Jump to content

Simfonija nauke

Оцени ову тему

Aquilius Cratus

Препоручена порука

• 5 months later...
  • 2 months later...

Jes' da je neki random tip sa youtuba, al' mislim da zasluzuje da se nadje u ovoj temi:

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
  • Гости
Guest о. Агапије

Први пут видим ово. Супер је.

Иначе гледајући ове спотове холистичке синтезе наука, врло позитивна ствар, подсетио сам се на спотове овог господина :

:)

Sent from my New iPad using Tapatalk HD

Подели на овим сајтовима

Да ли би могли модератори да уклоне спам? Има сасвим довољно тема за трололове.

Zašto spam, zar ne postoji nauka o muzici?

"Наука о музици и њене дисциплине обрађују са научне тачке гледишта настанак и развој музике, њене ствараоце - композиторе, њихова дела и извођаче (оркестар) као и музичке инструменте."

Ovo jeste prelepa sinfonija ljudskih glasovnih mogućnosti, koja jeste sinfonija nauke i ljudskih darova.

As seen in "A Symphony of Rain", this choir creates the sounds of a thunderstorm using their hands and feet, then segues into an a cappella version of "Africa", written by David Paich and Jeff Porcaro and made popular by the band Toto in the 1980s.

Ovde lepo na delu možeš da vidiš i čuješ spoj prirodnih glasovnih darova i nauke u jednu predivnu sinfoniju, i ne razumem štavam se tu ne sviđa.

Подели на овим сајтовима

Нисам рекао да је није лепо, него се овде не ради о томе. Симфонија науке је један конкретан пројекат, а не метафора у коју свашта може да се смести. Него, када сам рекао да се уклони спам, нисам ни мислио на тебе. Ти си можда само промашио тему. Мислио сам на оног трололоа који је постовао тик пре о. Агапија. И избрисали су га колико видим.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...