Aquilius Cratus Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 ...dok vecina katolika i pravoslavaca prihvata TE kao naucno validnu i dokaanu cinjenicu. Шта булазниш ти човече. Sta ces, ne edukuju se svi na svetosavlje.org. Ima pravoslavnih sto laika sto klirika koji su citali i nesto ozbiljne naucne literature pa ne dozvoljavaju sebi blam da negiraju jednu od najbolje dokumentovanih teorija u istoriji nauke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Sta ces, ne edukuju se svi na svetosavlje.org. Ima pravoslavnih sto laika sto klirika koji su citali i nesto ozbiljne naucne literature pa ne dozvoljavaju sebi blam da negiraju jednu od najbolje dokumentovanih teorija u istoriji nauke. Срам те било што мислиш да смо настали од мајмуна. Можда ти јеси, али ја нисам 4chsmu1 Ово је највећа хула на нашега Творца. Теби су дарвинисти и научници испрали мозак. Ни једна наука мени не може бити већи ауторитет од Светога Писма. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Sta ces, ne edukuju se svi na svetosavlje.org. Ima pravoslavnih sto laika sto klirika koji su citali i nesto ozbiljne naucne literature pa ne dozvoljavaju sebi blam da negiraju jednu od najbolje dokumentovanih teorija u istoriji nauke. Срам те било што мислиш да смо настали од мајмуна. Можда ти јеси, али ја нисам 4chsmu1 Ово је највећа хула на нашега Творца. Теби су дарвинисти и научници испрали мозак. Ни једна наука мени не може бити већи ауторитет од Светога Писма. Ja to ne mislim a niti to i jedan teorija govori da smo nastali od majmuna. Darvinisti i naucnici???? Hahahahahahahahahahahahaha e stvarno si komedija za medalju. Sveto pismo i cela teologija se ne bave naukom ili bilo kakvim opisom prirode pa da mogu biti u suprotnosti sa TE ili bilo kojom granom nauke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Sta ces, ne edukuju se svi na svetosavlje.org. Ima pravoslavnih sto laika sto klirika koji su citali i nesto ozbiljne naucne literature pa ne dozvoljavaju sebi blam da negiraju jednu od najbolje dokumentovanih teorija u istoriji nauke. Срам те било што мислиш да смо настали од мајмуна. Можда ти јеси, али ја нисам 4chsmu1 Ово је највећа хула на нашега Творца. Теби су дарвинисти и научници испрали мозак. Ни једна наука мени не може бити већи ауторитет од Светога Писма. Брате ја се исто не слажем са теоријом да смо постали од човеколиког примата, међутим немаш разлога да овако поступаш према некоме ко сматра да еволуција није у сукобу са Предањем. Овако оштре речи могао би упутити само ако би добро размотрио теорију еволуције и пронађеш да је она тотално погрешна. Међутим требао би имати много више знања и ауториутета, како тога немаш с тога ти препоручујем опрез пре свега. Ја се исто залажем да ми вером примамо Предање, а не кроз научно сазнање. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Брате ја се исто не слажем са теоријом да смо постали од човеколиког примата, међутим немаш разлога да овако поступаш према некоме ко сматра да еволуција није у сукобу са Предањем. Овако оштре речи могао би упутити само ако би добро размотрио теорију еволуције и пронађеш да је она тотално погрешна. Међутим требао би имати много више знања и ауториутета, како тога немаш с тога ти препоручујем опрез пре свега. Ја се исто залажем да ми вером примамо Предање, а не кроз научно сазнање. Ма брате ствар је у томе што ја нећу ни да помислим да је теорија еволуције нешто стварно, о томе нема дискусије, бар по мени. То је исто као да би сада размишљо, дал Бог постоји или не. "Ја не верујем да Бог постији, ја ЗНАМ да он постоји." Св. владика Николај "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Брате ја се исто не слажем са теоријом да смо постали од човеколиког примата, међутим немаш разлога да овако поступаш према некоме ко сматра да еволуција није у сукобу са Предањем. Овако оштре речи могао би упутити само ако би добро размотрио теорију еволуције и пронађеш да је она тотално погрешна. Међутим требао би имати много више знања и ауториутета, како тога немаш с тога ти препоручујем опрез пре свега. Ја се исто залажем да ми вером примамо Предање, а не кроз научно сазнање. Ма брате ствар је у томе што ја нећу ни да помислим да је теорија еволуције нешто стварно, о томе нема дискусије, бар по мени. То је исто као да би сада размишљо, дал Бог постоји или не. "Ја не верујем да Бог постији, ја ЗНАМ да он постоји." Св. владика Николај Taj luksuz mozes sebi da dopustis samo zbog svog velikog neznanja biologije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Taj luksuz mozes sebi da dopustis samo zbog svog velikog neznanja biologije! Ја не знам шта је биологија?Хехе, ја сам матуриро у гимназији из области биологије (научни рад). Толко о томе како прерано судиш, али нема везе, свако греши. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Taj luksuz mozes sebi da dopustis samo zbog svog velikog neznanja biologije! Ја не знам шта је биологија?Хехе, ја сам матуриро у гимназији из области биологије (научни рад). Толко о томе како прерано судиш, али нема везе, свако греши. Kod nas su gimnazije totalni raspad a skolski program je Bogu za plakati i standardi i kriterijumi ocenjivanja su toliko niski da se propusta i dozvoljava sve i svasta. Tako me i ne cudi da si maturirao na temi biologije a da mislis da TE govori o tome da je covek nastao do majmuna. To sve govori da si ti isao u skolu sa katastrofalno losom metodologijom ucenja i katastrofalno losim kreterijumom ocenjivanja a ne da ti znas nesto vise ili manje od onoga sto treba ili ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Kod nas su gimnazije totalni raspad a skolski program je Bogu za plakati i standardi i kriterijumi ocenjivanja su toliko niski da se propusta i dozvoljava sve i svasta. Tako me i ne cudi da si maturirao na temi biologije a da mislis da TE govori o tome da je covek nastao do majmuna. To sve govori da si ti isao u skolu sa katastrofalno losom metodologijom ucenja i katastrofalno losim kreterijumom ocenjivanja a ne da ti znas nesto vise ili manje od onoga sto treba ili ne. Aquilia за доживотног министра просвете у свим православним земљама. greengrin Само се питам колико дуго би остале православне и издржале да не приме акуилианство. winter dada "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Kod nas su gimnazije totalni raspad a skolski program je Bogu za plakati i standardi i kriterijumi ocenjivanja su toliko niski da se propusta i dozvoljava sve i svasta. Tako me i ne cudi da si maturirao na temi biologije a da mislis da TE govori o tome da je covek nastao do majmuna. To sve govori da si ti isao u skolu sa katastrofalno losom metodologijom ucenja i katastrofalno losim kreterijumom ocenjivanja a ne da ti znas nesto vise ili manje od onoga sto treba ili ne. Aquilia за доживотног министра просвете у свим православним земљама. greengrin Само се питам колико дуго би остале православне и издржале да не приме акуилианство. winter dada Gimnazija moze biti pravoslavna ili aquilianska toliko koliko tablica mnozenja i trigonometrija mogu biti pravoslavne ili aquilianske. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Gimnazija moze biti pravoslavna ili aquilianska toliko koliko tablica mnozenja i trigonometrija mogu biti pravoslavne ili aquilianske. Мислио сам на државу не на гимназију. Некада су школе биле у црквама и манастирима, о вери и животу уопштесе учило онако како треба. Данас то нажалост није тако па онда се и такве глупости као ТЕ могу провући кроз наставни програм да трују нашу децу. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Gimnazija moze biti pravoslavna ili aquilianska toliko koliko tablica mnozenja i trigonometrija mogu biti pravoslavne ili aquilianske. Мислио сам на државу не на гимназију. Некада су школе биле у црквама и манастирима, о вери и животу уопштесе учило онако како треба. Данас то нажалост није тако па онда се и такве глупости као ТЕ могу провући кроз наставни програм да трују нашу децу. Ta ideja je takodje perverzija svoje vrste da drzave mogu biti pravoslavne. Moze se pokusati u stvaranju takvih cudesa ali to se uvek zavrsi katastrofom. TE nije glupost negonajbolje dokumentovana teorija na svim mogucim nivoima. Crkvene skole za laike je jedno od najgorih mogucih resenja koja se mogu sporvesti!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука