Jump to content

Монаси мирјани; Бело монаштво

Препоручена порука

• 3 years later...
  • Одговори 80
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 20. 3. 2010. at 19:33, Искушеник рече

Бело монаштво као црквени ред заправо не постоји.

Данас ако вам неки мирјанин каже да је "бели монах",знајте да је та особа 99% у прелести.

A Iskušenik kao crkveni red postoji ?

Toliko sujetnih komentara, ne od tebe lično, već samo ovde na ovu temu pročitao, da sam retko gde ovoliko isfrustriranih ljudi video, i to sve na jednom mestu, i to sve na one teme i ljude koji su upravo oni sami. Tako mi ovaj skup ljudi i misli više liči na neku izraelsku starozavetni sektu no na bilo kakvu crkvenu zajednicu

Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, djoleat рече

A Iskušenik kao crkveni red postoji ?

Toliko sujetnih komentara, ne od tebe lično, već samo ovde na ovu temu pročitao, da sam retko gde ovoliko isfrustriranih ljudi video, i to sve na jednom mestu, i to sve na one teme i ljude koji su upravo oni sami. Tako mi ovaj skup ljudi i misli više liči na neku izraelsku starozavetni sektu no na bilo kakvu crkvenu zajednicu

Значи, овде је централа 😁

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2024. at 15:43, Broken рече

Јел ово покушаваш да уђеш у дијалог са поруком из 2010. године ?

Za tebe je to prošla tema, ti si već vanvremen postao, za nas smrtnike u određenom periodu je aktuelna i čitamo tako o njoj interesujemo se. Praštajte na uznemiravaju Vaše večne neuznemirenosti.

Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима.

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2024. at 18:40, Дејан рече

Значи, овде је централа 😁

Puca brate, ko u sinedrionu :-)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...