Marko12345 Написано Јун 26, 2020 Пријави Подели Написано Јун 26, 2020 Zna li neko ista o manastiru ili zbivalistu zvanom BELI BRACA na Kosovu najverovatnije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djoleat Написано Јануар 6, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2024 On 20. 3. 2010. at 19:33, Искушеник рече Бело монаштво као црквени ред заправо не постоји. Данас ако вам неки мирјанин каже да је "бели монах",знајте да је та особа 99% у прелести. A Iskušenik kao crkveni red postoji ? Toliko sujetnih komentara, ne od tebe lično, već samo ovde na ovu temu pročitao, da sam retko gde ovoliko isfrustriranih ljudi video, i to sve na jednom mestu, i to sve na one teme i ljude koji su upravo oni sami. Tako mi ovaj skup ljudi i misli više liči na neku izraelsku starozavetni sektu no na bilo kakvu crkvenu zajednicu Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 6, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2024 пре 5 часа, djoleat рече A Iskušenik kao crkveni red postoji ? Toliko sujetnih komentara, ne od tebe lično, već samo ovde na ovu temu pročitao, da sam retko gde ovoliko isfrustriranih ljudi video, i to sve na jednom mestu, i to sve na one teme i ljude koji su upravo oni sami. Tako mi ovaj skup ljudi i misli više liči na neku izraelsku starozavetni sektu no na bilo kakvu crkvenu zajednicu Значи, овде је централа 😁 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 7, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2024 On 6.1.2024. at 13:36, djoleat рече A Iskušenik kao crkveni red postoji ? Јел ово покушаваш да уђеш у дијалог са поруком из 2010. године ? Милошшш је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djoleat Написано Јануар 8, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2024 On 7. 1. 2024. at 15:43, Broken рече Јел ово покушаваш да уђеш у дијалог са поруком из 2010. године ? Za tebe je to prošla tema, ti si već vanvremen postao, za nas smrtnike u određenom periodu je aktuelna i čitamo tako o njoj interesujemo se. Praštajte na uznemiravaju Vaše večne neuznemirenosti. Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djoleat Написано Јануар 8, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2024 On 6. 1. 2024. at 18:40, Дејан рече Значи, овде је централа 😁 Puca brate, ko u sinedrionu :-) Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука