Jump to content

HRIŠĆANSTVO, STARI NOVI ZAVJET, PRAVCI U HRIŠĆANSTVU, PITANJA I DISKUSIJA

Оцени ову тему

Препоручена порука

ponavljam pitanje:U kojim djelovima stari zavjet je dokiniut novim zavjetom?

Укинут је обредни закон. Он је био васпитач људима до Христа. Правилније је рећи даје Стари Завет у Новом испуњен, а не укинут.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 55
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ja razumijem da je to žrtva Bogu ne ženiti se ali da li je ona neophodna?

Није неопходна. Може човек девственик да пропадне, а човек брачни да се спасе. Девственост јесте подвиг, али је добровољан и није обавезан за сваког.

Подели на овим сајтовима

Poštovani, imao sam smrtni slučaj, meni izuzetno važne i drage osobe , koja nije bila u mojoj vjeri bake, moje supruge,Spaić Spasenije, s toga se suzdržavam od učestvovanja u aktivnostima ovog foruma nko vrijeme....

Svako dobro od Boga vam želim!

Моје искрено саучешће...нека је Господ прими у Царство Своје.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Poštovani, imao sam smrtni slučaj, meni izuzetno važne i drage osobe , koja nije bila u mojoj vjeri bake, moje supruge,Spaić Spasenije, s toga se suzdržavam od učestvovanja u aktivnostima ovog foruma nko vrijeme....

Svako dobro od Boga vam želim!

Primi moje saucesce. Gospod neka pomiluje tvoju baku.

Подели на овим сајтовима

Саучешће...

Hvala svima izgubio sam jednog finog člana porodice.

Ono čime se mogu ponositi ko musliman jeste:Moj jedan šura je musliman , drugi katolik , baka je bila pravoslavna, međusobno se poštujemo.Njena zadnja želja o sprovodu je ispoštovana.Na sahrani su joj bili muslimani( njeni su iz Obrenovca).Imala je želje oko ukopa, testament, napisala, sve smo ispoštovali iz ljubavi prema njoj.

Kao čovjek je bila zlatna, a njena vjera je njena stvar, Bog će svima da sudi.Svako dobro!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Sada da se vratimo poslu, jer život ide dalje!

Koliko mi je poznato vi takođe vjerujete u budući svijet,ono što me zanima jeste:Kako će biti po vama proživljenje, zatim da li će biti suđenje i ko će suditi.Šta će se desiti po vama na budućem svijetu sa onima koji su po vama nevjernici?

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...