Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

Pogresno sam napisao hvalio ali on sa tim ljudima sedi, navija, druzi se, on im je vodja. Zar ne?

Zameras im seljacenje u toj emisiji? Pa to je mozda jedina emisija u kojoj prikazuju svoje pravo lice.

U svakoj drugoj se postavljaju kao nevine zrtve sistema.

Zar on nije bio prisutan i pri ubistvu Brisa Tatona? Ako jeste sta je tad radio, pokusavao da razdvoji sukob?

Kada se palila dzamija on bio tu gasio, kada se pevala pesmica on samo dotakao lutku i stopirao pesmu...kada skisku tda kapitensku traku onda mu njegov drugar daje tu traku...

Uz to ne radi nigde, ne propusta nijednu utakmicu vozi bmw i nosi skupu garderobu.

Meni je sve to mnogo zanimljivo. Kako to da je neko u svakoj corbi prisutan, uvek nevin uvek cini neko dobro delo a postoje debele sumnje da je kriminalac pod patronatom nekog iz drzave.

Ne kontam i dalje sta mu zameras. Prvo on se hvali,onda on se ne hvali nego sedi sa tim ljudima,sta je sledece kupuje hleb u istom maksiju? Sta po tebi da uradi treba?

Nije bio prisutan tada i ako zelis o necemu da pricas prvo se bar malo informisi,pokojnom Brisu Tatonu za kog mi je nemerljivo zao,ali oni koji su na konto njegove smrti izgradili onakav slucaj,njima na dusu.

Ja verujem da ti mislis da je Kimi toliko mocan da zbog njega muftija Jusufspahic laze na sudu,ali nije.

To da li radi ili ne,ja zaista ne znam,a ne verujem ni ti da znas posto pokazujes poprilicno neznjanje ali opet furas neku svoju istinu,pa si siguran da ne radi. O garderobi skupoj isto ne znam ,ja njega vidjam uglavnom u majicama i stvarima koje prave oni sami,tako da...to i nije nesto skupa garderoba. 

Filozofe drugi kec danas,smesio ti se avgust,sad ti se smesi ponavljanje.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Не знам да ли сте гледали заједничку конфернцију за штампу Кимија и Шћеповића...

Па оно је трагедија...овај само што му не лупа чврге,а онај мученик само потврђује...да да,ми смо пријатељи,ја сам њему дао траку...

Наш фудбал је легло мафијаша,криминалаца,политичара и багре сваке врсте,и да је неко паметан,забранио би,или боље речено укинуо одигравање фудбалских утакмица  у земљи Србији...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ne kontam i dalje sta mu zameras. Prvo on se hvali,onda on se ne hvali nego sedi sa tim ljudima,sta je sledece kupuje hleb u istom maksiju?

Nije bio prisutan tada i ako zelis o necemu da pricas prvo se bar malo informisi,pokojnom Brisu Tatonu za kog mi je nemerljivo zao,ali oni koji su na konto njegove smrti izgradili onakav slucaj,njima na dusu.

Ja verujem da ti mislis da je Kimi toliko mocan da zbog njega muftija Jusufspahic laze na sudu,ali nije.

To da li radi ili ne,ja zaista ne znam,a ne verujem ni ti da znas ali opet furas neku svoju istinu,pa si siguran da ne radi. O garderobi skupoj isto ne znam ,ja njega vidjam uglavnom u majicama koje prave oni sami,tako da...to i nije nesto skupa garderoba.

Filozofe drugi kec danas,smesio ti se avgust,sad ti se smesi ponavljanje.

Ma svi navijaci gospoda od ljudi, to je sve obrazovano, po dva faxa zavrsilo i doktoriralo, a za to vreme pevali i u kulturno-umetnickom drustvu i bavili se dobrotvornim radom i sto je najvaznije brane srBsko Kosovo (naravno samo u kafani i na stadionu) pa ih sad srbomrsci pljuju jer oni mrze sve srBsko..

Подели на овим сајтовима

Ne kontam i dalje sta mu zameras. Prvo on se hvali,onda on se ne hvali nego sedi sa tim ljudima,sta je sledece kupuje hleb u istom maksiju?

Relativizujes. On jte njihov drug i vodja te grupe. Deo njih. Deo je grupe koja u sebi ima coveka koji se hvali kako je silovao nekog i ponosna je na njega.

Sta mu zamejeram? Ne zameram ja njemuj nista, zameram tebi sto ti nista nije sumnjivo i sto sve pravdas.

Zao ti je njega? Pa sto onda branis huliganizam koji je doveo do te smrti?

Dovoljno je mocan da moze da udje na stadion i skine kapitensku traku kao i da je vodja grupe koju prati imidz najkriminalnije medju navijackim.

Meni je jako zanimljivo jednu pricu slusham sada od tebe drugu pricu od navijacha koji su mi poznanici ili drugari uzivo.

Naci cu ti jedan forum gde je pisao jedan redovan navijach partizana. On totalno ne porice da su kriminalci prisutni na stadionima i da regrutuju decu.

o da li radi ili ne,ja zaista ne znam,a ne verujem ni ti da znas ali opet furas neku svoju istinu,pa si siguran da ne radi. O garderobi skupoj isto ne znam ,ja njega vidjam uglavnom u majicama koje prave oni sami,tako da...to i nije nesto skupa garderoba.

Ja to sto ti pricam pricam ti ono sto sam cuo od drkriugih grobara i kazu da je najkrminalnija grupa na jugu.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ma svi navijaci gospoda od ljudi, to je sve obrazovano, po dva faxa zavrsilo i doktoriralo, a za to vreme pevali i u kulturno-umetnickom drustvu i bavili se dobrotvornim radom i sto je najvaznije brane srBsko Kosovo (naravno samo u kafani i na stadionu) pa ih sad srbomrsci pljuju jer oni mrze sve srBsko..

Pa svrati do Kosmeta pa vidi sta rade ti isti navijaci. Zadji malo pred narod,zadji do Decana,Devica,Banjske i ostalih manastira po Kosmetu pa vidi kako navijaci samo u kafani brane i pomazu,idi i do narodnih kuhinja pa vidi isto kako su se navijaci skoncentrisali na kafanu i stadion.

Idi na sajt Srbi za Srbe to je ona ista patriotska organizacija koja je nastala na stadionu,pa vidi cime se oni bave i ko su i sta su. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

To sve valja dati na drustveno korisni rad... osim izuzetaka, jer oni to vec i rade.

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Pa svrati do Kosmeta pa vidi sta rade ti isti navijaci. Zadji malo pred narod,zadji do Decana,Devica,Banjske i ostalih manastira po Kosmetu pa vidi kako navijaci samo u kafani brane i pomazu,idi i do narodnih kuhinja pa vidi isto kako su se navijaci skoncentrisali na kafanu.

Idi na sajt Srbi za Srbe to je ona ista patriotska organizacija koja je nastala na stadionu,pa vidi cime se oni bave i ko su i sta su. 

A sto ti toliko generalizujes navijache? Mi ovde pricam da medju navijacima ima kriminalaca, a ti mi pricas o tome sto neki navijaci idu na kosmet. Svaka njima cast, ali to ne menja cinjenicu da postoje kriminalne grupe medju navijackim grupama koje sa tih stadiona regrutuju decu. I to je izgleda svakom jasno sem tebi.

Ti to konstatno porices kao da nema veze sa istinom.

Niko ovde ne prica nista protiv stadiona i navijanja ali se prica protiv huliganskih grupa u sluzbi krimianla. I kada god se udari na njih ti pricas kako je sudjenje nepravedno, namesteno..

Подели на овим сајтовима

Pa svrati do Kosmeta pa vidi sta rade ti isti navijaci. Zadji malo pred narod,zadji do Decana,Devica,Banjske i ostalih manastira po Kosmetu pa vidi kako navijaci samo u kafani brane i pomazu,idi i do narodnih kuhinja pa vidi isto kako su se navijaci skoncentrisali na kafanu i stadion.

Svaka cast, ali dobar deo njih to radi zbog nekog imidza Velikog Srbina, ali u svakom slucaju bolje i tako nego nikako. Ono sto nemenja stvari je da je to leglo propasti ovog drustva

Подели на овим сајтовима

A sto ti toliko generalizujes navijache? Mi ovde pricam da medju navijacima ima kriminalaca, a ti mi pricas o tome sto neki navijaci idu na kosmet. Svaka njima cast, ali to ne menja cinjenicu da postoje kriminalne grupe medju navijackim grupama koje sa tih stadiona regrutuju decu. I to je izgleda svakom jasno sem tebi.

Ti to konstatno porices kao da nema veze sa istinom.

Mi pricamo ovde o navijackim grupama. Ne pricamo o pojedincima,osim sto vi to cinite zeleci da ono sto meni pripisujes uradite,generalizujete,pa ako je ovaj kriminalac svi su.

Ne postoje kriminalne grupe medju navijacima,postoje kriminalci,kao sto ponavljam postoje pravnici,doktori,strejteri,narkomani. Jednostavno to je jedan uzorak drustva. A regrutovanja nikakvog nema,ako je neko kriminalac on je to postao van stadiona,a ne na stadionu i ne kao navijac. 

Najbitniji covek u drzavi trenutno je Aleksandar Vucic on ti je bio jedan od vodja Delija,pa niko kad nesto dobro uradi ne kaze to je navijac uradio,ali zato kad neko diluje drogu ako jos pride ide na utakmicu,onda je navijac diluje drogu.

Bitni su stavovi jedne navijacke grupe,a navijacke grupe su one koji kako Filozof rece ne baziraju svoj rad na kafani,nego pomazu svoj narod i nisu od onih koji samo pricaju vec i rade. A to mozemo lako proveriti.

Подели на овим сајтовима

Relativizujes. On jte njihov drug i vodja te grupe. Deo njih. Deo je grupe koja u sebi ima coveka koji se hvali kako je silovao nekog i ponosna je na njega.

Sta mu zamejeram? Ne zameram ja njemuj nista, zameram tebi sto ti nista nije sumnjivo i sto sve pravdas.

Zao ti je njega? Pa sto onda branis huliganizam koji je doveo do te smrti?

Dovoljno je mocan da moze da udje na stadion i skine kapitensku traku kao i da je vodja grupe koju prati imidz najkriminalnije medju navijackim.

Meni je jako zanimljivo jednu pricu slusham sada od tebe drugu pricu od navijacha koji su mi poznanici ili drugari uzivo.

Naci cu ti jedan forum gde je pisao jedan redovan navijach partizana. On totalno ne porice da su kriminalci prisutni na stadionima i da regrutuju decu.

Ja to sto ti pricam pricam ti ono sto sam cuo od drkriugih grobara i kazu da je najkrminalnija grupa na jugu.

On je deo te grupe,vodja kako god,to je jedna od stvari koji im pripisujem kao veliku manu,cime se oni bave. Ali Kimi kao Kimi ne moze biti odgovoran sta je pre 30 godina neki ludak radio.

Meni je sumnjivo sto decka razvlace po medijima toliko za glupe stvari.

Подели на овим сајтовима

Ne postoje kriminalne grupe medju navijacima,postoje kriminalci,kao sto ponavljam postoje pravnici,doktori,strejteri,narkomani. Jednostavno to je jedan uzorak drustva. A regrutovanja nikakvog nema,ako je neko kriminalac on je to postao van stadiona,a ne na stadionu i ne kao navijac. 

aha 12:smeha:   :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:

Подели на овим сајтовима

On je deo te grupe,vodja kako god,to je jedna od stvari koji im pripisujem kao veliku manu,cime se oni bave. Ali Kimi kao Kimi ne moze biti odgovoran sta je pre 30 godina neki ludak radio.

Naravno da ga razvlace po medijima kad brani SrBsku drzavu od Zapadnih zlikovaca. By the waz kako sam cuo covek vozi Beogradsko motorno vozilo (BMW) sto je pravi dokaz patriJotizma. Eh da nam je vise takvih...  :kolcecb3hb8:

Подели на овим сајтовима

Mi pricamo ovde o navijackim grupama. Ne pricamo o pojedincima,osim sto vi to cinite zeleci da ono sto meni pripisujes uradite,generalizujete,pa ako je ovaj kriminalac svi su.

Postoje kriminalne grupe. Ekipa sa stadiona koja se bavi kriminalom koja se spojila i upoznala na stadionu. Naprimer u odredjenim gradovima je poznato da odredjene krajeve i dilovanje droge drze odredjene grupe navijaca. To ti je rec sa ulice koju ti mene ubedjujes ovde da nije tacna.

Mozda ti neko ovde poveruje, ja necu. Njih je  navijanje spojilo, odrzalo i stadion je odlichno mesto za regrutaciju novih "ludih" klinaca.

To je problem stadiona koji sedesava tebi ispred nosa na koji ti zmuris i pricas mi o b92... ko da sam ja neki demokrit koji zivi u buretu i ne komunicira sa ljudima iz raznih bransi.

Ali Kimi kao Kimi ne moze biti odgovoran sta je pre 30 godina neki ludak radio.

Nigde ja to nisam rekao pravis strawmana... ako si ti drugar sa takvim nekim ludakom, jedes pecenje i mases pistoljem sa njim govori mnogo toga o tebi. To je ono sto ti ignorises u vezi tog Kimija kada pricamo o njemu. Kao da je to savrsheno irelevantan podatak.

Naravno to ne znaci da kimi treba da robija 30 godina zbog toga, ali baca veliko svetlo sumnje na moralnost tog tipa.

Bahato ponasanje kakvo je kimi pokazao sto je skidanje trake kapitenu jednog kluba, ispred kompletnog stadiona, fk partizana itd... i te kako treba da bude razvlaceno po medijima.

Osim ako neces da krenes da me ubedjujes da su "drugari"

I na kraju Kimi je sam hteo da se to razvlaci po medijima, time je hteo da demonstrira koliko je mocan. Da moze da skine traku jednom poznatom fudbaleru i da taj fudbaler od straha mora da laze po javnosti kako mu je dao i kako su drugovi jer se plasi od problema koje taj Kimi moze da mu napravi.

Подели на овим сајтовима

Napisacu duzi malo esej o navijacima,valjda cemo se tad razumeti. Kao navijac sam bio aktivan 12 godina na jednoj tribini a to nije juzna.Dakle sad nisam aktivan navijac,izasao sam iz te price i mogu sa realno dobre razdaljine i objektivno dati pogled svoj na stvari koje se desavaju.

Kriminalaca na tribinama ima,ali po onome sto sam ja svojim ocima gledao nikakvih govora o nekakvim kriminalnim grupama,regrutovanjima kriminalaca nema ni govora. To da li u nekom manjem mestu se neko upoznao u vozu kad su krenuli na utakmicu sa zikom i onda su zika i pera posle 5 godina obili pekaru,to stvarno svrstavati u kriminalne grupe je smesno.

Celo drustvo je prepuno kriminala i to se odrazava i na tribine. Medjutim 12 godina sam na tribini,upoznao i znam vecinu ponavljam medijski zloglasnih vodja koji jedu zivu decu,niko me nikad nije vrbovao i bilo kakvu kriminalnu grupu,niti je moje drugare.Mnogima je prevozno sredstvo GSP Upoznao sam desetine,stotine ljudi na tribini sa kojima sam postao drug,poznanik i za nijednog od njih nisam cuo da su regrutovani za bilo kakvu kriminalnu grupu.

Tako da o nekom masovnoj stopi kriminaliteta,regrutovanju,vrbovanju toga ima,ali u blicu i b92. Tamo gde ima da je svaki patriota fasista,a da je crkva leglo pedofila i da je crkva uzrok stradanja Srba sa sve ismevanjem svih vernika.

Navijacka grupa u kojoj sam bio grupa,kao grupa je organizovala mali milion akcija pomoci srpskom narodu. Srpskoj deci,porodicama,crkvama,manastirima. I glupo je u tome uopste pricati,ali zar nije malo cudno da o tome svemu nema u medijima? Kako je moguce? Jel nekome to cudno? Sto nije bas u duhu satanizovanja istih?

Ponavljam kriminalaca na tribinama ima,kao sto ima doktora,pravnika,ekonomista,medjutim kao sto pravnici na tribini ne prave pravnicku ekipu ni kriminalci ne prave kriminalne grupe a ponajmanje ne regrutuje klince.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...