Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

Kriminalaca na tribinama ima,ali po onome sto sam ja svojim ocima gledao nikakvih govora o nekakvim kriminalnim grupama,regrutovanjima kriminalaca nema ni govora

Da postoji i jedno i drugo. Na stadionima postoje grupe t.j ekipe koje se bave kriminalnom. Ortaci kriminalci koji zajedno idu i vrse krivicna dela a znaju se preko utakmice.

O regrutovanju sam ti vec pisao. Ti ako si stvarno toliko drugo na tribini bic es iskren i priznaces da vecina klinaca na tribini cini laksa krivicna dela. Regrutovanje je kada se primeti koji je klinac za nijansu ludji i spreman da ide korak dalje pa se pridruzi kriminalnoj ekipi navijacha.

Dakle tu pricu da toga nema mozes da pricas nekom ko nije na ulici koliko i ja. Mozes da pises josh 50 eseja kada ja znam ljude, znam price, znam stvari oko mene.

Што се тиче криминала, Милош лепо објашњава, има га наравно, исто колико и у другим срединама где се скупљају претежно млађи мушкарци.u

Nije isto brate. Nije poenta sto tu ima kriminalaca vec sto se iz huliganizma radjaju krimianlci.

Huliganizam je vec u neku ruku delo kriminala, prebijanja, tuche, laksa KD tipa lakse kradje piva sa trafike i slichno.. to sve danasnji klinci rade.

Stadion i huliganizam posebno privlace trublemakere. Opet kazem i tebi, na ulici sam, znam stavidim oko sebe nisam corav. Nemam 40 nego 25 godina svasta sam video...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Nije isto brate. Nije poenta sto tu ima kriminalaca vec sto se iz huliganizma radjaju krimianlci.

Huliganizam je vec u neku ruku delo kriminala, prebijanja, tuche, laksa KD tipa lakse kradje piva sa trafike i slichno.. to sve danasnji klinci rade.

Да, брате, али од целе трибине, можда би 10 посто људи могао назвати хулиганима, али са великим можда. А хулиганизма има и у другим срединама у истом проценту, узми рецимо занатске, машинске и сл. средње школе по већим градовима, каквих ту све битанги има. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Да, брате, али од целе трибине, можда би 10 посто људи могао назвати хулиганима, али са великим можда. А хулиганизма има и у другим срединама у истом проценту, узми рецимо занатске, машинске и сл. средње школе по већим градовима, каквих ту све битанги има. :)

Pa nije bas 10 posto... al ajde..

Ja bih rekao da ima po nekih 30 posto neka moja procena... a recimo 10 % kriminalaca.

Problem je sto stadion spoji te huligane, te tipove koji oce da se biju da maltretiraju da kradu... to je najveci problem....

Mislim, pogledja primer Uros Misic, ovaj Milso ga brani a svi sidelimo jasno videli kako tuche bakljomura pandura. I sta ocete da kazete da on nije huligan?

Ovaj Kimi baja komotno sisao i skinuo traku kapitenu, samo sto mu shamar nije lupio, niko rec nije smeo da pisne, josh sazivaju konferenciju za novinare da ovaj prica kako mu je dao... niko mu ne moze nista. Opet ga MIlos brani kao on je jedan normalan i kul decko, lichno mi ortak sa juzne tribine pricao kako je krimos tezak i da svi to na tribini znaju.

ja ne znam dal jeste ili nije ali znam de ima dima ima i vatre.

Подели на овим сајтовима

Pa cekaj ja ne znam o cemu pricamo konkretno. Kriminalne grupe su za mene ljudi koji cine teska krivicna dela kao sto su prodaja i rasturanje droge,pokusaji ubistva,ubistva,organizovane kriminalne radnje,organizovane pljacke i slicno.

Ako je za tebe kriminalna grupa kad ukradu pivo i kikiriki onda ok,prepuno kriminalaca na tribinama takvih ima. I nemoj mi molim te to nisu mog ortaka jurili bla bla. Otkud ja znam ko je tvoj ortak,ko ga je jurio,sto ga je jurio. Navijaci su danas satanizovani i danas je veci strah kod obicnog coveka kad neko kaze za nekog on je navijac,nego da kaze on je ubio 50 ljudi.

Pritom ja u zivotu nisam ukrao nista za tih 12 godina kad sam isao na stadion,ali sam zato u 4om osnovne ukrao u c-marketu krem bananicu. Polu-kriminalac. Sto se kradja tice,mozes misliti kakvi su veliki odmori bili u mojoj srednjoj skoli,a o tucama da ne pricamo. Ceo Beograd,skola protiv skole,odeljenje protiv odeljenja,naselje protiv naselja,ulica protiv ulice, cigani protiv Srba,siptari protiv cigana.

Regrutovanja nema,nema skauta po tribini pa ce sad neko da ocenjuje stepen ludosti nekog klinca pa onda da ga vrbuje da za njega ne znam sta radi. Jednostavno nema.

Sto se Urosa Misica tice on jeste huligan i zasluzeno je trebao dobiti 2,3 godine zatvora. Ono sto ja branim,to su moje oci. A to je da pokusaja ubistva,guranje baklje u usta a da pritom policajac nema nijednu opekotinu u predelu glave i slicne stvari nije bilo. On je treba da odgovara za delo koje je uradio,a ne scenario.

Opet ti postavljam pitanje da li je cudno sto u medijima nigde nema o humanitarnim aktivnostima navijackih grupa? o pomaganju naroda?manastira? Kako niko ne iskopa za ove ljude i organizaciju da su nastali na tribini i da su navijaci? http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=886&Itemid=93

Ali zato kad neko bilo sta vanzakonito uradi "nezvanicno" saznajemo u pitanju su navijaci. Trenutno u zemlji navijaci ubijaju na splavovima,ubijaju u gradovima,ubijaju svuda,oni pljackaju,oni diluju i oni su narkomani i sve je to nezvanicno.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Pa cekaj ja ne znam o cemu pricamo konkretno. Kriminalne grupe su za mene ljudi koji cine teska krivicna dela kao sto su prodaja i rasturanje droge,pokusaji ubistva,ubistva,organizovane kriminalne radnje,organizovane pljacke i slicno.

Upravo takve i kao sto sam rekao, takve grupe postoje na stadionima. Po desetak coveka koji cini krimi grupu i cine ta teska kd.

Ako je za tebe kriminalna grupa kad ukradu pivo i kikiriki onda ok,prepuno kriminalaca na tribinama takvih ima.

Od toga se krece. Ne znam sta ti tu nije jasno.

Regrutovanja nema,nema skauta po tribini pa ce sad neko da ocenjuje stepen ludosti nekog klinca pa onda da ga vrbuje da za njega ne znam sta radi. Jednostavno nema.

Ja sam ti objasnio sta i kako ti nastavi da pravis strawmane ako ti je zabavno.

Подели на овим сајтовима

E Milosavljevicu jedno je reci ja mislim,a drugo je reci to je tako. Ne znas jednostavno,nisi u prici. Da je tako kako pricas onaj "Insajder" o navijacima bi trajao jos i ne bi se emisije pravile o krivicnim prijavama za navijacku tucu i slicno.I ne bi se u tim narucenim emisijama vrtela prica o 3,4 velike navijacke grupe i 10 ljudi najvise.

Ja ne znam cime se ti bavis u zivotu,cime si se bavio,sta ti je hobi ali bi bilo bezobrazno da ja tebi oko nekih tvojih stvari tvrdim da je onako kako ja kazem. Znaci nemas prave informacije i nemas sta da ulazis u pricu sa stavom "ja sam objasnio a ti kako hoces"

Nisi odgovorio na pitanje,jel ti nesto cudno u onome cega nema u medijima? Posto si vican da istrazujes gde nesto smrdi,da li i tu nesto smrdi i da li je i tu nesto cudno?

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

E Milosavljevicu jedno je reci ja mislim,a drugo je reci to je tako. Ne znas jednostavno,nisi u prici. Da je tako kako pricas onaj "Insajder" o navijacima bi trajao jos i ne bi se emisije pravile o krivicnim prijavama za navijacku tucu i slicno.I ne bi se u tim narucenim emisijama vrtela prica o 3,4 velike navijacke grupe i 10 ljudi najvise.

Ja pricam o onome sto znam sa ulice. Ne znam koliko se navijackih grupa broji u insajderu ali da ih ima po sma ima ih.tadioni

Nisi odgovorio na pitanje,jel ti nesto cudno u onome cega nema u medijima? Posto si vican da istrazujes gde nesto smrdi,da li i tu nesto smrdi i da li je i tu nesto cudno?

Kada izbacis predrasudu da ti pricam iz medija vec skontas da ti pricam sa ulice, onda moze da diskutujemo. Jednom sam ti pomenuo da postoji navijacka grupa u jednom gradu koja u svom kraju kontrolise dilovanje narkotika. To ne znam iz medija to znam sa ulice. Cutacu koja je grupa i koji grad, jer to nije bitno za pricu ali PROVERENO ZNAM DA TO RADE.

Nije me sigurno b92 informisao o tome.

Znaci nemas prave informacije i nemas sta da ulazis u pricu sa stavom "ja sam objasnio a ti kako hoces"

JA ti rekoh imam informacije sa ulice.

Toplo ti preporucujem da pogledas ovaj film

Bas lepo opisuje tu vezu izmedju krimianala i navijacha. Film je po istinitoj prici radjen cuveni "essex boys"

Ja ne znam cime se ti bavis u zivotu,cime si se bavio,sta ti je hobi ali bi bilo bezobrazno da ja tebi oko nekih tvojih stvari tvrdim da je onako kako ja kazem.

A sta ti tachno radis razlicito?

Ajd josh jednom cu da ti ponovim nemam tv u sobi, ne kupujem novine, ne pratim medije. ne istrazujem ja nista al znam razne ljude, razne price razne sam stvari video.

Подели на овим сајтовима

I da li nekad mozda predjes preko svojih poruka koje si ispisao? Da li si svestan da su tvoje poruke pune informacija iz pete ruke? "drug mi je pricao" "cuo sam Kimi se lepo oblaci" "Cuo sam Kimi je bio kad je ubijen Taton" "Cuo sam da pije viski dupli" "Cuo sam da se tamo regrutuju"  i onda iz svog tog "cuo sam" stava sledi "ja sam objasnio sta je i kako je"

Posalji meni na privatnu poruku koji grad i koja grupa pa cu ti reci,ko su i sta su i da li su neki bitni na tribini.

Meni su ti grobari odvratni,jadni u mnogo velikom obimu. Oni su meni do juce bili neprijatelji,gde kad krenem na utakmicu znam da postoji sansa da naletim na nekog,da dobijem batine i slicno. O njima svima mogu da pricam do sutra  naravno ne zbog opasnosti koja mi je pretila vec zbog mnogih losih stvari kod njih...ali ako je istina nesto,to je istina. Tog Kimija blate i trude se u svakoj situaciji da mu spakuju zatvor. 

1. Vukao se po medijima za dzamiju- muftija svedoci u njegovu korist i poziva sud da ga oslobodi sto na kraju i cine.

2.Vukao se po medijima za pesmu- zna se da on ne da nije pokrenuo nego je prekinuo istu i za to je odlezao nekoliko godina.

3.Vuce se po medijima i pakuje mu se hapsenje za ulazak na stazu- decko ima urednu akreditaciju i sme zahvaljujuci njoj da bude na istoj.

Подели на овим сајтовима

I da li nekad mozda predjes preko svojih poruka koje si ispisao? Da li si svestan da su tvoje poruke pune informacija iz pete ruke? "drug mi je pricao" "cuo sam Kimi se lepo oblaci" "Cuo sam Kimi je bio kad je ubijen Taton" "Cuo sam da pije viski dupli" "Cuo sam da se tamo regrutuju"  i onda iz svog tog "cuo sam" stava sledi "ja sam objasnio sta je i kako je"

Pa sta ako su informacije iz pete ruke? Tvoje informacije imaju empirijske dokaze da su tacne?

Tvoje informacije su mi informacije iz prve ruke? Pa i ti koji su meni to pricali su na stadionu. Sto bih ja tebi verovao vise nego njima? Po cemu je tvoja rec kako toga nema kredibilnija od njihove da ima?

Подели на овим сајтовима

Covece ja sam iz Beograda,aktivan na tribini 12 godina,bio sam svedok mnogih dogadjaja,znam ljude. I pritom sto se Kimija tice nemam nijedan razlog da ga branim,a sto se navijaca tice mogu samo sobzirom da vise nisam aktivan navijac i da ne idem na utakmice sa objektivne strane da kazem stav na osnovu vidjenog. 

I ti sa informacijama tipa ovaj se lepo oblaci tu nesto hmmm smrdi jako,a ne smrdi ti jako ono gore postavljeno pitanje dolazis i prosipas price iz pete ruke i to poistovecujes sa pukom istinom. 

Подели на овим сајтовима

I ti sa informacijama tipa ovaj se lepo oblaci tu nesto hmmm smrdi jako,a ne smrdi ti jako ono gore postavljeno pitanje dolazis i prosipas price iz pete ruke i to poistovecujes sa pukom istinom. 

Opet pravis strawmana. Ne oblaci se lepo vec nosi firmiranu i markiranu garderobu i vozi bmw-a od 10 iljade evra a pritom je prisutan na svakoj utakmici znaci ne radi nigde. Tebi tu nista ne smrdi? Ne znam sta da ti kazem.

. I pritom sto se Kimija tice nemam nijedan razlog da ga branim,a sto se navijaca tice mogu samo sobzirom da vise nisam aktivan navijac i da ne idem na utakmice sa objektivne strane da kazem stav na osnovu vidjenog.

Ti si do sada pokazao jasne motive da branis SVAKOG NAVIJACHA koji je provuchen kroz medije.

Covece ja sam iz Beograda,aktivan na tribini 12 godina,bio sam svedok mnogih dogadjaja,znam ljude.

I po cemu mi je tvoje svedocenje kredibilnije od drugih sa tribine? To sto si beogradjanin koji je na trbini dvaes godina a oni zrenjaninci koji su na tribini pet godina? Pa si ti onda kredibilniji svedok od njega i tvoja informacija je bolja?

Подели на овим сајтовима

Ja da branim svakog navijaca tvrdio bi da medju njima nema kriminalaca.Ako si citao moje poruke znas moje misljenje i mnogim grobarima i o Urosu Misicu. Ja samo trazim da svako odgovara za ono sto je uradio,a ne za ono sto mediji i policija iskreiraju da je neko uradio i to moje branjenje nije nista drugo do branjenje istine.

Ja ne kazem da imam ko zna kakve informacije,ali logicno kad je neko toliko dugo aktivan i iz Beograda odakle su vecina tih o kojima pricamo da ima verovatno malo blize i verodostojnije informacije od ljudi koji to nisu. A ti cak nisi ni medju tim ljudima,vec si drugar tih ljudi,znaci jos jedan koren.

Sto mi ne odgovoris jel ti smrdi sto navijaca nema u medijima kad su u pitanju humanitarne akcije? Sto se ne provlace u medijima kad je nesto dobro kao npr ta humanitarna organizacija? a sto se sa druge strane sta god se lose desi provlace u smislu nezvanicno to su navijaci i onda nikakvih dokaza nema za te tvrdnje?

Подели на овим сајтовима

Ja da branim svakog navijaca tvrdio bi da medju njima nema kriminalaca.

Znam da si rekao da ih ima ali ih isto tako ima koliko i u policiji i zdrastvu!?

Ajde da si rekao, ima ih ali ih ima i po nocnim klubovima, ti samo sto nisi rekao ima ih isto koliko i u bibliotekama i na fakultetima.

Подели на овим сајтовима

Zato sto zivimo u Srbiji a ne Svajcarskoj. I stojim da kriminalaca na tribinama ima koliko i u policiji cak stavise mozda i preterujem pa je vise kod ovih drugih. Samo u poslednjih godinu dana koliko je policajaca uhapseno zbog ubistava,silovanja i rasturanja droge,a koliko navijaca zbog bilo kog dela pa i kradja limenki piva?

Sto ne odgovoris za humanitarne akcije?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...