Anti Palma Crew Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Grupa od 11 osoba izbačena je sa Otvorenog prvenstva Australije u tenisu, pošto je ometala duel Hrvata Iva Karlovića i Čeha Radeka Štepaneka i pokušala da u Melburn park unese baklje. Nepristojni posetioci prvog grend slema sezone stojali su na stolicama i uznemiravali ostale prisutne u sportskom objektu u kome se održava Otvoreno prvenstvo Australije. "Oni su uklonjeni sa stadiona i nisu dobrodošli da se vrate", kazao je načelnik policije Jok Mencel, koji je rekao i da nema saznanja kog tenisera su izbačeni došli da bodre. Mediji u Australiji, ipak, izvestili su da su probleme pravili hrvatski huligani. Jednoj drugoj njihovoj grupi policija nije dozvolila ulazak na stadion, takođe zbog baklji, koje su upaljene van objekta. Dnevnik "Herald san" naveo je da je oko 60 hrvatskih huligana pretilo prolaznicima, a da su fotografa tog lista i udarili i pljunuli. Prvi dan Otvorenog prvenstva Australije nije prošao bez problema i prošle godine kada su se potukli hrvatski i srpski huligani. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ретарди, не умеју да уживају него се шибају са киме стигну. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yIefxPYOg40 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Свака част за ово 0110_hahaha Само питање је колико њих заиста зна гдје је Србија и Косово ? :cheesy2: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 ????? ???? ?? ??? 0110_hahaha ???? ?????? ?? ?????? ??? ?????? ??? ???? ?? ?????? ? ?????? ? :cheesy2: treba pitati potomeke onih koji ostavili kosti Po kraljevini Srbiji ..uvek je bilo dobrovoljaca iz Rusije u svim ratovima,i nisu bas toliko bespametni kao ameri koji za beograd kazu da je zabacenom delu Rusije 0202_238 I da, barem redovno, bas kao i grci "vise na zvezdinom severu", na svakoj iole znacajnijoj tekmi klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 nisu bas toliko bespametni kao ameri koji za beograd kazu da je zabacenom delu Rusije klapklap 0110_hahaha ? ?? ????? ??? ??????? ???? ?? ????? ???? ?? ????? ? ??? ? ????? ?? ????? :cheesy2: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Не зна њих доста где је Србија. За време мог живљења у Москви имао сам прилику да упознам младе људе, навијаче између осталог, који немају појма где је Србија. Када им кажеш Југославија нешто и знају. Што се тиче Грка на Звездином Северу...Наравно да долазе када им је јако близу у односу на Москву, али веруј да су нам већи пријатељи Руси него Грци (када о навијачима говоримо)... Пре једног дербија када смо кренули из Скадарлије били су и Грци и Руси... Руси пресрећни, радосни, упознају се са свима и друже, наздрављају... Грци, хм, некако резервисани... Све у свемму подршка и из обе државе, али из Русије много већа. Обратите пажњу и на навијаче из Пољске, Француске, Словачке, Румуније, Италије... и они су уз нас и НАШЕ КОСОВО! Сутра стижу клипови (ако већ нису постављени, више ни сам не знам) :cheesy2: И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 29, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=N7vzFEE2UbM&feature=player_embedded#at=53 Буахахахахахаха.... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 29, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2010 Navijaci van Srbije za Kosovo Св. Саве нам, је завет остао, да бранимо вечно Косово! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Aaaaa што ја не волим ово. Не подносим навијаче,не подносим навијање,не подносим "патриотизам" на трибинама,не подносим хулигане,не подносим навијачку тензију (између звездаша и партизановаца),не подносим звиждање химни,не подносим туче навијача.... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Било је и правих патриота на трибинама и ако има више оних који су ''патриоте''...Полако... confused И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Aaaaa ??? ?? ?? ????? ???. ?? ???????? ????????,?? ???????? ????????,?? ???????? "???????????" ?? ?????????,?? ???????? ????????,?? ???????? ????????? ??????? (?????? ???????? ? ?????????????),?? ???????? ???????? ?????,?? ???????? ???? ????????....?????????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Aaaaa ??? ?? ?? ????? ???. ?? ???????? ????????,?? ???????? ????????,?? ???????? "???????????" ?? ?????????,?? ???????? ????????,?? ???????? ????????? ??????? (?????? ???????? ? ?????????????),?? ???????? ???????? ?????,?? ???????? ???? ????????....???????? ????????, ???? ??? ??? ???? ????????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука