pokajnik83 Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 http://www.mondo.rs/v2/view_photo.php?id=346266 klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 2, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 и ја мислим да треба да се спречи усијана глава која ломи. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ? ?? ?????? ?? ????? ?? ?? ?????? ??????? ????? ???? ????. ??????? ???? ?? ?? ????? ????... ????, ?????, ???????????.... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 ? ?? ?????? ?? ????? ?? ?? ?????? ??????? ????? ???? ????. ??????? ???? ?? ?? ????? ????... dada ????, ?????, ???????????.... da.... 0202_238 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WxOg1VQXOzU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 најобичнији вандали, ови са снимка константиновог ... откад се навијање зове прекид утакмице ... то је као они људи што имају храбрости да прекину Литургију, мени је то потпуни еквивалент ... апсана, па мир, још боље тотални прекид утакмице и кажњавање тима, не морају ни навијачи да буду добри, тим ће већ временом да им се сам угаси ако наставе. и лепо мир, па да видимо ко је јачи и шта је култура само не знам како ћете мене да оптужите да укључим мозак а да искључим б92, кад нити гледам тв, нити пратим новине ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Ти си онда супер... 319.gif Него кад ћеш код нас на пиво? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 уф, само да зарадим неки динар, ето мене по Србији, а воло би и шире 319.gif мада би могли да излобирамо и неки превремени сабор клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Ја сам за... Стварно би могли... нпр. 14. фебруара? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 откуд баш датум светог Трифуна? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 ето... некако док сам куцао сам кренуо... веровао или не... 319.gif . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ??????????? ???????, ??? ?? ?????? ?????????????? ... ????? ?? ???????? ???? ?????? ???????? ... ?? ?? ??? ??? ???? ??? ????? ????????? ?? ??????? ?????????, ???? ?? ?? ??????? ?????????? ... ??????, ?? ???, ??? ???? ??????? ?????? ???????? ? ????????? ????, ?? ?????? ?? ???????? ?? ???? ?????, ??? ?? ??? ???????? ?? ?? ?? ??? ????? ??? ???????. ? ???? ???, ?? ?? ?????? ?? ?? ???? ? ??? ?? ??????? ???? ?? ???? ???? ???? ???? ?? ???????? ?? ??????? ????? ? ?? ???????? ?92, ??? ???? ?????? ??, ???? ?????? ?????? ... veceras je jos jedan pao crveniloa da smo vandali........... jesmo ,al protiv NWO, a ne protiv Hrista 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ti mali Palmin uhvatio si se sa ovim sedim Mister Noom, jer vidis da cete i ovog mladog moderatora da mi navedete na pogresan put.Zahtevam hitno smiriivanje od ovih petardi i vatrometa.Tapsite,bacajte trake od ,,fiskalnih kasa',masite zastavicama do jednog metra duzine,cak bacite i neki pikavac ili upaljac na teren.Mozete i neku lutku da bacite,cuo sam da je sada u modi model,,B92",ali preko toga nikako. 0104_cheesy Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука