konstantin Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Kad se samo setim kad sam kupovao zvake i slicice Velike Cetvorke , kad se samo setim koliko se slavilo kod mene kuci kad je Jugoplastika(Split) , osvojila kup sampiona 1990 Eto dokaza Koliko je Srbin bio opijen jugoslovenskom idejom.Al ima jedan grad sa cetri slova blizu mora koji uvjek peva crveno -beloj boji.Vidis nikad rvati nisu navijali za klub van ljepe im,dlamatinci svi za ajduka,kao i jugovici(mesani brakoi) dok slavonci i ravnica za dinama.Do kod nas Serba i dan danas ozes naci ljude koji gaje simpatije prema tim malim hrvatskim klubovima?Razlog?Totalnonepoznat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Zalosno je sto je Zvezda kod nas Srba nekako usla u mucenicku istoriju u Bariju 91 ( olimpik je bio kud i kamo jaci all u fudballu ne pobedjuje uvek bolji ,, koliko je samo bilo sansi Papena i Kasonia al j.biga ) i tad sam i ja slavio gol Panceva ma tresla se cela Srbija i Bivsa Juga ! Ja sam i zahvalan BOGU sto me udostojio da zivim u vreme osvajanja evropske klupske krune u fudbalu i kosarci od strane Zvezde i Partizana !!!!! koliko je to jak trip dada dada 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Kad se samo setim kad sam kupovao zvake i slicice Velike Cetvorke , kad se samo setim koliko se slavilo kod mene kuci kad je Jugoplastika(Split) , osvojila kup sampiona 1990 Eto dokaza Koliko je Srbin bio opijen jugoslovenskom idejom.Al ima jedan grad sa cetri slova blizu mora koji uvjek peva crveno -beloj boji.Vidis nikad rvati nisu navijali za klub van ljepe im,dlamatinci svi za ajduka,kao i jugovici(mesani brakoi) dok slavonci i ravnica za dinama.Do kod nas Serba i dan danas ozes naci ljude koji gaje simpatije prema tim malim hrvatskim klubovima?Razlog?Totalnonepoznate sad pa nije bas ni ceo Knin navijao za Zvezdu bilo je tu i Grobara bar isto toliko koliko i vas ! Ma nekako ne volim slavoniju i ravnicu i dan danas na kladionici bacam pare na AJDUKA pa i kad gube od ovog glupog Dinama ! i ako sa nekim treba da se pregovara to je Split i dalmatimnci (oni jesu ustase al su nekako nasi a ovi su ipak purgeri Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андрееј Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 http://upodobljavanje.wordpress.com/ "Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..." ђакон М. Лазић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Мај 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Kad se samo setim kad sam kupovao zvake i slicice Velike Cetvorke , kad se samo setim koliko se slavilo kod mene kuci kad je Jugoplastika(Split) , osvojila kup sampiona 1990 Eto dokaza Koliko je Srbin bio opijen jugoslovenskom idejom.Al ima jedan grad sa cetri slova blizu mora koji uvjek peva crveno -beloj boji.Vidis nikad rvati nisu navijali za klub van ljepe im,dlamatinci svi za ajduka,kao i jugovici(mesani brakoi) dok slavonci i ravnica za dinama.Do kod nas Serba i dan danas ozes naci ljude koji gaje simpatije prema tim malim hrvatskim klubovima?Razlog?Totalnonepoznat e sad pa nije bas ni ceo Knin navijao za Zvezdu bilo je tu i Grobara bar isto toliko koliko i vas ! Ma nekako ne volim slavoniju i ravnicu i dan danas na kladionici bacam pare na AJDUKA pa i kad gube od ovog glupog Dinama ! i ako sa nekim treba da se pregovara to je Split i dalmatimnci (oni jesu ustase al su nekako nasi a ovi su ipak purgeri Сад си се обрукао да не можеш црње.Цео Книн је увек навијао за Звезду, некад смо бројали 5000 цланова и после Нишлија били друга екипа по бројности)осим бГД'а)Ко ти друкчије каже тај те лаже,није Книњанима 'за џабе цео Себер аплоудирао кад су улаѕили на стадион.Уосталом о тој екипи су писале новине, а и у неком књигама има речи.Прошећи до северне трибине,па погледај спомен плочу коме је подигнута 1312_womens http://nikonizer.yfrog.com/Himg691/scaled.php?tn=0&server=691&filename=53939087.jpg&xsize=640&ysize=640 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Док су неки пре рата маштали о шалу са натписом "делије" погодио ко је имао и са градом? 0104_cheesy Хехеххехе, и сад кад видим оне тупсоне гробаре са оним транспарентом(којег иначе ниси поставили Книњани већ радикали) дођемо до закључка да људи попут тебе стекну погрешан увид у целу ствар ..да сад не тарем, могу ти поставити докаѕе иѕ целе европе са нашим транспарентима и из скоро свих деценија.Толико, надам се да ти је сад све јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Riblja Corba - Mihailo gde si ti ,decija pesma ,Prslook Again Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 U Italiji se koristi nešto , što kada bi se primenilo na ... Zvezdu , na primer ... ovako bi izgledalo : KO NE SKAČE CRNO-BELI JE ... JE ! dva puta JE - zbog metrike ! I ONDA SVI SKAČU ... P.S. ovo nije pesma , nego SKANDIRANJE ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Немојте после да кажете да нисте тражили. Мени лично је ова и даље једна од најлепших - упркос свему: http://www.united-force.org/download/1025himna.mp3 :group111: mocart navijanje navijanje А видео верзије: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=8tbMJFb_DeU&feature=related Сигуран сам да ће многи у овоме видети провокацију - ипак, надам се, не и злонамерност. smil41cb5615a0b72.gif smil41cb5615a0b72.gif smil41cb5615a0b72.gif Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Буди Борац !!! Вечерас у Лиги Уефа :cheesy2: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 jel ima prenos OFK????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2010 F.ranjin K.lub Partizan . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука