Јаков. Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Stefane da li ste vi ikada bili na ijednoj utakmici? Imate retoriku kakvu obično imaju ljudi koji ne idu na utakmice. Ja idem na svaku utakmicu C.Zvezde u Beogradu i uživam u svakom minutu meča. Marakana je mesto gde dolaze prijatelji. Gde nije samo gledati meč, već i popričati sa ljudima koje znaš. Proveseliti ili tugovati zbog pobede ili poraza. Ovo ranjavanje sinoć nema pardona, ali ono je odraz stanja u društvu, a ne fudbalskog navijanja. Ovo se može desiti i u bioskopu ili u tramvaju. Manijaka ima svuda, ali su najviše primećeni tamo gde su kamere. Upućujem javni poziv svim Zvezdašima da na sledeću utakmicu sa Javorom dođu u još većem broju. Zvezda je iznad bilo kakvih glupana i manijaka-huligana. Oni su samo izolovani incident. Zvezda je na naš stadion vratila porodice. Na svakoj utakmici vidim više dece nego što ih vidim u Crkvi na službi i to me veoma raduje. Siguran sam da će to biti prave male delije i u životu kad odrastu. Zvezda je život, sve drugo su sitnice. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Stefane da li ste vi ikada bili na ijednoj utakmici? Imate retoriku kakvu obično imaju ljudi koji ne idu na utakmice. Ja idem na svaku utakmicu C.Zvezde u Beogradu i uživam u svakom minutu meča. Marakana je mesto gde dolaze prijatelji. Gde nije samo gledati meč, već i popričati sa ljudima koje znaš. Proveseliti ili tugovati zbog pobede ili poraza. Ovo ranjavanje sinoć nema pardona, ali ono je odraz stanja u društvu, a ne fudbalskog navijanja. Ovo se može desiti i u bioskopu ili u tramvaju. Manijaka ima svuda, ali su najviše primećeni tamo gde su kamere. Upućujem javni poziv svim Zvezdašima da na sledeću utakmicu sa Javorom dođu u još većem broju. Zvezda je iznad bilo kakvih glupana i manijaka-huligana. Oni su samo izolovani incident. Zvezda je na naš stadion vratila porodice. Na svakoj utakmici vidim više dece nego što ih vidim u Crkvi na službi i to me veoma raduje. Siguran sam da će to biti prave male delije i u životu kad odrastu. Zvezda je život, sve drugo su sitnice. Владо, ја сам исто навијач Ц.З, истина нисам тако често на Маракани јер живим на Палама, ал ја имам један други проблем са овим. Слажем се у свему што си рекао али тај пиштољ није могла да унесе нека фуњара, већ неко поприлично битан на трибини, е сад ко га је учинио битним и ко га још увијек држи за битан фактор је прави проблем.А што се тиче туча, да кажем, а то можеш и ти да потврдиш, туку се углавном клинци и можеш да упаднеш у шорку ни крив ни дужан без да знаш ни ским ни зашто, е а то је већ стање друштва како рече Владо. Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Смеши нам се дупла круна 0110_hahaha joooj bleh Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 ... Био сам пар пута,нисам нешто био чест...али рецимо да навијаче срећем по улицама. И то ми је довољно..једанпут сам ишао на час шпанског,изашао из аутобуса и кренуо. Мој колега је дошао 20минута касније,претучен,јер су га,из непознатог разлога,напали навијачи. То је био аутобус који је ишао за мојим. Онда оне навијачке туче,ривалство између Звезде и Партизана,између којих куља већа мржња него између Срба и Хрвата '41... Zvezda je život, sve drugo su sitnice. И овакав идолопоклонички став према клубу,према коме се навијачи опходе као према златном телету,је мени скроз баналан. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Huligani u Ripnju prebili i poharali putnike voza Sedam osoba povređeno je i opljačkano kada su putnički voz na stajalištu Ripanj Kolonija napali maskirani huligani, saopštile su Železnice Srbije. U saopštenju se navodi da je pet maskiranih huligana napalo putnike sa šipkama, motkama i lancima, od kojih je jedan držao uperen pištolj prema lokomotivi. Dodaje se da je povređeno pet putnika i dva železničara, koji su prevezeni u Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu. Bili su krvavi i imali su povrede glave i nogu, dodaje se u saopštenju. Kondukter voza koji je saobraćao na relaciji Beograd-Lapovo Aleksandar Stojanović rekao je da su maskirani napadači napali putnike koji su bilu u trećem vagonu od lokomotive. „Napadači su posle jednog do dva minuta istrčali iz voza, odnoseći lične stvari i dokumenta napadnutih lica i otišli u nepoznatom pravcu”, naveo je Stojanović. Policija je utvrdila i da je treći vagon voza demoliran i da su stakla polomljena. Železnice Srbije su saopštile i da su prošle noći nepoznata lica kamenovala putnički voz u železničkoj stanici Nova Pazova, ali da povređenih nije bilo. (Beta) Не видим какве ово везе има са навијачима klapklap . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Партизан-Војводина 1:3 0110_hahaha Куп је наш.Био сам јуче,било је добро. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Саопштење Делија Поводом дешавања на нашој трибини на утакмици Звезда-Офк Београд дужни смо да се обратимо целој Звездашкој јавности и кажемо свој став! Делије Север осуђују монструозни чин појединца који је својим потезом умало уништио један живот и све оно за шта се наша трибина дуго борила. Наша борба против оружја међу навијачима, борба за титулу, борба за довођење људи на стадион... све је то могло да падне у воду само једним потезом једног човека! Кажемо могло, јер ми ипак не одустајемо од свог клуба, своје трибине, својих идеала! Ни у најгорим сновима нисмо могли да замислимо да је могуће да се овако нешто догоди, али ипак десило се, и то на нашој трибини. Осећамо се постиђено, али и одлучно да појединце којима наш клуб, трибина и другарство нису битни, одстранимо од нас и да се оградимо од таквих. На утакмици у Чачку нисмо окачили транспаранте желећи да покажемо јединство међу нама и жељу да се овако нешто више никада не понови. Тешко је вратити поверење навијача после оваквих ствари, али ми обећавамо да ћемо дати све од себе да овај догађај буде последњи такав на нашој трибини и позивамо све Звездаше да не посустану у нашим правим циљевима - навијању, дружењу, борби за титулу! Појединци који имају друге циљеве и планове нису добродошли међу нас! http://www.oaza.rs/sport/delije/index.php?lang_id=1&page_id=215&idv=2422 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије, којој је председавао Слободан Пајовић, казнила је Црвену Звезду са пет утакмица играња без присуства публике. Казна се односи на првенствене и куп сусрете, а према речима Пајовића изречена је због тешких инцидената и рањавања једног навијача из ватреног оружја за време полуфиналног меча против ОФК Београда. Приликом изрицања казне, чланови комисије узели су у обзир чињеницу да је Црвена звезда спровела одговарајуће мере обезбеђења, али је закључено да је клуб одговоран за уношење ватреног оружја и пиротехничких средстава на стадион. Београдском клубу је остављена могућност да се у року од осам дана жали на изречену казну, а уколико санкције остану на снази, "црвено-бели" ће преостале три утакмице у шампионату Србије, као и прве две у наредној сезони, као домаћини играти без публике. Дисциплинска комисија је данас са по 500.000 динара казнила Партизан и Виојводину због слабе организације, односно инцидената навијача за време полуфиналне утакмице националног купа. Војводине је кажњена због тога што су њени навијачи упаљеном бакљом погодили у главу једног фоторепортера, а Партизан зато што је дозволио да на трибине буду унета пиротехничка средства. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 јел му ово дође превара :cheesy2: 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Јок бре Медо, то је искрена љубав. Све пролази Звезда траје и сл. 0104_cheesy И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Јок бре Медо, то је искрена љубав. Све пролази Звезда траје и сл. 0104_cheesyбрате, па није срце на десној страни па на левој страни па на десној 11222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Наравнo да не може када је увек у средини! (између два плућна крила) И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Наравнo да не може када је увек у средини! (између два плућна крила) видим ја вараћеш ти жену, и још ћеш да налазиш оправдања 0110_hahaha takeoff клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 БОРАЦ БАЊА ЛУКА 319.gif У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука