Oglo Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Овај лик ме је из неког разлога додао за пријатеља на јутјубу и тако сам га открио, а кад сам отворио профил и чуо како свира зинуо сам: Лапис Лазули, Grizzly Adams and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Овај лик ме је из неког разлога додао за пријатеља на јутјубу и тако сам га открио, а кад сам отворио профил и чуо како свира зинуо сам: Супер га је скинуо! Треба труда да се научи баш цела композиција, ја одсвирам главну тему па после импровизујем нешто безвезе... Ево оригиналне верзије: Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Супер га је скинуо! Треба труда да се научи баш цела композиција Јел' тешко то да се одсвира? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Овај дечко га је мало поједноставио, иначе у оригиналу има делова који су доста тешки. Почетна тема није тешка, чак је једноставна. Скинеш ово и возиш: http://www.guitarbackingtrack.com/play/vai,_steve/for_the_love_of_god.htm ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Ваи није одолео Балкану: Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Ево нешто занимљиво за љубитеље акустичне гитаре: keka, Јелина and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Данче* and keka је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Данче* је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c2RegOSqOpM#at=35 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Off topic: Zna li iko gdje je ovaj mladi kajakaš, nijesam ga vidio stotinu godina. Gdje je Jovanče? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 zaboravih, on topic Ayla and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Ayla and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука