зеленизуб Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Може ли овде да се постави слика на 10мин, па да се брише после? И под условом да ме нико не цитира. Занимљиво би било и шта би под тим условима постигла? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Pa ne, nije u pitanju nikakva provokacija, ali pretpostavljam da ne moze. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Може ли овде да се постави слика на 10мин, па да се брише после? И под условом да ме нико не цитира. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Питам само. Штрец од администрације. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Pa ne, nije u pitanju nikakva provokacija, ali pretpostavljam da ne moze. Фотографија је провокативна? То би било још занимљивије. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Е јесте немогући, одох ја. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Може ли овде да се постави слика на 10мин, па да се брише после? И под условом да ме нико не цитира. zapravo može, i to na čak dva načina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Може ли овде да се постави слика на 10мин, па да се брише после? И под условом да ме нико не цитира. Може . Поставиш слику, 10 минута касније кликнеш на дугме уреди пост и избришеш је . Али опет, и ту постоји ризик да је неко у тих 10 минута ископира и постави на неки од сајтова за одрасле . Мислим, не знам каква је слика . Лазар Нешић, RYLAH, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Владимире, нисам знала колики је временски рок за уређивање постова, а рекох већ да није ништа провокативно. ОМГ. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 а рекох већ да није ништа провокативно. Чему онда оволики увод? Драшко and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Аман људи докле ћете спамовати ову тему, лепо пише " Слике форумаша". Ај лепо на пп па се дружите. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 У праву је Дани. Нећемо више. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 У праву је Дани. Нећемо више. Хвала. Слободно можете прећи у тему Реч, две уз кафу Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Moj Gagi i ja, nedavno, cekamo da pocne koncert Tonija Cetinskog u Kg. Sanja Т., Плутон, RYLAH and 25 осталих је реаговао/ла на ово 28 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Ја на најновијој аудицији за Мапет Шоу ! Снежана, Ayla , RYLAH and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука