ribar Написано Јул 1, 2009 Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 Da i mene to zanima ,stalno se pominje i neki miris.Bio sam na puno mesta gde se nalaze mosti svetitelja ,ali nisam osetio nikakav specifican miris.kao sto je slucaj i sa cudesnim znamenjima i isceljenjima koja nisu obavezna. zaista ima mostiju koje blagodacu bozijom imaju miomiris a ima i onih koji nemaju to svojstvo. ali miris i nije bitna karakteristika mostiju vec one same kao znamenje BozijeZnam ja da su one same po sebi znamenje Bozije ,ali te pitam za tvoje iskustvo vezano za mirotocenje kome si prisustvovao,kakva je tecnost i da li se pri mirotocenju osecao neki miris Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 1, 2009 Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 Sveti vladika Nikolaj je bio balzamovan pa se ipak raspao i to je sigurno cudo samo po sebi.On nam je ostavio svoja pisana dela.Sv.Vasilije ostroski nije nista napisao ali Gospod govori kroz njegovo netrulezno telo,jesam li u pravu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 1, 2009 Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 ne, nisam za to znala, ali bih volela da to malo pojasniš relikvije prvog reda sveti krst Gospodnji, delovi tnnovog venca i uopste sve sto ima direktne veze sa Gospodom ili Majkom Bozijom, kao i mosti svetih relikvije drugog reda su odeca ili predmeti koji su pripadali svetome relikvije treceg reda su one koje su osvecene na relikvijama prvog reda možeš nam malo pojasniti ove iz tre?eg reda :wink: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јул 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 ikonice koje osvetite na mostima, delovi odezdi svetih... radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 1, 2009 Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 Да ли је некад забиљежено лажно чудо мироточења? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јул 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 puno puta, prevara je po tom pitanju bilo mnogo u srednjem veku posebno radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 1, 2009 Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 puno puta, prevara je po tom pitanju bilo mnogo u srednjem veku posebnoKako su varali? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 1, 2009 Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 mene interesuju i mirotočive ikone, al to ej valjda druga tema :wink: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јул 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 natapajuci i mirisuci mosi , prioizvodivsi lazne mosti i slicno, na zapadu postoje po nekoliko tela istog svetog o deloviom amostiju i da ne govorim radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јул 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 ikone cemo u drugoj temi otvori je odmah radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 1, 2009 Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 Meni je to sveto miro prosto ocaravajuce.Iz freske na zidu,tela svetitelja,ikone(od bilo kog materijala),krstova metalnih ,drvenih istice jedna te ista materija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 1, 2009 Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 puno puta, prevara je po tom pitanju bilo mnogo u srednjem veku posebno??????,?? ???? ???? ?? ????? ???????? ? ?? ????? ????? ?? ?? ?? ?? ????? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јул 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 to oko djavola ne znam mada moze biti, zato sa cudim atreba biti jako obazriv i ne prihvatati ih olako i na prvu loptu radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 1, 2009 Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 setih se jedne epizode "crne guje" citiram "ovo su mošti svetog Franje kad je bio mali" Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јул 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 setih se jedne epizode "crne guje" citiram "ovo su mošti svetog Franje kad je bio mali" lud si skroz nasmejah se kao retko kad :wink: radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука