Jump to content

Мошти Светих

Оцени ову тему

Препоручена порука

Da i mene to zanima ,stalno se pominje i neki miris.Bio sam na puno mesta gde se nalaze mosti svetitelja ,ali nisam osetio nikakav specifican miris.

kao sto je slucaj i sa cudesnim znamenjima i isceljenjima koja nisu obavezna. zaista ima mostiju koje blagodacu bozijom imaju miomiris a ima i onih koji nemaju to svojstvo. ali miris i nije bitna karakteristika mostiju vec one same kao znamenje Bozije
Znam ja da su one same po sebi znamenje Bozije ,ali te pitam za tvoje iskustvo vezano za mirotocenje kome si prisustvovao,kakva je tecnost i da li se pri mirotocenju osecao neki miris

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

Sveti vladika Nikolaj je bio balzamovan pa se ipak raspao i to je sigurno cudo samo po sebi.On nam je ostavio svoja pisana dela.Sv.Vasilije ostroski nije nista napisao ali Gospod govori kroz njegovo netrulezno telo,jesam li u pravu?

Подели на овим сајтовима

ne, nisam za to znala, ali bih volela da to malo pojasniš

relikvije prvog reda sveti krst Gospodnji, delovi tnnovog venca i uopste sve sto ima direktne veze sa Gospodom ili Majkom Bozijom, kao i mosti svetih

relikvije drugog reda su odeca ili predmeti koji su pripadali svetome

relikvije treceg reda su one koje su osvecene na relikvijama prvog reda

možeš nam malo pojasniti ove iz tre?eg reda :wink:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...