Драган Јашић Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Ево линка за све заинтересоване : http://www.kickasstorrents.com/na-putu-2010-domaci-film-t4286100.html ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 u kinu u njemackoj mislim,ovaj film je prica o tragicnoj ljubavi ,nije kolko znam nikakva provokacija protiv muslimana, nisam vidjela istosuzо ја и немам никакву намеру да понижавам никога па ни муслимане а ни да провоцирам , једноставно волим такозване домаће филмове да гледам и имам их доста у мојој колекцији . Имам и Хрватске и Босанске филмове у колекцији без обзира да ли су добри или не ! aveeeeeeeeeenisam to kao upozorenje napisala vec jednostvano tako napisala, a nisam mislila da imas namjeru nikakvu ,fala za link ,izvini ako si tako shvatio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 u kinu u njemackoj mislim,ovaj film je prica o tragicnoj ljubavi ,nije kolko znam nikakva provokacija protiv muslimana, nisam vidjela istosuzо ја и немам никакву намеру да понижавам никога па ни муслимане а ни да провоцирам , једноставно волим такозване домаће филмове да гледам и имам их доста у мојој колекцији . Имам и Хрватске и Босанске филмове у колекцији без обзира да ли су добри или не ! aveeeeeeeeeenisam to kao upozorenje napisala vec jednostvano tako napisala, a nisam mislila da imas namjeru nikakvu ,fala za link ,izvini ako si tako shvatio 4chsmu1 319.gif 1510_baby ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 u kinu u njemackoj mislim,ovaj film je prica o tragicnoj ljubavi ,nije kolko znam nikakva provokacija protiv muslimana, nisam vidjela istosuzо ја и немам никакву намеру да понижавам никога па ни муслимане а ни да провоцирам , једноставно волим такозване домаће филмове да гледам и имам их доста у мојој колекцији . Имам и Хрватске и Босанске филмове у колекцији без обзира да ли су добри или не ! aveeeeeeeeeenisam to kao upozorenje napisala vec jednostvano tako napisala, a nisam mislila da imas namjeru nikakvu ,fala za link ,izvini ako si tako shvatio nemogu ni snimiti jel nemam program za to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Ево линка за све заинтересоване : http://www.kickasstorrents.com/na-putu-2010-domaci-film-t4286100.html hvala ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 http://www.filmovionline.com/index.php/domaci-filmovi/1070-na-putu-2010 Ово је линк гдје можете погледати филм без да се скида а касније може и да се скине ако неко има потребу за тим. shuntavilo2 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 http://www.filmovionline.com/index.php/domaci-filmovi/1070-na-putu-2010 Ово је линк гдје можете погледати филм без да се скида а касније може и да се скине ако неко има потребу за тим. pravopop do dvadeset i tri minuta nemoze citav film Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Мора моћи читав. Ја сам погледао прије неколико дана и могло је. Можда ти је пукла конекција на интернет или нешто друго. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 FilmoviOnline avg 03 |00:24 evo ovdje ovo iznad videa stoji vrijeme i tako na samom videu 99 i jos koja minuta ali stane nakon ovog iznad vremena napisanog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Одгледала сам филм. Стварно је супер! greengrin Препоручујем га даље... :cheesy: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Стварно не знам у чему је ствар, можда имаш спор интернет па је у томе проблем ако није онда не знам. Ово вријеме и датум avg 03 |00:24 је датум када је филм постављен на сервер. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука