Гости Guest свештеник Иван Написано Август 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Trajanje: 90 minutabosanski jezikProdukcija: DEBLOKADA, coop99, Pola Pandora, Produkcija ŽivaProducenti: Damir Ibrahimović, Bruno Wagner, Karl Baumgartner, Leon Lučev, Raimond GoebelScenarij i režija: Jasmila ŽbanićDirektorica fotografije: Christine A. MaierMontaža: Niki MossböckMuzika: Brano JakubovićTon: Igor Čamo, Lars GinzelCasting direktorica: Oriana KunčićScenografija: Lada Maglajlić, Amir VukKostimografija: Lejla HodžićŠminka: Halid RedžebašićUloge: Zrinka Cvitešić (Luna), Leon Lučev (Amar), Ermin Bravo (Bahrija), Mirjana Karanović (Nađa), Nina Violić (Šejla), Marija Kohn (Nena), Sebastian Cavazza (Dejo), Izudin Bajrović (Jusuf), Jasna Ornela Bery (Doktorica), Jasna Žalica (Redarica)...Sinopsis:Film “Na putu” je ljubavna priča o dvoje mladih ljudi, Luni i Amaru, koji nastoje prevazići prepreke koje prijete njihovoj ljubavi. Nakon Amarove dramatične promjene u jednoj konzervativnoj vjerskoj zajednici, Luna daje sve od sebe da otkrije da li je ljubav zaista dovoljna da njih dvoje ostanu zajedno na putu ka životu u sreći...Fotografije iz filma (autor fotografija Dženat Dreković):http://www.deblokada.ba/images/stories/filmography/press_kit/Press_kit_na_putu.zip Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Одгледао сам га на препоруку нашег члана форума Лазара. Одличан филм. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 hvala 0102_laugh само нам још реците како може да се одгледа 0102_laugh ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Leon Lučev i Zrinka Cvitešić su mi se mnogo svidjeli u "Što je muškarac bez brkova" tako da sam siguran da kemija radi i u ovom ostvarenju. Gledam pod obavezno. Eh...navedoste me da skidam u vrijeme posta. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Imate li prevod za ovaj film? stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Odgledao sam film, na preporuku našeg o.Ivana... hmmm CENZURA... Od 3.50-4.25 min. (eskplicitna scena seksa) U toku cjelog filma često psovanje..- nije preporučljivo za porodično gledanje sa djecom. Film je dobar zbog interesantne i aktuelne priče, dobre režije, izvrsne kamere, ali dramaturški je delimično slab. Neki bitni momenti iz života glavnih junaka su preskočeni i mi ih tek naslućujemo na osnovu promotivnog materijala ili par sekundi prikazanih na filmu. Relativno je slabo prikazan prelaz glavnog junaka u vehabizam. On kao da se ne dvoumi, nema u njemu nikakvog traganja, on samo prosto preko noći postaje ekstremista. Ima odličnih citata koje ću pamtiti... Luna: "Oprosti molim te, kad si ti to počeo klanjat?" Armin: "Ima par dana" Luna: "Ahm. I šta sad, ti si sad kao vjernik?" Armin: "Da" Luna: "Baš dobro da sam informisana" stadaradim Najbolji mi je kraj. Ni Hičkok ga ne bi bolje završio. Baš me zanima šta kažu naša braća muslimani sa foruma ako su pogledali ovaj film. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 14, 2010 hvala 0110_hahaha само нам још реците како може да се одгледа 0110_hahahaМислим да га има online, а може и у биоскопу. Ја сам пронашао на нету. Укуцај Na putu 2010 online Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Нашла сам на ОНЛИНЕ али не може да се гледа 0110_hahaha У сваком случају hvala ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Ја га скидам преко торента . Мада је споро , неких 55килобајта у секунди, па се надам за неких два сата ће бити скинут mense0198626478946378946 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Ја га скидам преко торента . Мада је споро , неких 55килобајта у секунди, па се надам за неких два сата ће бити скинут mense0198626478946378946znaci li to da mozemo imi vidjeti onda od tebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Ја га скидам преко торента . Мада је споро , неких 55килобајта у секунди, па се надам за неких два сата ће бити скинут mense0198626478946378946znaci li to da mozemo imi vidjeti onda od tebeне ја ником ништа ја не препоручујем ,већ једноставно желим да имам тај филм и да га одгледам .Пошто редовно скидам филмове који се препоручују на нашем 0110_hahaha и углавном их налазим на http://rapidserbia.com али овога тренутно нема ,па сам га нашао на торентима . 0110_hahaha ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 u kinu u njemackoj mislim,ovaj film je prica o tragicnoj ljubavi ,nije kolko znam nikakva provokacija protiv muslimana, nisam vidjela isto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Ја сам га гледао online преко Mozile. Све је радило без проблема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Ја га скидам преко торента . Мада је споро , неких 55килобајта у секунди, па се надам за неких два сата ће бити скинут mense0198626478946378946znaci li to da mozemo imi vidjeti onda od tebeне ја ником ништа ја не препоручујем ,већ једноставно желим да имам тај филм и да га одгледам .Пошто редовно скидам филмове који се препоручују на нашем 0110_hahaha и углавном их налазим на http://rapidserbia.com али овога тренутно нема ,па сам га нашао на торентима . 0110_hahahadobro onda u redu ako nemas link Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 u kinu u njemackoj mislim,ovaj film je prica o tragicnoj ljubavi ,nije kolko znam nikakva provokacija protiv muslimana, nisam vidjela istosuzо ја и немам никакву намеру да понижавам никога па ни муслимане а ни да провоцирам , једноставно волим такозване домаће филмове да гледам и имам их доста у мојој колекцији . Имам и Хрватске и Босанске филмове у колекцији без обзира да ли су добри или не ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука