Jump to content

шта су врлине ?

да ли вам се допада тема  

8 члановâ је гласало

1. 1. да ли вам се допада тема

• да
      6
    • не
      4

Препоручена порука

опростите ми ако сам Вас узнемирила !?

реците ми ... да ли је забрањено да читам књигу и уколико желим са неким да поделим нешто куцкам по овом форуму ?

можда ја нисам нормална !?

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

реците ми ... да ли је забрањено да читам књигу и уколико желим са неким да поделим нешто куцкам по овом форуму ?

Наравно да није забрањено. Али, биће корисније да даш понеки коментар уз то што наведеш сестро драга, да и ми покушамо да у цитату видимо оно што си и ти видела.

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Mislim da ste pogrešno shvatili svakako dobronamerne savete moderatora... (osim mog komentara - ja sam bio sarkastičan i izvinjavam se)...

Radi se o tome da ono što citirate nije u skladu sa vašim ponašanjem prema drugim članovima (a članova ima raznih, i verujućih i ateista, kao što znate...)...

Diskusija sa ljudima bi u mnogome pomogla...

Kao što vam je Andrej rekao, opustite se i svojim rečima iskažite misao i tako se i drugi mogu nadovezati na diskusiju, a ovako sve ima formu predavanja...

smej.gif

Подели на овим сајтовима

Наравно да није забрањено. Али, биће корисније да даш понеки коментар уз то што наведеш сестро драга, да и ми покушамо да у цитату видимо оно што си и ти видела.

па, мислим, да би било боље, да, уколико неком нешто није јасно ... постави питање !?

па, да пробамо заједно да ...

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

па, мислим, да би било боље, да, уколико неком нешто није јасно ... постави питање !?

па, да пробамо заједно да ...

Imam ja pitanje: zašto vam je svaka poruka kao da pišete okružnom sudiji?

Dragi sudija...

...

...

...

Naime, želim vam život ispunjen lepim osećanjima mira,sreće i ljubavi!

Подели на овим сајтовима

Mislim da ste pogrešno shvatili svakako dobronamerne savete moderatora... (osim mog komentara - ja sam bio sarkastičan i izvinjavam se)...

Radi se o tome da ono što citirate nije u skladu sa vašim ponašanjem prema drugim članovima (a članova ima raznih, i verujućih i ateista, kao što znate...)...

Diskusija sa ljudima bi u mnogome pomogla...

Kao što vam je Andrej rekao, opustite se i svojim rečima iskažite misao i tako se i drugi mogu nadovezati na diskusiju, a ovako sve ima formu predavanja...

smej.gif

па, било би лепо, када би разговарали о начину стицања врлина о којима сам писала.

Подели на овим сајтовима

Sve nase vrline kao i celokupna etika izviru iz liturgije. Licni napori koji su potrebni sa nase licne strane su post i molitva ali su oni usmereni ka liturgiji. Da bi kroz liturgijsko opstenje sto vise nasih vrlina doslo do izrazaja u delanju u svetu za sta snagu takodje crpimo iz liturgije.

Подели на овим сајтовима

Sve nase vrline kao i celokupna etika izviru iz liturgije. Licni napori koji su potrebni sa nase licne strane su post i molitva ali su oni usmereni ka liturgiji. Da bi kroz liturgijsko opstenje sto vise nasih vrlina doslo do izrazaja u delanju u svetu za sta snagu takodje crpimo iz liturgije.

hvala за ретко здрав коментар на овој теми  smej.gif smej.gif smej.gif
Подели на овим сајтовима

Из свега до сада реченог сасвим је јасно да је човеку знање о гресима и врлинама потребно да би могао да постигне циљ хришћанског живота.

Мислим ... Да ли грешим ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...