Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Sefora šta vam znači ovo neprestano citiranje ove knjige..? Šta pokušavate sa ovim postići? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 то би сви волели да знају ... овим темпом ће да препише целу књигу ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Sefora šta vam znači ovo neprestano citiranje ove knjige..? Šta pokušavate sa ovim postići? па, пишем о врлинама. Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Sefora šta vam znači ovo neprestano citiranje ove knjige..? Šta pokušavate sa ovim postići? па, пишем о врлинама. Tema je ionako "Jevanđelje po Sefori". A s obzirom da si TI Sefora, možeš da pišeš šta hoćeš! Kako trolujem. Khm. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Sefora šta vam znači ovo neprestano citiranje ove knjige..? Šta pokušavate sa ovim postići? па, пишем о врлинама. Ne pišete nego prepisujete - citirate.... Dajte neko svoje mišljenje - uključite se u diskusiju.... Zato služe forumi, da razmenimo mišljenja.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 наиме, о чему би друго писала у овој теми !? да ми се ћаска ... ћаскала би у теми која је предвиђена за ћаскање и лупетање. хахахах Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 наиме, о чему би друго писала у овој теми !? да ми се ћаска ... ћаскала би у теми која је предвиђена за ћаскање и лупетање. хахахах I zašto vam je svaka poruka kao da pišete okružnom sudiji? Dragi sudija... ... ... ... Naime, želim vam život ispunjen lepim osećanjima mira,sreće i ljubavi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Sefora šta vam znači ovo neprestano citiranje ove knjige..? Šta pokušavate sa ovim postići? па, пишем о врлинама. Ne pišete nego prepisujete - citirate.... Dajte neko svoje mišljenje - uključite se u diskusiju.... Zato služe forumi, da razmenimo mišljenja.... па, пробајте Ви да напишете нешто о врлинама у овој теми !? можда буде неком на корист !? Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Sefora šta vam znači ovo neprestano citiranje ove knjige..? Šta pokušavate sa ovim postići? па, пишем о врлинама. Ne pišete nego prepisujete - citirate.... Dajte neko svoje mišljenje - uključite se u diskusiju.... Zato služe forumi, da razmenimo mišljenja.... па, пробајте Ви да напишете нешто о врлинама у овој теми !? можда буде неком на корист !? Ali vi ste i pokrenuli temu! o.O Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Sefora šta vam znači ovo neprestano citiranje ove knjige..? Šta pokušavate sa ovim postići? па, пишем о врлинама. Ne pišete nego prepisujete - citirate.... Dajte neko svoje mišljenje - uključite se u diskusiju.... Zato služe forumi, da razmenimo mišljenja.... па, пробајте Ви да напишете нешто о врлинама у овој теми !? можда буде неком на корист !? Ali vi ste i pokrenuli temu! o.O наиме, надала сам да ћете и ви писати о врлинама !? можда бих научила нешто ново !? али ... и ова тема се претворила у ... сачувај Боже онога ко буде дошао на овај форум и отворио ову тему ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Sefora šta vam znači ovo neprestano citiranje ove knjige..? Šta pokušavate sa ovim postići? па, пишем о врлинама. Ne pišete nego prepisujete - citirate.... Dajte neko svoje mišljenje - uključite se u diskusiju.... Zato služe forumi, da razmenimo mišljenja.... па, пробајте Ви да напишете нешто о врлинама у овој теми !? можда буде неком на корист !? А да ли сме нешто својим речима? На пример - смирење - сазрцавање сопствених грехова и контрола сопствених страсти, уместо фарисејског моралисања упереног ка другоме (и увек са предрасудом да тог другог познајемо - мада не знамо ни сами себе)? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Sefora šta vam znači ovo neprestano citiranje ove knjige..? Šta pokušavate sa ovim postići? па, пишем о врлинама. Ne pišete nego prepisujete - citirate.... Dajte neko svoje mišljenje - uključite se u diskusiju.... Zato služe forumi, da razmenimo mišljenja.... па, пробајте Ви да напишете нешто о врлинама у овој теми !? можда буде неком на корист !? Pa evo trudim se i pišem čitavu veče i nadam se da će biti nekome na korist... a čudi me da vi ne vidite da ti vaši citati i nisu baš do sada urodili plodom .... barem ne onakvim plodom kako bi trebali.... Ali ne dajte da vas ja zbunim... Verovatno vam je ostalo još par stotina stranica koje trebate prepisati i postaviti ovde na forum .... Samo napred u nova citiranja .... 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 potajno se pitam- šta mi život vredi..... pa ako se još neko ovde to pita.... probajte http://www.yumidi.com/tekstovi-pesama/aca-lukas/bez-tebe-je-gorko-vino za one koji se baš pitaju,hard verzija Dusko Kulis - Bez tebe je gorko vino pazite komentar 2009micki 1 year ago Uz ovu pijesmu nijedno vino nije gorko. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитати иду уз став и размишљање о нечему. Они поткрепљују или оповргавају став. Ово нису цитати, него копи / пејст. Волела бих да знам из ког разлога? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Sefora šta vam znači ovo neprestano citiranje ove knjige..? Šta pokušavate sa ovim postići? па, пишем о врлинама. Ne pišete nego prepisujete - citirate.... Dajte neko svoje mišljenje - uključite se u diskusiju.... Zato služe forumi, da razmenimo mišljenja.... па, пробајте Ви да напишете нешто о врлинама у овој теми !? можда буде неком на корист !? Pa evo trudim se i pišem čitavu veče i nadam se da će biti nekome na korist... a čudi me da vi ne vidite da ti vaši citati i nisu baš do sada urodili plodom .... barem ne onakvim plodom kako bi trebali.... Ali ne dajte da vas ja zbunim... Verovatno vam je ostalo još par stotina stranica koje trebate prepisati i postaviti ovde na forum .... Samo napred u nova citiranja .... 70zfof0qsamomolitva па, добро, ... то је ваше лично мишљење. рецимо ... ја сам читала ... записала по нешто ... и тако ... остало је у мом архиву памћења. а то значи ... да ''куцкајући другима'' ја научих себе Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука