Grizzly Adams Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Ima i intervju sa muslimanima u tom filmu koji pričaju kako su ih mediji satanizovali. Pogledaj treći deo. Ovde se čuje i druga strana, nismo u Pakistanu. Фитна је веома кратак филм, кога интересује пуно бољи документарац је "Шта Запад треба да зна (о Исламу)": http://video.google.com/videoplay?docid=-871902797772997781# ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 jos nesto.kada bi se izvela prosta racunica,od pocetka istorije na ovamo najmanje je ratova bilo izmedju muslimana i Hriscana,jos manj je bilo onih koje je islamski svet poveo protiv ostalih(ne kazem da nisu,vec da ih je bilo u manjem broju).statisticki gledano,neuporedivo manji broj(skoro neznatno) su muslimani rusili tudje Bogomolje(opet kazem-nije da nisu,desavalo se i opravdanja nema).silovanja,paljevina i ostaloga nije gotovo ni bilo.svaki podatak se moze(samo da hoce proveriti)prva povelja o ljudskim pravima je muslimanskom rukom napisana,i odnosi se bas na Hriscane i Judejce.proverljivo je i to.pa i u srpskoj narodnoj pesmi imate svojevrsnu odbranu tog samog "varvarskog" islama.procitajte Pocetak bune na dahije....(mada bi i Turke trebalo malo procesljati,imali su gafova) Odgovori na ono. Okej, nije Islam gadan, Islam je super. Samo odgovori. 11 Septembar,prica u koju ni sami Ameri ne veruju(a sve i utisak imam da se "Miladinu" i najave kad posalju patrolu da ga "traze")drugo-instrumentalizacija deteta-u Kuranu ni jedan ljudski stvor nije nazvan majmunom ili svinjom.postoji jedan ajet koji i muslimani (sreca pa manji broj)nakrivo shvati...toliko sam odgledao.pregledacu sve,pa cu ti reci za ostatak.jos jednom_ISLAM JE SUPER ja baš i ne bih rekao da je tako super. lqj2e2sokakote Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 jos nesto.kada bi se izvela prosta racunica,od pocetka istorije na ovamo najmanje je ratova bilo izmedju muslimana i Hriscana,jos manj je bilo onih koje je islamski svet poveo protiv ostalih(ne kazem da nisu,vec da ih je bilo u manjem broju).statisticki gledano,neuporedivo manji broj(skoro neznatno) su muslimani rusili tudje Bogomolje(opet kazem-nije da nisu,desavalo se i opravdanja nema).silovanja,paljevina i ostaloga nije gotovo ni bilo.svaki podatak se moze(samo da hoce proveriti)prva povelja o ljudskim pravima je muslimanskom rukom napisana,i odnosi se bas na Hriscane i Judejce.proverljivo je i to.pa i u srpskoj narodnoj pesmi imate svojevrsnu odbranu tog samog "varvarskog" islama.procitajte Pocetak bune na dahije....(mada bi i Turke trebalo malo procesljati,imali su gafova) То што пишеш је веома уопштено и тешко за разговор. Ми морамо да разговарамо о конкретним стварима, конкретним цитатима и учењима. Овако нећемо нигде стићи. da,ali detalji cine celinu,brate.osim toga zar je pametno odvojiti versku vlast od drzavne? То је велика тема, али држава по самој својој природи не може да спроводи "моралне законе". Држава је само нужно зло на овом свету, средство присиле које нам помаже да одржимо колико-толико цивилизоване односе међу собом. ne bih rekao da je sekularizacija drustva donela srecu ni vama,Hriscanima,a ni nama.u islamskom svetu,dok je halifat bio na snazi,nisi smeo majcin sine,popreko pogledati inoverca.pod uslovom da se serijat primenjivao(ima onih,da ne gresim dusu koji su krsili to)i ovo je proverljivo. Положај "иновераца" у исламској држави, тј. зимма, је посебна тема. Бог да нас сачува такве "заштите". Суштина јесте - државни закон мора према свим грађанима да буде исти и не сме да има (ни позитивне ни негативне) уредбе према било којој групи. prvo mi spocitavas detaljisanje,pa zatim ti smeta uopstenost...sta nije u redu sa zimma?letele im glave?ostajali bez posla?nisu im dali da rade u drzavnom aparatu?smeta porez za inoverce?pa i vernici su imali,kao i sad obavezu poreza-zekata.zamisli.gde su bezali Jevreji dok ih je ceo svet proganjao?a,da....muslimani su od njih sapune pravili?....oh,yes.stvarno smo varvari,i to kakvi.covece,da je ISLAM i procenat takav,pa ljudi bi,kao sto rekoh, barem sad masovno bezali od njega....mada mi se cini da je suprotno.vec nesto i o tome napisah,pa mi se niko nesto ne odazva da kaze da lazem....ili neko uziva da laze sebe.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Ima i intervju sa muslimanima u tom filmu koji pričaju kako su ih mediji satanizovali. Pogledaj treći deo. Ovde se čuje i druga strana, nismo u Pakistanu. Фитна је веома кратак филм, кога интересује пуно бољи документарац је "Шта Запад треба да зна (о Исламу)": http://video.google.com/videoplay?docid=-871902797772997781# taj isti zapad masovno i prelazi na islam.menjajte rezisera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 prvo mi spocitavas detaljisanje,pa zatim ti smeta uopstenost...sta nije u redu sa zimma?letele im glave?ostajali bez posla?nisu im dali da rade u drzavnom aparatu?smeta porez za inoverce?pa i vernici su imali,kao i sad obavezu poreza-zekata.zamisli.gde su bezali Jevreji dok ih je ceo svet proganjao?a,da....muslimani su od njih sapune pravili?....oh,yes.stvarno smo varvari,i to kakvi.covece,da je ISLAM i procenat takav,pa ljudi bi,kao sto rekoh, barem sad masovno bezali od njega....mada mi se cini da je suprotno.vec nesto i o tome napisah,pa mi se niko nesto ne odazva da kaze da lazem....ili neko uziva da laze sebe.... `ваташ на буку... lqj2e2sokakote А да ли би ја смео у исламској држави да јавно проповедам Хришћанство? Да ли би смео да преобратим неког муслимана? Која је казна? taj isti zapad masovno i prelazi na islam.menjajte rezisera. Ма јес`, причај ми о томе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 prvo mi spocitavas detaljisanje,pa zatim ti smeta uopstenost...sta nije u redu sa zimma?letele im glave?ostajali bez posla?nisu im dali da rade u drzavnom aparatu?smeta porez za inoverce?pa i vernici su imali,kao i sad obavezu poreza-zekata.zamisli.gde su bezali Jevreji dok ih je ceo svet proganjao?a,da....muslimani su od njih sapune pravili?....oh,yes.stvarno smo varvari,i to kakvi.covece,da je ISLAM i procenat takav,pa ljudi bi,kao sto rekoh, barem sad masovno bezali od njega....mada mi se cini da je suprotno.vec nesto i o tome napisah,pa mi se niko nesto ne odazva da kaze da lazem....ili neko uziva da laze sebe.... `ваташ на буку... lqj2e2sokakote А да ли би ја смео у исламској држави да јавно проповедам Хришћанство? Да ли би смео да преобратим неког муслимана? Која је казна? taj isti zapad masovno i prelazi na islam.menjajte rezisera. Ма јес`, причај ми о томе. koliko ima Hriscana u islamskim zemljama?znas li?da li ti je poznat podatak da je najvise Hriscanskih bogomolja podignuto bas u vreme procvata islama na tim istim prostorima,ili si toliko neuk da ni to ne znas(bez namere da te vredja,neznanje nije isto sto i glupost-a glup nisi)sto se toce konvertovanja-proveri,dostupno je.u svakom hotelu u islamskim zemljama naci ces i Bibliju i Kuran-u svakoj sobi.pa i u Saudi Arabiji.U Iranu,bas u Teheranu,postoji izuzetno aktivna jevrejska zajednica....bato,ne znas nista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 prvo mi spocitavas detaljisanje,pa zatim ti smeta uopstenost...sta nije u redu sa zimma?letele im glave?ostajali bez posla?nisu im dali da rade u drzavnom aparatu?smeta porez za inoverce?pa i vernici su imali,kao i sad obavezu poreza-zekata.zamisli.gde su bezali Jevreji dok ih je ceo svet proganjao?a,da....muslimani su od njih sapune pravili?....oh,yes.stvarno smo varvari,i to kakvi.covece,da je ISLAM i procenat takav,pa ljudi bi,kao sto rekoh, barem sad masovno bezali od njega....mada mi se cini da je suprotno.vec nesto i o tome napisah,pa mi se niko nesto ne odazva da kaze da lazem....ili neko uziva da laze sebe.... `ваташ на буку... lqj2e2sokakote А да ли би ја смео у исламској држави да јавно проповедам Хришћанство? Да ли би смео да преобратим неког муслимана? Која је казна? taj isti zapad masovno i prelazi na islam.menjajte rezisera. Ма јес`, причај ми о томе. negde sam skoro na tv gledao dokumentarac o nekom misionaru(diskaveri,cini mi se)bas je po tom delu sveta misionario.imao je i preobracenike....nisam cuo drugacije,ali mislim da su zivi i zdravi.i on i oni.imate i ovde snimak decka koji je uzeo Hriscanstvo za veru....Ubise li ga?....mislim da ti ne bi uspeo da preobratis nekoga,pa su ti i sanse vece... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 koliko ima Hriscana u islamskim zemljama?znas li?da li ti je poznat podatak da je najvise Hriscanskih bogomolja podignuto bas u vreme procvata islama na tim istim prostorima,ili si toliko neuk da ni to ne znas(bez namere da te vredja,neznanje nije isto sto i glupost-a glup nisi)sto se toce konvertovanja-proveri,dostupno je.u svakom hotelu u islamskim zemljama naci ces i Bibliju i Kuran-u svakoj sobi.pa i u Saudi Arabiji.U Iranu,bas u Teheranu,postoji izuzetno aktivna jevrejska zajednica....bato,ne znas nista То је смешно што пишеш. Само пар закона из Сауди Арабије: 1. Муслиман који пређе у другу религију кажњава се смрћу 2. Забрањено је јавно не-исламско богослужење 3. Свештеницима других религија није дозвољено да уопште уђу у земљу ако им је намера да врше богослужење или проповедају 4. Проповедање или ширење књига других религија је забрањено 5. Не-муслиманима је забрањено да јавно носе било какав религиозни симбол (крст или слично) 6. Чак су и Шиити дискриминисани на религиозној основи И тако даље. Да ли ја немам појма или ти намерно дајеш погрешну слику ствари? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 negde sam skoro na tv gledao dokumentarac o nekom misionaru(diskaveri,cini mi se)bas je po tom delu sveta misionario.imao je i preobracenike....nisam cuo drugacije,ali mislim da su zivi i zdravi.i on i oni.imate i ovde snimak decka koji je uzeo Hriscanstvo za veru....Ubise li ga?....mislim da ti ne bi uspeo da preobratis nekoga,pa su ti i sanse vece... Rece mi jedan coek na jednom mestu, kod jednog coeka, jednu stvar, ne mogu ti reci dje, odma bi se setio koji je. ... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 koliko ima Hriscana u islamskim zemljama?znas li?da li ti je poznat podatak da je najvise Hriscanskih bogomolja podignuto bas u vreme procvata islama na tim istim prostorima,ili si toliko neuk da ni to ne znas(bez namere da te vredja,neznanje nije isto sto i glupost-a glup nisi)sto se toce konvertovanja-proveri,dostupno je.u svakom hotelu u islamskim zemljama naci ces i Bibliju i Kuran-u svakoj sobi.pa i u Saudi Arabiji.U Iranu,bas u Teheranu,postoji izuzetno aktivna jevrejska zajednica....bato,ne znas nista То је смешно што пишеш. Само пар закона из Сауди Арабије: 1. Муслиман који пређе у другу религију кажњава се смрћу 2. Забрањено је јавно не-исламско богослужење 3. Свештеницима других религија није дозвољено да уопште уђу у земљу ако им је намера да врше богослужење или проповедају 4. Проповедање или ширење књига других религија је забрањено 5. Не-муслиманима је забрањено да јавно носе било какав религиозни симбол (крст или слично) 6. Чак су и Шиити дискриминисани на религиозној основи И тако даље. Да ли ја немам појма или ти намерно дајеш погрешну слику ствари? Saudi Arabija nije slika konacno serijatskog ideala,ima brljotina naravno.Ali,malo se pomesase stvari.Uprosticu problem.Ako je po serijatu dozvoljeno da se koliko ima Hriscana u islamskim zemljama?znas li?da li ti je poznat podatak da je najvise Hriscanskih bogomolja podignuto bas u vreme procvata islama na tim istim prostorima,ili si toliko neuk da ni to ne znas(bez namere da te vredja,neznanje nije isto sto i glupost-a glup nisi)sto se toce konvertovanja-proveri,dostupno je.u svakom hotelu u islamskim zemljama naci ces i Bibliju i Kuran-u svakoj sobi.pa i u Saudi Arabiji.U Iranu,bas u Teheranu,postoji izuzetno aktivna jevrejska zajednica....bato,ne znas nista То је смешно што пишеш. Само пар закона из Сауди Арабије: 1. Муслиман који пређе у другу религију кажњава се смрћу 2. Забрањено је јавно не-исламско богослужење 3. Свештеницима других религија није дозвољено да уопште уђу у земљу ако им је намера да врше богослужење или проповедају 4. Проповедање или ширење књига других религија је забрањено 5. Не-муслиманима је забрањено да јавно носе било какав религиозни симбол (крст или слично) 6. Чак су и Шиити дискриминисани на религиозној основи И тако даље. Да ли ја немам појма или ти намерно дајеш погрешну слику ствари? prvo pitanje je apsolvirano.s tim da se u vezi tog zakona spekulise.naime bilo je pokreta za taj zakon(U KATARU je drzava podigla katedralu).za misionarenje je istina.i o tome se moze pricati.krst je dozvoljeno nositi,provereno.bogosluzenje se vrsi u privatnim kucama ili ambasadama....sve je to zato sto u S.A hriscana nema(nisu ni pobijeni,ni proterani.oni kojii tamo zive i sad,zivi su i zdraia.)Podici tamo crkvu je budalastina,kao kada bi se digla dzamija na Svetoj Gori,recimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 nesto sam ovde zabljao,izvinjavam se..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 nesto sam ovde zabljao,izvinjavam se.....fali R....he.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Па ти си навео Сауди Арабију као пример "толеранције"... Нема проблема за брљање, набавићемо ти арапску тастатуру. lqj2e2sokakote Него, `ајде нешто конкретно. Како ти тумачиш следеће ајете из Курана: "Kada prođu sveti mjeseci, ubijajte mnogobošce gdje god ih nađete, zarobljavajte ih, opsjedajte i na svakome prolazu dočekujte! Pa ako se pokaju i budu molitvu obavljali i zekat davali, ostavite ih na miru, jer Allah zaista prašta i samilostan je." (9:5) "Borite se protiv onih kojima je data Knjiga (jevreji i hrišćani), a koji ne vjeruju ni u Allaha ni u onaj svijet, ne smatraju zabranjenim ono što Allah i Njegov Posalnik zabranjuju i ne ispovijedaju istinsku vjeru (Islam) - sve dok ne daju glavarinu poslušno i smjerno." (9:29) ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 ali nije S.A. jedina islamska zemlja.u mnogo cemu im se da i prigovoriti.sta je -tu je.mada nisam upoznao niti jednog Hriscanina koji je bio tamo(a poznajem ih)da su se vratili sa losim iskustvom.cak sta vise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Па ти си навео Сауди Арабију као пример "толеранције"... Нема проблема за брљање, набавићемо ти арапску тастатуру. lqj2e2sokakote Него, `ајде нешто конкретно. Како ти тумачиш следеће ајете из Курана: "Kada prođu sveti mjeseci, ubijajte mnogobošce gdje god ih nađete, zarobljavajte ih, opsjedajte i na svakome prolazu dočekujte! Pa ako se pokaju i budu molitvu obavljali i zekat davali, ostavite ih na miru, jer Allah zaista prašta i samilostan je." (9:5) "Borite se protiv onih kojima je data Knjiga (jevreji i hrišćani), a koji ne vjeruju ni u Allaha ni u onaj svijet, ne smatraju zabranjenim ono što Allah i Njegov Posalnik zabranjuju i ne ispovijedaju istinsku vjeru (Islam) - sve dok ne daju glavarinu poslušno i smjerno." (9:29) napisah vec....sto se tice ajeta-MNOGOBOZCI!pagani.odnosi se na njih i na slucaj rata.drugi ajet isto tako,jedino se izuzimaju oni koji plate porez,oni koji se sklone,ili obrate za zastitu.u tom slucaju postaju zimma,i nema se prava na njihov zivot,a oni zauzvrat dobijaju prava koja sam vec negde naveo(cak im se ostavlja pravo na veru).poslacu ti nekako i tefsir(pojasnjenje) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука