Jump to content

Шта сте?

Оцени ову тему

Srdjan

Гласајте шта сте.  

252 члановâ је гласало

1. 1. Гласајте шта сте.

• Православац.
      208
    • Римокатолик.
      6
    • Протестант.
      1
    • Муслиман.
      5
    • Будиста.
      3
    • Агностик.
      0
    • Многобожац.
      2
    • Атеиста.
      4
    • Жедан сам.
      18
    • Нешто друго.
      5

Препоручена порука

Жедан, бестрага...  4chsmu1 :) :) 0110_hahaha

Увек жедан живе воде са извора Логоса  :drugarstvo:

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

''Иштите и наћи ћете". Не спокој, већ жеђ: "Блажени гладни и жедни истине..''. Не ропство, већ слободу: "Не називам вас слугама, јер слуга не зна шта ради госиодар његов''. Не испуњавање прописа, већ љубав: "Милости хоћу, а не жртве" и - "заповест нову дајем вам, да љубите једни друге".
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

"Рече му жена Самарјанка: како ти, који си Јудејац, тражиш од мене жене Самарјанке да пијеш ? Јер Јудејци се не друже са Самарјанима. Одговори Исус и рече јој: кад би ти знала дар Божији, и ко је тај који ти говори: дај ми да пијем, ти би тражила од њега и дао би ти воду живу. Рече му жена: Господе, ни ведра немаш, а студенац је дубок; одакле ти онда вода жива ? Еда ли си ти већи од оца на-шег Јакова, који нам даде студенац овај, и он из њега пијаше и синови његови и стока његова ? Одговори Исус и рече јој: Сваки који пије од воде ове опет ће ожеднети, а који пије од воде коју ћу му ја дати неће ожеднети довека, него вода коју ћу му Ја дати постаће у њему извор воде која тече у живот вечнин. Рече му жена: Господе, дај ми ту воду да не шжедним и не долазим овамо да захватам. Рече јој Исус: Иди, зови мужа свога, и дођи овамо. Одговори жена и рече: Немам мужа. Рече јој Исус: Добро каза - немам мужа, јер си имала пет мужева, и сада кога имаш није ти муж; то си право казала. Рече му жена: Господе, видим да си пророк. Оци наши клањаху се Богу на гори овој, а ви кажете да је у Јерусалиму место где се треба клањати. Рече јој Исус: Жено, веруј ми да долази час када се нећете клањати ни на гори овој ни у Јерусалиму. Ви се клањате ономе што не знате, а ми се клањамо ономе што знамо, јер је спасење од Јудејаца. Али долази час, и већ је ту, када ће се истински богомолитељи клањати Оцу у духу и истини, јер Отац тражи да такви буду они који му се клањају Бог је дух, и који му се клањају, у духу и истини треба да се клањају. Рече му жена: Знам да долази Месија који се зове Христос; кад он дође, објавиће нам све. Рече јој Исус: Ја сам - који говори с тобом. И  у том доћоше ученици Његови... ( Јн. 4, 9-27 )".
Подели на овим сајтовима

niste stavili guglizam, chcucknorrizam i starwarsizam....

Odgovorno tvrdim da tzv. pripadnici starwarsizma nemaju blagoslov tata Lukasa, tako da predstavljaju obicnu sektu... :drugarstvo:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Mislio sam na nesto drugo.

Bez obzira gde sam rodjen, koji su mi roditelji, gde sada zivim ili gde cu ziveti, kakve su mi namere u vezi krstenja ect.

Pitanje je kratko i jasno; Sta sam ako nisam krsten?

Pozdrav svima i hvala na odgovorima!

Ratnik svjetlosti.... ja mislim molimmmmm

Подели на овим сајтовима

Mislio sam na nesto drugo.

Bez obzira gde sam rodjen, koji su mi roditelji, gde sada zivim ili gde cu ziveti, kakve su mi namere u vezi krstenja ect.

Pitanje je kratko i jasno; Sta sam ako nisam krsten?

Pozdrav svima i hvala na odgovorima!

Ratnik svjetlosti.... ja mislim molimmmmm

Tavita, oprosti mi ali nisam te bas razumeo?

Подели на овим сајтовима

Sta sam ja ako nisam krsten?

па крсти се  slava3 molimmmmm

Lako je reci...

Daj mi bar tri valjana razloga.

довољан је један, а све преко тога је никад доста разлога.

ако имаш жељу, све остало је непотребно јер онда све знаш што треба да знаш.

Подели на овим сајтовима

Sta sam ja ako nisam krsten?

па крсти се  0102_laugh crosseo

Lako je reci...

Daj mi bar tri valjana razloga.

довољан је један, а све преко тога је никад доста разлога.

ако имаш жељу, све остало је непотребно јер онда све знаш што треба да знаш.

Brate Medenica voleo bih da cujem da cujem i taj jedan. Hvala!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...