Veca Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ako neko ima viška 5 kg, rado bih kupila, svi mi kažu da postajem strašno mršava klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='dobar decko' />. И мени отприлике толико треба jahojao234 navijanje ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ви мршавице,Вецо и Милева купите онај препарат за гојење, са медом, како се оно зваше...Биомед, чини ми се... 89898989898989 За нас дебеле, ево једна медицинска дијета... Напомена...Оброци се не смеју прескакати, јер се тада успорава ионако оптерећени метаболизам. Ова дијета омогућује губљење 2-5кг. за 5 дана. Доручак је стално исти... 1 поморанџа,4 крекера,1 шољица кафе или незаслађеног чаја ПРВИ ДАН Ручак- 1 поморанџа,1 кувано јаје, пола шољице јогурта Вечера-2 парадајза, 2 кувана јајета,1 краставац или пола зелене салате ДРУГИ ДАН Ручак-1поморанџа, 1 кувано јаје,пола шољице јогурта Вечера-1 пљескавица од 125г. јунећег млевеног меса,1 поморанџа,1 парадајз,1 шољица кафе или незаслађеног чаја ТРЕЋИ ДАН Ручак-1 поморанџа,1 кувано јаје, пола шољице јогурта,1 зелена салата или 2 краставца, напици без шећера Вечера-1 пљескавица,1 наранџа,4 крекера,1 шољица кафе или незаслађеног чаја ЧЕТВРТИ ДАН Ручак-125г. немасног сира,1 парадајз,4 крекера Вечера-1 пљескавица,4 крекера,2 парадајза,1 јабука ПЕТИ ДАН Ручак-200г. куване рибе или пилетине,4 крекера,1 парадајз Вечера-500г. куваног поврћа,1 кувано јаје1 парадајз Висока сам 163цм и имам 63 кг, наредних дана морам да се придржавам ове дијете. Пожелите ми успех, јер волим печење и слаткише, ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Дијете су погубне и по здравље и по кг, у смислу да се врате удвостручени након дијете. Не препоручујем! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Вратиће се сигурно ако нема физичке активности и дисциплине кичме након дијете. Ниједан нутрициониста на свету ми не може помоћи ако ја не решим да престанем са преждеравањем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Зато је и глупо бити на дијети. Не можеш вечито бити на истој, значи све ће се вратити кад се вратиш старом начину исхране. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Мој брат је користио Биомед 6 и ништа. Ма немам ти ја проблем са тим како сам мршава, баш ме брига, него ме душе около с том причоооом, удавише брате. Код нас је то генетски, оба родитеља су у својој младости били мршави. И Мирођијо, мани се дијете. Ја мислим да су чешћи, а количински мањи оброци+појачана физичка активност права ствар. Али, свако има неки другачији режим и другачији метаболизам. Некоме то одговара, а некоме не одговара. Али, ја мислим да од дијета типа једи ово и оно тог и тог дана има више штете него ли користи. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Мој брат је користио Биомед 6 и ништа. Ма немам ти ја проблем са тим како сам мршава, баш ме брига, него ме душе около с том причоооом, удавише брате. Код нас је то генетски, оба родитеља су у својој младости били мршави. И Мирођијо, мани се дијете. Ја мислим да су чешћи, а количински мањи оброци+појачана физичка активност права ствар. Али, свако има неки другачији режим и другачији метаболизам. Некоме то одговара, а некоме не одговара. Али, ја мислим да од дијета типа једи ово и оно тог и тог дана има више штете него ли користи. Никада нисам ни била на дијети. Увек сам била спортски тип, јер волим да се крећем, али задњих пар година не могу колико бих хтела да се активирам. Мислим да смањење количине хране коју волимо може бити одличан почетак ка промени и начина исхране, уз доста физичке активности и може заиста помоћи. Али, заиста све долази и из главе.Треба се одлучно са свим и свачим борити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Maso,jos nemam hrabrosti da se suocim sa nutricionistom,ha,ha,samo jos malo cokolade i kremica da poruckam...Ma,nisam ja nesto debela,ali se gojim samo oko stomaka,pa me pre neki dan komsinica pita koji sam mesec... jahojao234A tetka kad me videla,mislila da sam negde 6-ti...Trudnicki stomak mi ostao,kao kocka.Znaci,evo Milevi jedno 5 kg...Bila bih zadovoljna samo tu gumu za spasavanje da skinem.Slazem se da od nekih tipskih dijeta nema nista.Znam da moram da menjam rezim ishrane,tj. da manje jedem slatko,i eto uspeha...Nemam ja nerava da gledam u neke tabele svakog dana,ha,ha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Ima neka medicinska dijeta na kupusu - tetka mi kuburi sa kilogramima i praktikovala je ovu dijetu i stvarno je učinkovita. Smrša se za sedam dana oko 8-9 kg. Onda se dmori koji dan i nastavlja se dalje, ako se hoće... Kilogrami se ne vraćaju.... Mogu da je tražim od nje ako hoćete, pa da je ovde prepišem.... A inače mislim da je najbolji put za gubitak kilaže, fizička aktivnost i normalno, manje hrane, naročito naveče - samo to je sporiji metod, ako već hoćete nešto na brzinu da uradite 0102_laugh .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Opet me cude moji kilogrami jer dnevno prepesacim oko 6km do posla i nazad,a koliko predjem u likalu necu ni da brojim..i opet isto.. Пешачи дневно 20 па ћеш да видиш резултате. 4chsmu1 Нисам никад имала проблем са тежином, али сам имала са слаткишима. Дуго сам покушавала да престанем да их једем, а морала сам из здравствених разлога, и требало ми је можда и две године да се потпуно одвикнем од њих. Сад кад их видим уопште их ни не посматрам као намирницу за јело. :cheesy: Просто ме не привлаче, ваљда зато што их ни организам више не тражи. Промените поглед на храну која вас гоји, не посматрајте је као нешто укусно већ као нешто што нарушава ваше здравље пре свега, а онда и физички изглед. You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Поуздано се зна да је прва жена, прамајка Ева имала висину 167 цм и тежину од 80 кг. И због чега њене ћерке хоће да буду другачије од мајке. Бај д веј, тата Адам је имао 180 цм - 80 кг. е најки ти обе, одакле ти ово? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Поуздано се зна да је прва жена, прамајка Ева имала висину 167 цм и тежину од 80 кг. И због чега њене ћерке хоће да буду другачије од мајке. Бај д веј, тата Адам је имао 180 цм - 80 кг. е најки ти обе, одакле ти ово? Е да стварно, а одакле то? jahojao234 greengrin ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Ima neka medicinska dijeta na kupusu - tetka mi kuburi sa kilogramima i praktikovala je ovu dijetu i stvarno je učinkovita. Smrša se za sedam dana oko 8-9 kg. Onda se dmori koji dan i nastavlja se dalje, ako se hoće... Kilogrami se ne vraćaju.... Mogu da je tražim od nje ako hoćete, pa da je ovde prepišem.... A inače mislim da je najbolji put za gubitak kilaže, fizička aktivnost i normalno, manje hrane, naročito naveče - samo to je sporiji metod, ako već hoćete nešto na brzinu da uradite 4chsmu1 .... Та купус дијета је ригорозна, али стварно учинковита, причале ми жене, а и неке девојке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 MA JA SAM SADA PORUCKALA BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUREEEEEEEEEEEEEEEEK UZ JOGURT isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Шта нас је сумо рвачица isus-sinai Има ли нека жена на форуму (осим Данијеле и Милеве) да нема проблема са кг? ko kaze da ja nemam problema s kilazom? od nove godine do sad sam se ugojila 17 kg pa vi vidite. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука