Jump to content

Дневник килаже

Препоручена порука

• Одговори 51
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Поуздано се зна да је прва жена, прамајка Ева имала висину 167 цм и тежину од 80 кг. И због чега њене ћерке хоће да буду другачије од мајке.

Бај д веј, тата Адам је имао 180 цм - 80 кг.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Поуздано се зна да је прва жена, прамајка Ева имала висину 167 цм и тежину од 80 кг. И због чега њене ћерке хоће да буду другачије од мајке.

Бај д веј, тата Адам је имао 180 цм - 80 кг.

TI BI VOLEO DA TVOJA ZENA IMA 96KG?????
Подели на овим сајтовима

Не знам како ти гледаш на ствари, али мени су жене иначе лепе.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Божићни, Васкршњи, Петровски и Госпојински пост и још свака сриједа и петак и још студентски живот и сваки дан једно 5 км пјешачења и још мрзим саламе, паштете и остале вјештаклуке ( што доста дебља )...е мислим да то тако није, била бих огроомнааа   nesiguran а овако хвала Богу и није лоше  smej.gif  мада мислим да сам једина којој је жеља да се удебља још једно 5 кг  joooj    smej.gif   :cheesy:  

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

Ja sam visoka 162cm,a debela,ne znam tacno,oko 80kg.Zelela bih da smrsam bar 20kg.Kada sam se udala imala sam 63kg,a dok sam studirala 54kg.Zbog kilaze patim od bola u petama koji me izludjuje smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='nesiguran' /> smej.gif :cheesy: joooj Kao mala jesam bila buca,ali nista preterano.

Pocela sam da se gojim kada sam upoznala svog muzica...tacnije,poceli smo da se gojimo...

Ne jedem redovno,a mislim da ne jedem ni puno,a ipak preterujem sa slatkisima,sladoledom...ne znam kako cu e odreci sladoleda.

Icicu kod nutricioniste.

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Божићни, Васкршњи, Петровски и Госпојински пост и још свака сриједа и петак и још студентски живот и сваки дан једно 5 км пјешачења и још мрзим саламе, паштете и остале вјештаклуке ( што доста дебља )...е мислим да то тако није, била бих огроомнааа   smej.gif а овако хвала Богу и није лоше  :cheesy:  мада мислим да сам једина којој је жеља да се удебља још једно 5 кг  joooj    smej.gif   joooj  

Mogu ja da ti pozajmim malo.... nesiguran
Подели на овим сајтовима

Божићни, Васкршњи, Петровски и Госпојински пост и још свака сриједа и петак и још студентски живот и сваки дан једно 5 км пјешачења и још мрзим саламе, паштете и остале вјештаклуке ( што доста дебља )...е мислим да то тако није, била бих огроомнааа  smej.gif а овако хвала Богу и није лоше  joooj  мада мислим да сам једина којој је жеља да се удебља још једно 5 кг  joooj    :cheesy:  joooj 

Mogu ja da ti pozajmim malo.... smej.gif

Може  nesiguran  :bla:  а можда и мама успједне, с обзиром колико ме прогања док сам на распусту да једем  :)  ;)

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

Wow al ste brze  smej.gif?! Danas nemam vremena ni da jedem, a kamo li da tipkam  nesiguran... Doručkovala palentu - sa home-made kravljim sirom i pola glavice luka proprženog na maslinovom ulju (šta ću kad volem - tatko mi iz Leskovac  smej.gif)... Sledeći obrok mi je tek naveče - pre nego što navalim i usisam sve po kući, navrnuću ovde po malko moralne podrške  joooj. Brrrm... brmmm... (turiram - spremam se za trku s kilogrami  :cheesy:)...

Teodora

Подели на овим сајтовима

Ako neko ima viška 5 kg, rado bih kupila, svi mi kažu da postajem strašno mršava  jahojao234.gif' class='bbc_emoticon' alt='dobar decko' />.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

ја сам у 5 месецу трудноће и имама 65 кг. Угојила сам се 6кг од како сам остала у другом стању. Мислим да то није "проблем са кг". Али јавићу вам се после порођаја. Предпостављам да ћу да "цепнем2 још неких 5-6 кг за 4 месеца

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...