marina Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Stvar je u tome sto ako imas viska 20 kg da je to kao da neko sa idealnom kilazom nosi 24h dzak od 20 kg...nije prijatno...treba smrsati... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Или ми кажу .. имаш лепо лице. А ја додам да сам и згодна, само се то не види. hfvguio Црњак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 NARAVNO!!!!Sve je tu samo malo sakriveno,ali kada lezis to se toliko i ne vidi...sve se razvuce levo i desno xaxaxa hfvguio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Поуздано се зна да је прва жена, прамајка Ева имала висину 167 цм и тежину од 80 кг. И због чега њене ћерке хоће да буду другачије од мајке. Бај д веј, тата Адам је имао 180 цм - 80 кг. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Поуздано се зна да је прва жена, прамајка Ева имала висину 167 цм и тежину од 80 кг. И због чега њене ћерке хоће да буду другачије од мајке. Бај д веј, тата Адам је имао 180 цм - 80 кг. TI BI VOLEO DA TVOJA ZENA IMA 96KG????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Не знам како ти гледаш на ствари, али мени су жене иначе лепе. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 smej.gif nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Божићни, Васкршњи, Петровски и Госпојински пост и још свака сриједа и петак и још студентски живот и сваки дан једно 5 км пјешачења и још мрзим саламе, паштете и остале вјештаклуке ( што доста дебља )...е мислим да то тако није, била бих огроомнааа nesiguran а овако хвала Богу и није лоше smej.gif мада мислим да сам једина којој је жеља да се удебља још једно 5 кг smej.gif :cheesy: ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ja sam visoka 162cm,a debela,ne znam tacno,oko 80kg.Zelela bih da smrsam bar 20kg.Kada sam se udala imala sam 63kg,a dok sam studirala 54kg.Zbog kilaze patim od bola u petama koji me izludjuje smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='nesiguran' /> smej.gif :cheesy: Kao mala jesam bila buca,ali nista preterano. Pocela sam da se gojim kada sam upoznala svog muzica...tacnije,poceli smo da se gojimo... Ne jedem redovno,a mislim da ne jedem ni puno,a ipak preterujem sa slatkisima,sladoledom...ne znam kako cu e odreci sladoleda. Icicu kod nutricioniste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Божићни, Васкршњи, Петровски и Госпојински пост и још свака сриједа и петак и још студентски живот и сваки дан једно 5 км пјешачења и још мрзим саламе, паштете и остале вјештаклуке ( што доста дебља )...е мислим да то тако није, била бих огроомнааа smej.gif а овако хвала Богу и није лоше :cheesy: мада мислим да сам једина којој је жеља да се удебља још једно 5 кг smej.gif Mogu ja da ti pozajmim malo.... nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Божићни, Васкршњи, Петровски и Госпојински пост и још свака сриједа и петак и још студентски живот и сваки дан једно 5 км пјешачења и још мрзим саламе, паштете и остале вјештаклуке ( што доста дебља )...е мислим да то тако није, била бих огроомнааа smej.gif а овако хвала Богу и није лоше мада мислим да сам једина којој је жеља да се удебља још једно 5 кг :cheesy: Mogu ja da ti pozajmim malo.... smej.gif Може nesiguran :bla: а можда и мама успједне, с обзиром колико ме прогања док сам на распусту да једем ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
teodora marina Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Wow al ste brze smej.gif?! Danas nemam vremena ni da jedem, a kamo li da tipkam nesiguran... Doručkovala palentu - sa home-made kravljim sirom i pola glavice luka proprženog na maslinovom ulju (šta ću kad volem - tatko mi iz Leskovac smej.gif)... Sledeći obrok mi je tek naveče - pre nego što navalim i usisam sve po kući, navrnuću ovde po malko moralne podrške . Brrrm... brmmm... (turiram - spremam se za trku s kilogrami :cheesy:)... Teodora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Шта нас је сумо рвачица :policeman: Има ли нека жена на форуму (осим Данијеле и Милеве) да нема проблема са кг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ako neko ima viška 5 kg, rado bih kupila, svi mi kažu da postajem strašno mršava jahojao234.gif' class='bbc_emoticon' alt='dobar decko' />. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 ја сам у 5 месецу трудноће и имама 65 кг. Угојила сам се 6кг од како сам остала у другом стању. Мислим да то није "проблем са кг". Али јавићу вам се после порођаја. Предпостављам да ћу да "цепнем2 још неких 5-6 кг за 4 месеца Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука