Маша Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ево, драги моји и драге моје, отварам ову тему а на предлог Пролеће-а, са намером да једни другима будемо подршка у одбацивању сувишног, непотребног, неблагословеног (шта, па Бог нас није такве створио) терета. Најтеже је почети .. ја сам била у тешком стању јер сам имала заредом две трудноће, а нисам знала да нутрициониста и тад може да помогне .. а можда сам се и извлачила на трудноће да бих могла да кркам све оно што не би требало. Са овим начином исхране (а иначе, после 20 и кусур година, колико се борим са кг, а све сам испробала, закључила сам да је за мене једини начин (од кога сам бежела све године) ПРОМЕЊЕН начин исхране - и тад сам срела мог нутриционисту која се управо тиме бави), почела сам пре месец дана и од тад сам скинула 10.5кг. Од недавно ми је увела и Нутриланс (постоји тема на пдф Медицина), који ми мења доручак и вечеру, а такође кад стигнем и кад имам снаге, идем ујутро и увече у брзи ход по пола сата. Синоћ сам истегла мишић и то ме баш нервира, јер не бих да стајем. Имам још тридесетак кг за скидање, нигде не журим, знам да сам на правом путу, много сам пропатила док са овим нисам почела, најгори је осећај немоћи, можда привидне, али ја сам га имала две године. Какво је ваше стање, јел сте почели или се још накањујете? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Машо, драго ми је да тако лепо напредујеш са променом начина исхране. Можеш ли нам рећи шта си изменила - шта си избацила, а шта увела ново? „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Нисам стручњак да другима дајем савете за исхрану, мени је речено то и то, што не значи да би за тебе било исто. Могу само да упутим на нутриционисту, исплати се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Немам проблема са тежином, само ме је заинтересовало како се постижу тако ефикасни резултати. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 186 cm,88kg.Jutros sam jela tek oko 11,sendvic sa sirom,sunkom,jogurtom i sladoled jedno 4 velike kasike,jednu stanglu cokolade.Ha,ha...I kako da smrsavim sa ovakvim menijem...Dosadilo mi sojino mleko sa pahuljama svako jutro,vidim da mi ne pomaze.E,jela sam i lubenicu i jedno litar vode popila.Za rucak cu musaku da spremim,a uvece moram tortu da jedem kod drugarice,slavi rodjendan...Najbolje da krenem od sutra!!!Inace,imali smo nutricionistu privatnicu ,jutros prodjem ispod njenog lokala,vidim zena zatvorila butigu...Vidi da nam nema spasa... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Шта би са оном из јучерашње пп? пс Јадранка, јел се ти шалиш да си дебела или? 186 цм и 86 кг! Па ја имам 188 цм, кг не смем да кажем колико - срамота ме и ти се жалиш?!? Имаш само 15 кг вишка и то од ИДЕАЛНЕ тежине, значи од ''Биафра'' изгледа. Јој кад бих ја имала 86 кг ... 70zfof0qsamomolitva 4chsmu1 ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 a sta da kazem ja???161cm i 96 kg xaxaxa Maso, evo ja sam bila hrabra da kazem!!!!Ja sam jutros doruckovala hleb i mleko pre posla...pa je posle gazda doneo neku ribu i kolace na posao.....pa sam isla na hor i popadija me je svratila da joj pomognem oko torte i tu malo zamezim cokolada,praline...i sada cu da puknem.CUVAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!Opet me cude moji kilogrami jer dnevno prepesacim oko 6km do posla i nazad,a koliko predjem u likalu necu ni da brojim..i opet isto.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Марина, ако само ходаш тих 6км, џаба. Треба да ходаш као да негде јако журиш. Бићеш мокра после, али исплати се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Марина, ако само ходаш тих 6км, џаба. Треба да ходаш као да негде јако журиш. Бићеш мокра после, али исплати се. mislim da brzo hodam jer , ekstra pripravnik sam, a mozes misliti sta to znaci 4chsmu1 potrcko!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Лале кажу "Ал си здраво дебела!!!". или она исто лалинска... "нема човека без метера" (у преводу "ако немаш метер=100 кг, ниси човек") Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Лале кажу "Ал си здраво дебела!!!". или она исто лалинска... "нема човека без метера" (у преводу "ако немаш метер=100 кг, ниси човек") sada mi je lakse xaxaxajednom mi je jedan decko rekao, da me utesi, "ti jesi debela, ali to je kod tebe sve srazmerno, svuda te ima" xaxaxa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Мени као да ме утеше кажу, имаш висину. Јес, а у ту висину може да стане 500кг. Ал је утехаа .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Мени као да ме утеше кажу, имаш висину. Јес, а у ту висину може да стане 500кг. Ал је утехаа .. xaxaxaxa ma opusteno hfvguio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ма погледајте оне Голе Маје, што је сликао Ф.Гоја. Тада су лепе жене биле и дебеле. Оне које су биле мршаве су биле сиротиња раја или болесне. А сада су болесне убедиле оне здраве да им нешто фали. Наравоученије...Ако човек нема здравствених проблема (шећер, колестерол, срце, дисање...) а дебо је...ма гурај само напред. Таква си конституција. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Vladane, bezi sa teme, nisi nam prijatelj hfvguio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука