Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Bilbija рече

Valjda su i bazvrci sa N1 ukapirali koliko je Radulovic uzaludan lik ...

Moguće a moguće i da su naklonjeni Đilasu koji iz misterioznih razloga neće da obara falsifikovane i, po obrazloženјu samog RIK-a, neregularne izbore. Pogotovo ako N1 ne objavi protest Radulovića a objavi par rečenica Obradovića i to na istu temu. A Obradović je, za sada, uz SzS.

A opet Radulović kaže da su N1 nemački medij, a Nemačka forsira obavezujući sporazum Vućića sa šiptarima, a toga nema bez 2/3 u skupštini, a toga nema ako se obore izbori, a onda Radulović nema mesta na tom mediju.

A moguće je i da su oba razloga istovremeno.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Bilbija рече

Valjda su i bazvrci sa N1 ukapirali koliko je Radulovic uzaludan lik ...

Sto tebe taj radulovic toliko zulja? Covek 'oce da ocuva srpsku kulturu i da ojaca Srpsku ekonomiju. A ti njega najvise napadas, on ti bode oci ono najvise. Zasto to?

Подели на овим сајтовима

Inace ozbiljno pitanje, primetio sam da mnoge zulja najvise radulovic. Njega najvise od svih pljuju ili hvale. Bas je polarizujuce nekako, ko ga ne voli bas ga ne voli. A covek nista lose rekao nije, oce malo da smanji poreze, nece migrante u srbiji u velikoj meri, oce obaveznu zdrastvenu zastitu i za one koji nisu zaposleni i to je to.

Ne naziva SNSovce snedvicarima niti ovi njegovi to rade, sasvim je pristojan u razgovorima, jasno iznosi svoj plan bez nekih "opstih" izjava nego lepo kaze, ocu da smanji porez na rad.

Takodje oce da ukine subvencije stranim kompanijama, sto je opet isto dobro.

To su mu glavne tacke programa ali svi reaguju na nejga ne znam ni ja kako.

Ovi levicari ga ne vole jer se druzi sa desnicarima, ovi desnicari ga ne vole... jer... ne znam ni ja sto iskreno.

pre oko godinu dve sam gledao kako ga razvlace jer jedna njegova poslanica veruje u astrologiju... kao glupi su ona veruje u astrologiju to su apsolutni debili, i to mu radi atejisticko-liberalna ekipa.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

Inace ozbiljno pitanje, primetio sam da mnoge zulja najvise radulovic. Njega najvise od svih pljuju ili hvale. Bas je polarizujuce nekako, ko ga ne voli bas ga ne voli. A covek nista lose rekao nije, oce malo da smanji poreze, nece migrante u srbiji u velikoj meri, oce obaveznu zdrastvenu zastitu i za one koji nisu zaposleni i to je to.

Ne naziva SNSovce snedvicarima niti ovi njegovi to rade, sasvim je pristojan u razgovorima, jasno iznosi svoj plan bez nekih "opstih" izjava nego lepo kaze, ocu da smanji porez na rad.

Ovi levicari ga ne vole jer se druzi sa desnicarima, ovi desnicari ga ne vole... jer... ne znam ni ja sto iskreno.

pre oko godinu dve sam gledao kako ga razvlace jer jedna njegova poslanica veruje u astrologiju... kao glupi su ona veruje u astrologiju to su apsolutni debili, i to mu radi atejisticko-liberalna ekipa.

Nema politike u Srbiji bez dubokog blaćenja  (verovatno i drugde) ali kod nas bre stvarno jedan rijaliti mentalitet.

Ne poštuje se ničija privatnost, profesionalizam nulllla!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Закаснили су само месец дана али ајд...

RS.N1INFO.COM

Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti (UZUZ) dostaviće danas u 12.01 Višem javnom tužilaštvu u Beogradu...

RS.N1INFO.COM

Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti i "Kreni-promeni" najavilo je da će tužilaštvu dostaviti podatke...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, nikola a рече

Закаснили су само месец дана али ајд...

Opipali terotiroju cekali da vidi da l' im se isplati. Al Radulovic imao herca pa se borio za to, a sad oni gledaju kako iz toga mogu da pokupe neki kajmak.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, haveaniceday рече

Sto tebe taj radulovic toliko zulja? Covek 'oce da ocuva srpsku kulturu i da ojaca Srpsku ekonomiju. A ti njega najvise napadas, on ti bode oci ono najvise. Zasto to?

Mladjo, kaži mi ko to neće ?

Imali li neki političar koji je otvoreno protiv ojačavanja ekonomije?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, nikola a рече

ајд

Daj šta daš 0703_read

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, haveaniceday рече

Ne naziva SNS sendvičarima, jer više i nema razlooga za to. Ja po internetu tih botova više ne vidim, al vidim ove druge. 

Ali zato Trifunoviću kaže da pare od donacija za lečenje dece koristi da bi se drogirao.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Дејан рече

Mladjo, kaži mi ko to neće ?

Imali li neki političar koji je otvoreno protiv ojačavanja ekonomije?

Svi se zalazu za mere koje su protiv ojacanja ekonomije. Naravno svi oni pricaju da su za ojacavanje ekonomije, niko od njih nije lud da kaze "znate ove mere koje ce da uvedemo, malo ce da osakate rast, pa ce umesto 4-5 % da bude 2 % ali ce moje glasacko telo da bude zadovoljnije".

Подели на овим сајтовима

@Bilbija da ne trubim vise mnogo (dosadio sam i sebi) mislim da apsolutno gresis i da pricas istu pricu koju pricaju levicari, vrtis istu plocu samo drugu stranu. Oni isto tako trube pricu o "dominantnim" i "opresivnim" kulturama (sto stvarno grozno zvuci) i hoce da sruse taj sistem dominantnih i opresivnih kultura za neke bolje, novije (levicarske sisteme). Ti istu plocu vrtis samo da treba da se borimo da nasa kultura bude ta koja je dominantna i vrsi opresiju drugih a ne eto - anglosaksonska. A mene ta levicarska prica o dominacijama, opresijama i ostalim glupostima izuzetno nervira i mislim da je ideologija gubitnika.

Zamisli neko je bolji stolar od tebe, i ti umesto da vidis zasto je on bolji stolar i zasto ljudi vise kupuju od njega nego od tebe, pricas o tome kako on vrsi opresiju nad tobom. Luzerski, ono bas. Ako englezi, amerikanci, kinezi rade nesto bolje od Srba - valja to prihvatiti, a ne ponosno terati svoje, kao sto losiji stolar ne bi trebalo da tera losiju i inferiornu tehniku obrade drveta i da kuka da je pod opresijom.

Po mom misljenju to je besmisleno i nisam video nijedan dokaz za to. Ono sto ja vidim jeste da se kulture mesaju, pozajmljuju jedna od druge i evoluiraju, ali ne po nekoj lestvici "dominantnosti" u smislu "ko je jaci" nego u lestvici korisnosti. Ono sto je korisno iz jedne kulture to se prihvati u drugima i obrnuto.

Srbija i Srpska kultura nisu kreirali mnogo korisnih stvari za ovaj svet, pa samim tim - ni ne zanimamo puno ljudi. One kulture koje kreiraju vrednosti za ostatak sveta, one "dominiraju" i trenutno su to Amerikanci. Englezi samo imaju "srece" da su amerikanci zadrzali njihov jezik pa je njihov jezik taj koji je dominantan, al to nema nikakve veze sa englezima, amerikanci koji su se naselili tamo se ne smatraju englezima ni britancima nego amerikancima. ODbacili su englesku krunu i sve englesko sto su mislili da ne valja.

eto ukratko.

Ako hoces da Srbija bude dominantnija u toj prici, logicno bi bilo da promovises da Srbija kreira vredne stvari za ostatak sveta kao sto su kreirali oni sa engleskog govornog podrucja.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...