Јаков. Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 .... Šteta što je nadimak Mileva zauzet, inače bih se ja tako zvala.....mada razmišljam da pored imena dodam fajferka... Predlažem ti troznamenkasto ime....hmmmmm...na nekoga me to podsjeća.... Predlog "Mileva Mara Mišel" ili M.M.Fajfer Možda je opcija i Mileva Mišel Fatima Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ja bih zaista volela da čujem odgovor na to pitanje zašto nas mnogi plaše apokalipsom? Da li zaista živimo u poslednjim danima kao što mnogi kažu? Ako je Bog ljubav, ja mislim da nema mesta strahu. I nervira me to potenciranje apokalipse jer unosi u ljude strah. Obavezno ću odslušati ovo predavanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7679.msg205591.html#msg205591 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7679.msg205591.html#msg205591 Hvala na linku. 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7679.msg205591.html#msg205591 Hvala na linku. 70zfof0qsamomolitva hfvguio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Да су дошла задња времена и да је ситуација на Земљи све гора, не говоре нам само пророчке речи Екрема Јеврића "А ђе да знам, ништа не знам", већ је пре 20 и кусур лета, своје разочарање Светом и тешкоћама у животу и очекивањем Апокалипсиса, то лепо рекао и народни трибун, песник и музичар, Борисав Ђорђевић, ака Бора Чорба кроз стихове "Хеј Господе са Небеса, звизни два-три земљотреса!!!" Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 О чему ће бити речи на предавању? - предхришћанске апокалиптичке концепције; - канонски статус књиге Откривења; - рани хришћани и тезе о "крају света"; - манихејске злоупотребе есхатолошког песимизма и њихов продор и останак у Животу Цркве; - еклисиолошке последице миленаризма; - армагедонске грознице XIX и XX века; - савремене тенденције и нове злоупотребе - манипулативна страна есхатолошког песимизма и њене импликације на савремену еклисиолошку свест; - могући путеви превазилажења онтолошког судара са технотронском цивилизацијом; - право лице савременог тоталитаризма - управљање и манипулација страхом (или коме треба армагедонски страх)? Не знам да ли ћу бити на предавању,надам се да нећу бити заузет.Али бих волео да се што више каже на ову тему што сам подебљао. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Шта је то Апокалипса? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Шта је то Апокалипса? hfvguio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Шта је то Апокалипса? Najjači je ovaj komentar "apokalipsa, pa šta znam- to je ako si neka stipsa." smej.gif smej.gif nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Шта је то Апокалипса? nesiguran smej.gif smej.gif :cheesy: Да ову анкету су радили моји драги пријатељи Милан Батес и његова девојка Соња Ђорђевић док су били на ЕММ ТВ. Батес вам је драги моји иначе био први председник удружења студената "Свети Јустин философ" на београдском Универзитету. Има сјајне и вишеструке уметничке таленте које нико није умео да на адекватан начин искористи. Ово вам је његов блог: http://milanbates.blogspot.com/ Осим тога, он координира све техничке ствари код нас у Центру за антрополошке студије (узгред, сајт нам је поново у функцији пошто смо га коначно платили ). Живо се сећам ових анкета, које сведоче о жалосном стању интелекта нашег народа. Добро је да су престали да их снимају - јесу смешне, али ипак остављају горак укус након смеха. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 smej.gif .... Šteta što je nadimak Mileva zauzet, inače bih se ja tako zvala.....mada razmišljam da pored imena dodam fajferka... Predlažem ti troznamenkasto ime....hmmmmm...na nekoga me to podsjeća.... Predlog "Mileva Mara Mišel" ili M.M.Fajfer Možda je opcija i Mileva Mišel Fatima mense0198626478946378946 :cheesy: smej.gif nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Шта је то Апокалипса? nesiguran Akokalipsa je nešto od deda babe i babe Adama i Eve.... mense0198626478946378946 smej.gif smej.gif :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Koja je to TV postaja EMM? Prvi put čujem. Možda neka lokalna? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Koja je to TV postaja EMM? Prvi put čujem. Možda neka lokalna? Локална-београдска. Мало су "кубурили" с послом и није искључено да су пукли кад је РРА забранила ТВ астрологе, нумерологе и ине, пошто су живели углавном од тога и оних преварантских СМС порука. Заиста не знам да ли још увек емитују, пошто већ годинама немам ТВ. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука