Jump to content

Sveštenik ugušio bebu u svetoj vodi pri krštenju

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Ипак, хтела бих да приупитам, зашто се у последње време апсолутно свака покренута тема на овом форуму  претвори у расправе на тему "атеисти противу верника и обратно"? ne_shvata

Мислим, стварно другари... што је много - много је! ;)

stadaradim

ne_shvata

Ja isto pomislio. Neka se reducira na jednu-dve teme..

Да, али не можеш сада атеистима забранити да пишу и на осталим темама.... 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Одговори 41
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ипак, хтела бих да приупитам, зашто се у последње време апсолутно свака покренута тема на овом форуму  претвори у расправе на тему "атеисти противу верника и обратно"? ;)

Мислим, стварно другари... што је много - много је! ;)

8086.gif

8086.gif

Ja isto pomislio. Neka se reducira na jednu-dve teme..

Да, али не можеш сада атеистима забранити да пишу и на осталим темама.... :drugarstvo:

To da, ali mislio sam da bi se teme, gde se vodi eksplicitno diskusija o teizmu-ateizmu, mogle malo da se reduciraju, pa na njima neka teraju.  

bangin

Или макар да се слични и истоветни постови по садржају споје у једну тему.

Подели на овим сајтовима

Ја први пут чујем да се нешто овако десило. Нека Господ усели душу новокрштеног младенца у Царство Небеско.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Evo komentara sa forum.ateisti.com :

Nightfall 3 hours ago

Ma dobice pohvalu sto je uspeo da sprovede ritual do kraja, da se slucajno ne desi da udavi jadno dete pre nego sto stigne da ga krsti pa da dete zavrsi u paklu. Ovako mu je cak i uslugu ucinio, poslao ga sveze krstenog pravo u raj. Roditelji treba budu zahvalni popi do kraja zivota.

Подели на овим сајтовима

Za vreme operacije, na slavi nije bio. I šta sad?

математика је понекад очигледна - добио си поклон за славу ...

Бог није неко ко ће око да ти избије да би га ти приметио, али је очигледан ...

човек да се запита над овим догађајем колико ми можемо уопште да скапирамо Божју Промисао да схватимо овакав чин ...

мислим да је питање које се јавља између редова следеће:

јел Бог убица?

Подели на овим сајтовима

Nightfall 3 hours ago

Ma dobice pohvalu sto je uspeo da sprovede ritual do kraja, da se slucajno ne desi da udavi jadno dete pre nego sto stigne da ga krsti pa da dete zavrsi u paklu. Ovako mu je cak i uslugu ucinio, poslao ga sveze krstenog pravo u raj. Roditelji treba budu zahvalni popi do kraja zivota.

не, људи не завршавају у паклу (још је и пакао погрешно схватио као место) зато што су некрштени. људи требају да буду захвални Богу, тачније да буду свесни коме треба да буду захвални, па тек онда све остало ...

а може ноћопад и да бане овде да поразговарамо о томе, ако жели.

овде су сви добродошли 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Nightfall 3 hours ago

не, људи не завршавају у паклу (још је и пакао погрешно схватио као место) зато што су некрштени. људи требају да буду захвални Богу, тачније да буду свесни коме треба да буду захвални, па тек онда све остало ...

а може ноћопад и да бане овде да поразговарамо о томе, ако жели.

овде су сви добродошли 4chsmu1

Noćopad?  mense0198626478946378946

Подели на овим сајтовима

Za vreme operacije, na slavi nije bio. I šta sad?

математика је понекад очигледна - добио си поклон за славу ...

Бог није неко ко ће око да ти избије да би га ти приметио, али је очигледан ...

човек да се запита над овим догађајем колико ми можемо уопште да скапирамо Божју Промисао да схватимо овакав чин ...

мислим да је питање које се јавља између редова следеће:

јел Бог убица?

Očigledno je da postoji velika svetska zavera bankara, masona, iluminata i Jevreja za dominaciju svetom ako ti veruješ u to. Starozavetni bog je, kažu ljudi, veseo jedan tip.

Подели на овим сајтовима

фала, i'll pass - параноја је нездрава ...

кажем ја да ка том питању идемо ...

има једна ееееееееекстра епизода star trek-а где неко alien омнипотентно биће из разлога љубави према једној нацији побије целу популацију од неколико планета неке друге цивилизације јер су постали тотално деструктивни према свима а намерачили се на његове вољене ...

и каже му капетан Пикар - ми нисмо способни теби да судимо јер не можемо да понесемо одговорност за једног како треба, а ти си понео љубав једне нације према одговорности друге које је покушала да их потамани ...

још мање имамо такав суд који ће да измери шта је теже од та два јер немамо увид у целокупност личности једне цивилизације (дакле не скупа појединачних личности) ...

једино решење које се добије из тако приземљене једначине је: самоодбрана бато, или боље сад него да буде нечовек а овако ће да буде човек како треба.

е сад, ко верује у последицу, овај загробни живот, тај и гледа даље од самог чина.

ко не верује у смисао, види само чин ... у праводу ја ти покажем звезде а ти видиш прст.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...