Jump to content

Sveštenik ugušio bebu u svetoj vodi pri krštenju

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Moldavski sveštenik Valentin je ugušio šestomesečnu bebu prilikom krštenja, uranjajući joj telo tri puta u svetu vodu, a ne prekrivši dečakova usta rukom

Bebini roditelji tvrde da je Valentin slučajno ugušio dečaka starog šest meseci, prilikom potapanja u vodu, tradicionalnog dela čina krštenja.

Nakon toga, dete je predao roditeljima, koji su se uspaničili kada su primetili da im sin ne diše.

Posle kobnog krštenja ni lekari više ništa nisu mogli da učine.

Doktor Sergiu Raileanu je prilikom obdukcije ustanovio da se beba utopila.

Lokalna policija je pokrenula istragu, a ukoliko sveštenika proglase krivim, mogao bi dobiti tri godine zatvora.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/globus/story/127175/(VIDEO)+Sve%C5%A1tenik+ugu%C5%A1io+bebu+u+svetoj+vodi+pri+kr%C5%A1tenju.html

Подели на овим сајтовима

• Одговори 41
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest ага пије млеко

Чему овакве ''вести''?

Ничему посебно...

На форуму говоримо и сведочимо о реалности живота, између осталог, а не о идеалистичком хришћанству... nasznak

Подели на овим сајтовима

Можда да би смо се сетили да наш крст није најтежи? Да бисмо саосећали са родитељима и свима који су поводом овог догађаја у болу и дали им молитвену подршку?

Вест је стварно ... уф... Господе помилуј.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Е сад мирно могу да пређем у атеисте...

nasznak

Знаш како Дарко, моји су ставови најближи атеистичким, мислим моји лични ставови , али што би рекли клинци прца ме то што не могу да негирам Бога , јербо сам се исувише пута уверио у његову силу и дејство на самоме себи и људима око мене.

Подели на овим сајтовима

Ја никад нисам чула ни да је нека беба добила бронхитис нити прехладу при крштењу зими, када је свештеник потапа у воду. Била сам присутна када је Владика Игњатије крстио једну бебу од 5-6 месеци, напољу, марта месеца, и скроз је потапао. Девојчица ни глас није пустила нити се после зашмркавила. У манастиру (у који ја идем), деца и бебе а и одрасли, се крштавају у речици која има температуру 16 степени током целе године. Ником ништа. А камоли да се неко дете удавило.

На крају, ишла сам са другарицом на базен која је повела свог шестомесечног сина. И `ладно га спусти у базен, клинац мало потоне а она га извуче. Па опет, па га пусти да сам исплива. Клинац ужива и смеје се, ни "д" од дављења. Стварно ми је ово мало чудно, чак морам рећи и сумњиво. Ко зна каква је то пропаганда.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

nasznak

Знаш како Дарко, моји су ставови најближи атеистичким, мислим моји лични ставови , али што би рекли клинци прца ме то што не могу да негирам Бога , јербо сам се исувише пута уверио у његову силу и дејство на самоме себи и људима око мене.

Ateisti su prirodno liberalni...

Ne možeš da negiraš? Nema šta da se negira.

Ako je samo to u pitanju, nemoj ni da budeš ateista.

Nije bog baš ta sila koja utiče...

Nije tako koncipiran baš kolko vidim no dobro.

Ako budeš hteo da budeš ateista, javi.

namrsten

Подели на овим сајтовима

Ја никад нисам чула ни да је нека беба добила бронхитис нити прехладу при крштењу зими, када је свештеник потапа у воду. Била сам присутна када је Владика Игњатије крстио једну бебу од 5-6 месеци, напољу, марта месеца, и скроз је потапао. Девојчица ни глас није пустила нити се после зашмркавила. У манастиру (у који ја идем), деца и бебе а и одрасли, се крштавају у речици која има температуру 16 степени током целе године. Ником ништа. А камоли да се неко дете удавило.

На крају, ишла сам са другарицом на базен која је повела свог шестомесечног сина. И `ладно га спусти у базен, клинац мало потоне а она га извуче. Па опет, па га пусти да сам исплива. Клинац ужива и смеје се, ни "д" од дављења. Стварно ми је ово мало чудно, чак морам рећи и сумњиво. Ко зна каква је то пропаганда.

Може а и немора да буде никаква пропаганда, једноставно је могуће да се то десило, само ни мени није јасно како је то успео да изведе...

Подели на овим сајтовима

nasznak

namrsten

Лепо ти кажем , можда бих и био , али једноставно не могу .

Не могу против свог ума, оно што сам видео и доживео не могу да негирам као да се није десило...

Да управо је Бог та сила која утиче а не гравитациона сила или нека друга...значи причам на основу мог личног искуства , а не напамет.

Подели на овим сајтовима

nasznak

namrsten

Лепо ти кажем , можда бих и био , али једноставно не могу .

Не могу против свог ума, оно што сам видео и доживео не могу да негирам као да се није десило...

Да управо је Бог та сила која утиче а не гравитациона сила или нека друга...значи причам на основу мог личног искуства , а не напамет.

Ja sam ateista. Gde si ti video prisustvo?

Neko će reći da je to očigledno da on postoji ali ako veruješ u čuda koja prkose zakonima fizike...

Neću ti reći da si glup u svakom slučaju.

Evo npr. moj tata. Imao je tumor srca veličine dečije pesnice i pravo je čudo što je sada živ.

Da se nešto desilo, da je naišao na rupu na putu, da ga je neko udario u grudnu kost, otkačilo bi se, zapušilo arteriju i ne bi ga bilo sada.

Za vreme operacije, na slavi nije bio. I šta sad?

To je dokaz da bog postoji? Čak i da postoji, koji je to?

To je upravo judeo-hrišćanski i njegov sin je Isus, to je tako?

Tetka je preživela maligni tumor debelog creva pa šta sad?

'Čovek je stvorio boga po svom idealu.' -Jovan Dučić

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...