Jump to content

Volite li Hrista...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Davno sam čitao knjigu-volite li Bramsa.....

Pošto smo već dosta čuli od ateistički nastrojenih sagovornika o njihovim stavovima o hrišćanstvu-voleo bih  bh8xal9bamozdainebi  da čujemo i sledeće... kakav je vaš stav o Isusu Hristu  lqj2e2sokakote .....

mi,pravoslavni vernici verujemo da je Hristos put,istina i život... i pored svega toga,On stiže i da svakodnevno bude naj   :cheesy:  osoba na planeti i šire

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 69
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Pa ako je zaista postojao (mislim kao istorijska licnost) bio je izrazito inteligentan i pametan covek. Takodje je bio dobar besednik i ima poprilicno stvari koje je izgovorio a da su na mestu (ukoliko su biblijski zapisi tacni). No takvih ljudi je u istoriji bilo na hiljade i mnogi su bili veci i mudriji od njega, tako da ne vidim zasto bi se njemu pridavao poseban znacaj.

Ako se pitanje odnosilo na Isusa kao na boga, ne bih imao neki poseban komentar. Kao prvo kad neko umre, on ne moze da ozivi ponovo. Prosto!

Подели на овим сајтовима

Pa ako je zaista postojao (mislim kao istorijska licnost) bio je izrazito inteligentan i pametan covek. Takodje je bio dobar besednik i ima poprilicno stvari koje je izgovorio a da su na mestu (ukoliko su biblijski zapisi tacni). No takvih ljudi je u istoriji bilo na hiljade i mnogi su bili veci i mudriji od njega, tako da ne vidim zasto bi se njemu pridavao poseban znacaj. Ako se pitanje odnosilo na Isusa kao na boga, ne bih imao neki poseban komentar. Kao prvo kad neko umre, on ne moze da ozivi ponovo. Prosto!

После њега су многи мученици претрпели и веће муке него он,па се заиста поставља питање ,зашто је Христу придодат толиким значај?

Све те хиљаде паметних и добрих су негде на маргини историје а Христос није!

Да то можда није због оног нечег што се видело у његовим очима а осећало у срцу а не може се објаснити?

Подели на овим сајтовима

Како да знам да ли волим Христа?

Претпостављам да би та љубав требало да се покаже у љубави према ближњима, труду око испуњавања Његове воље.

Ако је то знак, ја Га не волим.

И тиме се не дичим.

Подели на овим сајтовима

Даре, признај да ниси могао да се суздржиш једноставно да одговориш  0102_laugh :cheesy2: greengrin

Volim da budem pametan pa to ti je.  smej.gif 0102_laugh  4chsmu1

Volim ga zato što liči na hipika!  0110_hahaha

I lepe su mu sandale.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...