Милан Меденица :) Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Telegonija? Iako ni sama u to ne verujem. mense0198626478946378946 beba! ма телегонија нема везе са мозгом и потпуни је промашај, сем тога што је доказано да је глупост bighugbighug клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Мајка Боб Мрлија је црнкиња, а отац потпуни белац. Боб је био неки мешанац...мада је више "вукао" на црнца. И због тог наслеђа, успео је да оболи од малигног меланома, од кога црнци (колико ја знам, а нисам претерани стручњак), не могу да оболе. Значи, опет није био овакав белац, као ова мала. А и деца Сила и Хајди Клум су скроз црна, иако Је Хајди оно аријевац. Ништа мени овде није јасно. мелези не морају да поприме ''половичну'' боју, могу да буду и бели или црни, у зависности од доминантних гена ... а што неко рече, мишљења сам да су са људима увек она најпростија решења су и најочигледнија - да је комшија или поштар bighugbighug 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Telegonija? Iako ni sama u to ne verujem. mense0198626478946378946 beba! ма телегонија нема везе са мозгом и потпуни је промашај, сем тога што је доказано да је глупост bighugbighug "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 wow.. kakva tema... :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Албино црнкиња Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Албино црнкиња ...ja bih ovu ženio :bla: Ako je Majkl Džekson bio dokaz da je Amerika zemlja koja pruža mnogo mogućnosti, i bela ofca u familiji, šta li je tek ona... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Албино црнкиња ...ja bih ovu ženio :cheesy2: Ako je Majkl Džekson bio dokaz da je Amerika zemlja koja pruža mnogo mogućnosti, i bela ofca u familiji, šta li je tek ona... Родила би ти црну децу. :bla: ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Мајка Боб Мрлија је црнкиња, а отац потпуни белац. Боб је био неки мешанац...мада је више "вукао" на црнца. И због тог наслеђа, успео је да оболи од малигног меланома, од кога црнци (колико ја знам, а нисам претерани стручњак), не могу да оболе. Значи, опет није био овакав белац, као ова мала. А и деца Сила и Хајди Клум су скроз црна, иако Је Хајди оно аријевац. Ништа мени овде није јасно. мелези не морају да поприме ''половичну'' боју, могу да буду и бели или црни, у зависности од доминантних гена ... а што неко рече, мишљења сам да су са људима увек она најпростија решења су и најочигледнија - да је комшија или поштар :bla: :cheesy2: Па и ја бих прво сумњала на поштара или комш`у. Ал` ваљда радили испитиваље ДНК. А што се тиче мелеза-некад давно сам учила да дете из мешовитог (црно-белог) брака, скоро мора да буде црно. Због доминације гена. У фазону, ми белци баш ту не можемо да избијемо у први план. Али, стварно сам давно учила о томе. Ко зна шта су генетичари постигли и доказали након 15-ак година. Само нека има је дете живо и здарво и да нема никакав проблем већи од овог, што је различито по боји у односу на породицу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Можда је и овде реч о нечему урнебесно безобразном , што , јелте некоме може бити смешно а оцу ... тешко... Željko, znaš li ti uopšte šta je tu bilo smešno i jesi li razumeo očajničku ironiju iza tog smeha? Očigledno ne. Pa jeste smešno, kako nije? (: Verovatno je i njoj to bilo smešno. Tetis more je bilo, to sam iz geografije učio, ne iz Biblije. Pa jeste pisac preuzeo odatle. Човјече ал си напоран. Капирам шта је теби смешно ,тетка јесте џубре , видо сам је својијем очима на тевеју , само рекох мени није било смешно. А ово што се тиче белог детета понављам поново : Можда је и овде реч о нечему урнебесно безобразном , што , јелте некоме може бити смешно а оцу ... тешко... Само сам позајмио твоје речи да се насмејем ситуацији у којеј се нашао тата црнац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Можда је и овде реч о нечему урнебесно безобразном , што , јелте некоме може бити смешно а оцу ... тешко... Željko, znaš li ti uopšte šta je tu bilo smešno i jesi li razumeo očajničku ironiju iza tog smeha? Očigledno ne. Pa jeste smešno, kako nije? (: Verovatno je i njoj to bilo smešno. Tetis more je bilo, to sam iz geografije učio, ne iz Biblije. Pa jeste pisac preuzeo odatle. Човјече ал си напоран. Капирам шта је теби смешно ,тетка јесте џубре , видо сам је својијем очима на тевеју , само рекох мени није било смешно. А ово што се тиче белог детета понављам поново : Можда је и овде реч о нечему урнебесно безобразном , што , јелте некоме може бити смешно а оцу ... тешко... Само сам позајмио твоје речи да се насмејем ситуацији у којеј се нашао тата црнац. srecan Aha!AHA!Aha! Ukapirao sam tvoju foru! Hehehe. Urnebesno čudnovato, a tata? xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 У емисији : "Вече са Иваном Ивановићем " , вели овај Ивек на ову тему беле бебе :" Сад верујем Кеби да није Циган , свашта је могуће ..." srecan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 У емисији : "Вече са Иваном Ивановићем " , вели овај Ивек на ову тему беле бебе :" Сад верујем Кеби да није Циган , свашта је могуће ..." 0110_hahaha Hijerarhija elegantnosti kod Roma: Ganci - EleGanci - EkstravaGanci - Keba Željko, ukapirao sam foru, pročitaj prethodni post. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 У емисији : "Вече са Иваном Ивановићем " , вели овај Ивек на ову тему беле бебе :" Сад верујем Кеби да није Циган , свашта је могуће ..." 0110_hahaha Hijerarhija elegantnosti kod Roma: Ganci - EleGanci - EkstravaGanci - Keba Željko, ukapirao sam foru, pročitaj prethodni post. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 У емисији : "Вече са Иваном Ивановићем " , вели овај Ивек на ову тему беле бебе :" Сад верујем Кеби да није Циган , свашта је могуће ..." :cheesy: Hijerarhija elegantnosti kod Roma: Ganci - EleGanci - EkstravaGanci - Keba Željko, ukapirao sam foru, pročitaj prethodni post. ЕХТРА!! хахаааанего, тај Иван је откриће, гледала сам пар пута мало и шокирала се његовом способношћу да ме насмеје! а то волим дефинитативно 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука