Тавита Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Na moma avataru je Scarlett Johansson..nisam napravila.. samo sam trazila animacije... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Na moma avataru je Scarlett Johansson..nisam napravila.. samo sam trazila animacije... Hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Мајка Боб Мрлија је црнкиња, а отац потпуни белац. Боб је био неки мешанац...мада је више "вукао" на црнца. И због тог наслеђа, успео је да оболи од малигног меланома, од кога црнци (колико ја знам, а нисам претерани стручњак), не могу да оболе. Значи, опет није био овакав белац, као ова мала. А и деца Сила и Хајди Клум су скроз црна, иако Је Хајди оно аријевац. Ништа мени овде није јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Ето сад знамо да су Адам и Ева били црнци ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Kad već pomenu Željko, ja sam negdje čitala (ne pitaj me gdje, jer se ne sjećam) da su Adam i Eva bili crvene boje kože - jer jedino tako navodi se u knjizi postoji mogućnost postojanja svih boja kože. Ima li neko da potvrdi ili opovrgne ove navode? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 http://www.cps.org.rs/Cks8/cks8.html ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 http://www.cps.org.rs/Cks8/cks8.html Врло нехришћански сајт.Толико је фундаменталистички да залази у сферу ``секте``. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 http://www.cps.org.rs/Cks8/cks8.html Naravno da ovo uopste nije tacno. Ta prica o crvenoj kozi je klasicna kreacionisticka patka. Evo detaljnog objasnjenja kako je evoluirao ljudski pigment koji je zasluzan za boju koze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Толико је тај Петровић заразио људе са тим креационизмом да је то ужас.Још кад почну да цитирају Свете Оце да подрже креационизам тачно видиш да не знају Свете Оце. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 http://www.cps.org.rs/Cks8/cks8.html Naravno da ovo uopste nije tacno. Ta prica o crvenoj kozi je klasicna kreacionisticka patka. Evo detaljnog objasnjenja kako je evoluirao ljudski pigment koji je zasluzan za boju koze. Брате,ај укратко објасни ако ти није проблем да не дреждим клип од сат времена. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Креационисти су ваљда научници који заговарају стварање, уствари крационизам и стваралаштво је исто. Мислим да се користи термин "интелигентни дизајн". ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Без обзира јер морају доказати да је њихово тумачење Библије исправно а то ниједан креациониста није доказао. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Доказују чињенице неке везане за Библију, на пример да се догодио потоп и томе слично. Мени је то поента њиховог. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Доказују чињенице неке везане за Библију, на пример да се догодио потоп и томе слично. Мени је то поента њиховог. Kakav potop? Misliš na Tetis more koje se prostiralo preko većine planete ili nešto drugo? To je veliki potop? To je onaj u kom je Noje tj. Noa popakovao ceo živi svet u čamac na Tisi i plovio po tepsiji Vojvođanskoj? Našli su dokaze, kako si siguran da to nije onaj potop iz Epa o Gilgamešu? Možda je to onaj isti potop? Ili je prosto ideja preuzeta odatle, m? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Доказују чињенице неке везане за Библију, на пример да се догодио потоп и томе слично. Мени је то поента њиховог. Kakav potop? Misliš na Tetis more koje se prostiralo preko većine planete ili nešto drugo? To je veliki potop? To je onaj u kom je Noje tj. Noa popakovao ceo živi svet u čamac na Tisi i plovio po tepsiji Vojvođanskoj? Našli su dokaze, kako si siguran da to nije onaj potop iz Epa o Gilgamešu? Možda je to onaj isti potop? Ili je prosto ideja preuzeta odatle, m? Потоп нема везе са овом темом. Иначе легенду о потопу имају многи народи по целом свету што је својеврсан феномен. Или што би реко Милхаус ( из Симпсонових) :" Ако нисам имао рибицу , одакле ми акваријум?" Дакле реч је о овим црнцима и њиховом белом детету. Можда је и овде реч о нечему урнебесно безобразном , што , јелте некоме може бити смешно а оцу ... тешко... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука