Огњен Написано Јул 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Ја сам чуо да су у неким црквама у Београду служили баш све на српском. И јектеније и возгласе и све песме. Баш ме интересује како то звучи. slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 У принципу Црквенословенски је разумљив ономе ко зна Српски. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Ја сам чуо да су у неким црквама у Београду служили баш све на српском. И јектеније и возгласе и све песме. Баш ме интересује како то звучи. :cheesy: најнормалније ... мени лепше и приде што је СВЕ разумљиво dadaда не кажем здравије ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јул 22, 2021 Пријави Подели Написано Јул 22, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јул 22, 2021 Пријави Подели Написано Јул 22, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јул 22, 2021 Пријави Подели Написано Јул 22, 2021 Razumem ponešto, na bdeniju ne čujem ništa, samo dremam. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јул 22, 2021 Пријави Подели Написано Јул 22, 2021 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јул 22, 2021 Пријави Подели Написано Јул 22, 2021 /files/spc_social.png Портал за проучавање црквенословенског језика | Српскa Православнa Црквa [Званични сајт] WWW.SPC.RS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 22, 2021 Пријави Подели Написано Јул 22, 2021 Pa razumem dosta i bas volim crkvenoslovenske sluzbe..... Лидија Миленковић, Милошшш and Božena је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука