Jump to content

Last minute putovanja

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја ишла са жмуом два пута преко Аргуса. Јадном у Истанбул, једном на Крф. Феноменално смо прошли. Без икакве замерке. Какве фотке нам показали у агенцији, такав нас је смештај и чекао. Или смо ми просто имали среће, или би Срби за 100 евра да летују у Ници у ол инклузив хотелу са 28 звездица у трајању од 12 дана. Са све повратном авио картом, наравно

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

видим ја да вас две уствари радите за аргус  :) :) :)

Малчице... Хонорарно.. 4chsmu1 хехе

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

видим ја да вас две уствари радите за аргус  :) :) 4chsmu1

Имамо проценат од сваке уплате  amin-nas

Него кад смо код "последњи минут" путовања, тад кад смо исшчи у Истанбул, 2003. године, то је било у таквој организацији. Видели оглас, спаковали се и за три дана на пут. То је добра ствар, јер увек улетиш у одличан хотел а по дупло нижој цени скоро.

Искрено, мислим да је Контики непревазиђен по "последњи минут" путовањима. Највеће попусте имају. Ту се може наћи Турска, од 11 полупансиона са повратном авио картом у хотелу са 4 звездице, половином септембра, за 250 евра по особи! А мислим да је све осим КОнтикија "мачка у џаку", без обзира што ја нисам имала лоша искуства.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• 4 years later...

знам да може бити веома повољно, али није то за мене....мени треба психичка припрема... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...