Booba Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Ја ишла са жмуом два пута преко Аргуса. Јадном у Истанбул, једном на Крф. Феноменално смо прошли. Без икакве замерке. Какве фотке нам показали у агенцији, такав нас је смештај и чекао. Или смо ми просто имали среће, или би Срби за 100 евра да летују у Ници у ол инклузив хотелу са 28 звездица у трајању од 12 дана. Са све повратном авио картом, наравно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 видим ја да вас две уствари радите за аргус 4chsmu1 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 A, jel' neko probao sa desnim palcem i džakom (za spavanje) ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 видим ја да вас две уствари радите за аргус :) Малчице... Хонорарно.. 4chsmu1 хехе "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 A, jel' neko probao sa desnim palcem i džakom (za spavanje) ? Е, овде је и Меда превазиђен... "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 видим ја да вас две уствари радите за аргус :) 4chsmu1Имамо проценат од сваке уплате Него кад смо код "последњи минут" путовања, тад кад смо исшчи у Истанбул, 2003. године, то је било у таквој организацији. Видели оглас, спаковали се и за три дана на пут. То је добра ствар, јер увек улетиш у одличан хотел а по дупло нижој цени скоро. Искрено, мислим да је Контики непревазиђен по "последњи минут" путовањима. Највеће попусте имају. Ту се може наћи Турска, од 11 полупансиона са повратном авио картом у хотелу са 4 звездице, половином септембра, за 250 евра по особи! А мислим да је све осим КОнтикија "мачка у џаку", без обзира што ја нисам имала лоша искуства. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Буба Него кад смо код "последњи минут" путовања, kad već prevodimo , mislim da bi bilo bolje : "putovanje u poslednji čas" ... ili tako nekako . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 знам да може бити веома повољно, али није то за мене....мени треба психичка припрема... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука