Jump to content

Ко вас и зашто највише нервира на форуму?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да, Секастарча спамује форум, зато сам јој направио банер у потпис

дај машо, не млати празну сламу...  иронија ти је

Aко ћемо право,овим четовањем на теми која није предвиђена за четовање,се спамује форум ... Тако да не могу да посебно издвојим нешто што ме нервира,једино кад модератори подржавају спамовање тема (тако што и сами учествују у томе).

Не мислим само на ову тему,већ рецимо када се скрене са теме у нешто десето (offtopic),а нико не опомиње κориснике да се врате на тему.

Такође,понекад се нешто обрише од порука без разлога,ето и то ми мало смета.

Но добро,трудите се људи,и то је сјајно с обзиром колико вас плаћају

:cheesy:

па није то четовање... у првом цитату је лепо одговорио и јасно, а у другом такође, јер је Маша мислила да она нервира Моцарта!

Мислим да је све ОК! :)

apel.png

Подели на овим сајтовима

Мене је на пар тема изнервирао Ескобар са својим причама о женама, некако надмено и мисли да је Богом дан. Мој утисак у сваком случају, а ако није тако нека ми опрости.

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Е сад ме нервирате и ви.

Тема је КО вас нервира, а не шта.

blessyou

Па ето,рекао сам ко.Сви они који спамују теме,а посебно модератори и админ-и.А ти,јеси размислила ?

па није то четовање... у првом цитату је лепо одговорио и јасно, а у другом такође,

Πа у томе и јесте проблем,тема почне нормално,а настави се спонтаним разговором чланова,који може а и не мора да има везе са темом.

И сматрам да су поруке где се стављају само смајлији и/или поруке од једне или две речи нешто што не доприноси конструктивној атмосфери на форуму.Тако да не могу да кажем да ме то баш нервира,већ да ми мало смета ако видим код неких.

Што рече модератор,не сметају ми људи,сметају ми поједине поруке које они имају.

Да, Секастарча спамује форум, зато сам јој направио банер у потпис

Ако мислиш на тему о помоћи породици Павловић,то није баш било спамовање,већ одржавање актуелности теме.Тј могло би и то да се регулише правилником,јер делује мало незграпно...

Али је са добрим намерама,па бар ја не гледам на то као спам pravopop

Подели на овим сајтовима

Ја се извињавам,нисам обратио пажњу на прву страну,тј имао сам је у браузеру од јуче,па нисам видео нове поруке.

Иначе ја сам RIA,nisam ni РИА,нити сам Рија,Ρијо или некако другачије.Хвала на разумевању.

Подели на овим сајтовима

Цитат

па није то четовање... у првом цитату је лепо одговорио и јасно, а у другом такође,

Πа у томе и јесте проблем,тема почне нормално,а настави се спонтаним разговором чланова,који може а и не мора да има везе са темом.

И сматрам да су поруке где се стављају само смајлији и/или поруке од једне или две речи нешто што не доприноси конструктивној атмосфери на форуму.Тако да не могу да кажем да ме то баш нервира,већ да ми мало смета ако видим код неких.

Што рече модератор,не сметају ми људи,сметају ми поједине поруке које они имају.

Па RIA ето и сам си могао да окусиш како тема може да настави спонтаним разговором чланова!

Што се тиче смајлија, користе се свуда на форуму и без много коментара, овисно од теме! А понекад је и лакше налепити смајлија него писати радујем се  :), осећам се понижено  :) и сл.

У разбиризи је разбибрига!!! У Наш форум је наш форум, где смо такви какви јесмо!!!  Дружимо се и упознајемо и то је ок.

Ко те кори он те и воли!!! Заиста нико несме да каже ко и зашто га нервира?

Сви нешто околишају, они и ови а сви смо у томе!

apel.png

Подели на овим сајтовима

Е,  ова  тема  је  супер  ако  желиш   да  се  нервираш! mense0198626478946378946

Иначе  ја  саму  себе  највише  нервирам  на  овом  форуму! 4chsmu1

Најправославнији пост на овој теми до сада  greengrin dobar decko 0110_hahaha 0110_hahaha navijanje 0110_hahaha

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Ко те кори он те и воли!!! Заиста нико несме да каже ко и зашто га нервира?

Сви нешто околишају, они и ови а сви смо у томе!

То ме боли, лично и персонално.

Океј, јавна је тајна да на сваком форуму постоји модераторски подфорум.

Ја се извињавам, али приоритет је  :) а не наш углед.

Можда ће на мене неко да се љути сад .. одмах да кажем, немам инсајдера нигде, просто, верујем да смо, тј сте мноого искренији иза ''бине'' него на истој. А приортет је  greengrin.

Значи једно је модераторски подфорум, где се ипак отвореније и искреније (шатро то нико не види) пише о међуљудским проблемима, а следеће су ''кланови''.

Ја сам добра са овим и оним, ти са оним и овим и МИ (а да ли смо то заиста МИ, који би требало да будемо, или истриповани МИ-лажна заједница, јер заједница смо сви а не само нас пар који се као готивимо).

И у тим мини заједницама зна се истина, барем донекле. Ко кога нервира (а то никад није неко из клана), зашто итд.

А сад јавно кад се пита, нигде никог. Разумљиво је, где да се сазна таква ствар, урушен би био мој углед, таман посла да неко сазна да ме нервира (страх од конфликта) ... брате, то што мене неко нервира, знак је моје, не његове слабости. Ја од тога треба да се лечим, па што се онда не лечим него кријем змију и храним је ћутањем?

Зашто? Не кажем да треба улазити у конфликте само тако, али нормално је да нас неко нервира, па људи смо, не мумије. Ево ја, не устежем се да се закачим са неким (додуше ми Срби много волимо ову спортску дисциплину, нарочито ми православни, са смирењем greengrin

И, ја настављам даље. Не стојим у месту да га мрзим. Чак мислим да је конфликт једна врста провере односа, упознавања људи. Без тога, сумњам да се иде искрено, до краја, колико је то могуће на овај начин ићи.

Ето, имала сам потребу да напишем повод постављања овог чудног питања у теми.

Подели на овим сајтовима

Е,  ова  тема  је  супер  ако  желиш   да  се  нервираш! mense0198626478946378946

Иначе  ја  саму  себе  највише  нервирам  на  овом  форуму! :)

Најправославнији пост на овој теми до сада  :) greengrin greengrin :bla: 4chsmu1 greengrin

Што се нервираш на овој теми?

пс да, то је најбоље, да једино сами себе нервирамо, да други то не може да изазове у нама .. ја се дивим вама који то можете, ова тема је онда намењена нама, који смо пар лествица испод .. не љутите се?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...