Искушеник Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Житељ руског града Пскова, који пати од алкохолизма, је изјавио да му се јавио блаженопочивши Патријарх московски и све Русије и наложио му да остави пиће. О томе је, некон исповјести, он испричао настојатељу храма Светог Василија Великог, протојереју Андреју Бољшанину, како је саопштила Информациона служба Псковске епархије. У току разговора са свештеником, он је рекао да је неколико дана био пијан. Све то вријеме ниј укључивао телевизор и није знао шта се дешава у земљи. ,,На крају, било му је тако лоше да је мислио да умире. Али, тада му се јавио сам Патријарх московски и све Русије Алексеј и рекао управо ово: "Сва се земља моли, а ти ту лежиш и умиреш од пијанства. Хајде, устани и иди да се исповједиш.", каже се у саопштењу Епархије. По ријечима овог човјека, патријарх му је саветовао да се покаје и чита Свето Писмо. О томе да се патријарх упокојио прије три дана, он је сазнао тек када је дошао у храм. По ријечима оца Андреја, његов парохијан од тада није такао ни кап пића. Редовно иде у цркву, чита Свето Писмо и труди се да победи своју слабост. Извор : Часопис Светигора, број 189/190, март-април 2009. стр. 60. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Молитвама Светих Господе спаси нас. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 4chsmu1 :) http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 :) greengrin klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel hvala 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 За ову вест чуо сам одмах после његовог упокојења. Један брат у Христу ми причао ( тамо живи ) , да се то још некима десило. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 29dz8zk :bla: isus-sinai :cheesy: greengrin bangin bangin bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Чиними се да ми рекао или сам негде прочитао (не сећам се ) за Патријархову слику , да је у неку Руску цркву помироточила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука