Vrzino kolo Написано Фебруар 2, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2020 пре 20 часа, Darko Tešić рече Umisljeni tipovi koji misle da su bez greske, savrseni, pa daj da kritikujemo druge, a sebe ne vidis. @Paradoksologija Takvi su najgori ubedljivo to imaš i po fejsu i forumia raznim. I ti kada tako vičeš možda si takav samo ne vidiš jer misliš da si mnogo pobožan. A ovaj član što mu pišeš ima žensko ime nešto si pobrkao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 3, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2020 On 24.1.2020. at 11:22, Vladan :::. рече Значи она се молила св. Ксенији да је позове (било ко ко би јој био) муж али ју је позвао друг који је добио благослов да је позове да му буде жена иако њих двоје то нису ни планирали ни разговарали о томе? Православна сапуница АлександраВ and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darko Tešić Написано Фебруар 3, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2020 @Vrzino kolo Ne, hvala Bogu nisam takav. Svestan sam sebe i nikada sebe ne uzdizem. Kao i Gospod sto kaze "Ko sebe uzdize, bice ponizen, a ko sebe ponizava bice uzvisen". Tako da porazmisli malo o tome. Nisam ja cvecka, niti savrsen, ja sam cak i najveci gresnik. Ali ja ne vredjam nikoga, ne govorim da li je neko pobozan ili ne i ne kritikujem zbog toga. Nisam umisljen niti bilo sta slicno. Samo kazem na osnovu onoga sto je taj/ta napisao. To je to Bojan* and Vrzino kolo је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vrzino kolo Написано Фебруар 4, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2020 пре 21 часа, Darko Tešić рече ja sam cak i najveci gresnik E od mene teško brate naročito kada sam se bavila sportom imala sam zlatnu medalju u desetoboju na državnom prvenstvu u strastima i oborila sam seniorski rekord u praznoslovlju na 100 sekundi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vrzino kolo Написано Фебруар 4, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2020 @Darko Tešić Ja se šalim malo sa tobom ali ipak mora malo ipak je ovo mesto za druženje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 4, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2020 пре 3 минута, Vrzino kolo рече E od mene teško brate naročito kada sam se bavila sportom imala sam zlatnu medalju u desetoboju na državnom prvenstvu u strastima i oborila sam seniorski rekord u praznoslovlju na 100 sekundi. sta li je to desetoboj u tvom izdanju sestro....slatka "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vrzino kolo Написано Фебруар 4, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2020 пре 4 минута, Драшко рече sta li je to desetoboj u tvom izdanju sestro....slatka Eh pa to je za one naj naj nekada bilo nije to za forum ovde su fini momci i devojke stevan911 and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука