Драшко Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Desiderius Erasmus Posle ce tugujem za tebe ki Gilgames za brata svoga. WOW zadao si nam domaci "procitati Ep o Gilgamesu" svaka cast nacitano Leskovcance!!! Чунга Лунга, Kafanski amater, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 @Silvija Ki konj na livače. Ali mnogo zavisi koja se raspituje. Kakva je familija, i ima li miraz? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 3 минута, Silvija рече Jesi ti slobodan? Jesam, sestro, ali si premlada za mene... tako da nesam zainteresiran... Ali, želim ti da pronađeš valjanog đuvegiju. Silvija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 7 минута, Desiderius Erasmus рече Na kraju ćemo Nikola i ja morati da podelimo megdan za Silvijinu ruku. Пре ће да добијете њену ногу Desiderius Erasmus, Поет, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Kafanski amater рече Пре ће да добијете њену ногу Ne odmaži. Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Дуња рече Ne odmaži. Да не запомажу после Дуња је реаговао/ла на ово 1 ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 3 минута, Desiderius Erasmus рече Jesam, sestro, ali si premlada za mene... tako da nesam zainteresiran... Ali, želim ti da pronađeš valjanog đuvegiju. Sta znaci premlada? Koliko ti imas lepih godinica? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Kud se dede Darko Tesic? Postavljac teme Дуња, Kafanski amater, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 5 минута, Kafanski amater рече Пре ће да добијете њену ногу Nikola je dobio celo telo da vidi, pa nek kaze da li sam musko ili zensko, kazi Nikola. Драшко, Smaragdni kamičak and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Silvija рече Koliko ti imas lepih godinica? To može da se utvrdi samo pomoću metode poluraspada ugljenika C14. Kafanski amater, Иванушка987 and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 6 минута, Kafanski amater рече Пре ће да добијете њену ногу Noge su duge lepe, ne brinite. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Silvija рече Nikola je dobio celo telo da vidi, pa nek kaze da li sam musko ili zensko, kazi Nikola. Nikola pise pesmu na osnovu onoga sto je video Cekajte Silvija treba malo da se stihovi slegnu Kafanski amater, Дуња and Поет је реаговао/ла на ово 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Silvija рече Noge su duge lepe, ne brinite. Lepobrenaste mislis? Поет је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Jao ljudi, ja vas volim (nisam ništa pila ). stevan911, Kafanski amater, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 8 минута, Nikola Stojanovic рече @Silvija Ki konj na livače. Ali mnogo zavisi koja se raspituje. Kakva je familija, i ima li miraz? Sta ce ti veci miraz od mene Očiju tvojih da nije Ne bi bilo neba U malom našem stanu. Smeha tvoga da nema Zidovi ne bi nikad Iz očiju nestajali. Slavuja tvojih da nije Vrbe ne bi nikad Nežno preko praga prešle. Ruku tvojih da nije Sunce ne bi nikad U snu našem prenoćilo. Дуња, Поет and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука