Solomon Kane Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Још један који зарађује паре на сатанизовању српског имена.Апсолутно! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Још један који зарађује паре на сатанизовању српског имена.Апсолутно! За разлику од Митровића коме је вероватно понуђено недовољно пара... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Још један који зарађује паре на сатанизовању српског имена.Апсолутно! За разлику од Митровића коме је вероватно понуђено недовољно пара... hfvguio Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Још један који зарађује паре на сатанизовању српског имена. Ааа,не не, то је напротив,баш ироничан назив,собзиром да смо у свету познати као "зли момци"... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Још један који зарађује паре на сатанизовању српског имена. Ааа,не не, то је напротив,баш ироничан назив,собзиром да смо у свету познати као "зли момци"... Како год окренеш "удри по муви, а ја сам био мува "... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Надам се да ми нећете замерити,али собзиром да волим интригантне филмове,одгледах га... Питао неко за поенту филма...оће странци да нам душу изваде... Срђан и Сергеј маестрално одрадили улоге,на моменте стварно болесно,али се ипак није превише ишло на реалистичне и експлицитне сцене... Али свакако ,филм за већину људи није препоручљив... Онако успут,има га онлине на страним филмским сајтовима за гледање... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 E hvala na preporuci da ga ne gledam. P.S: Đe si brate Max, nema te 100 godina? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
serafima Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 kad sam pocela da citam pocetak ovog foruma kosa mi se digla. neverovatno je da nasi glumci mogu da prihvate takve uloge, to znaci da su patoloski tipovi i ti koji su snimili film i ga prikazuju su isto takvi. drugo, jel to znaci da se novokomponovani beogradski kosmopoliti sada evropljani pa se utrkuju da budu sto veci umetnici. jaki su oni umetnici, za njih nije tadic vec cavez, pa da jih sredi sve!!! muka mi, samo od informacija sto ste tu napisali o cemu se radi, a da ga gledam sigurno bi dozivela nervni slom.razocarana sam u srbiju, mislila sam da se vratim jednog dana, mislila sam da je to nasa mala oaza, ali su potonji kosmopoliti i nesrbi postali gori od zapadnih izopacenih umova. izgleda se oni sad utrkuju koce da bude veci sodomac!!@!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Филм је имбецилан,одвратан,крајње психопатолошки конципиран и сви који су га гледали били су згрожени степеном и природом насиља у филму...још један у "јад и беда" низу савременог српског филма. Апсолутно! :cheesy: Не сећам се лепо, али мислим да сам га одгледао на б92 пре званичне премијере! Како, не знам? Ја лично нисам пронашао ни једну метафору, филм је за неповеровати.... да ли стварно постоје онакви људи? Содома ми дође као неки вид блаженства наспрам оног. 4chsmu1 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Филм је имбецилан,одвратан,крајње психопатолошки конципиран и сви који су га гледали били су згрожени степеном и природом насиља у филму...још један у "јад и беда" низу савременог српског филма. :cheesy: Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 kad sam pocela da citam pocetak ovog foruma kosa mi se digla. neverovatno je da nasi glumci mogu da prihvate takve uloge, to znaci da su patoloski tipovi i ti koji su snimili film i ga prikazuju su isto takvi. drugo, jel to znaci da se novokomponovani beogradski kosmopoliti sada evropljani pa se utrkuju da budu sto veci umetnici. jaki su oni umetnici, za njih nije tadic vec cavez, pa da jih sredi sve!!! muka mi, samo od informacija sto ste tu napisali o cemu se radi, a da ga gledam sigurno bi dozivela nervni slom.razocarana sam u srbiju, mislila sam da se vratim jednog dana, mislila sam da je to nasa mala oaza, ali su potonji kosmopoliti i nesrbi postali gori od zapadnih izopacenih umova. izgleda se oni sad utrkuju koce da bude veci sodomac!!@!! Tacno tako. Samo imam zamerku sto na kosmopoliti nisi stavila znake navoda jer ovo nema veze sa kosmopolitizmom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Мислим да је наслов, обзиром на укупну антисрпску кампању у свету и начин на који нас многи странци (који никада нису били у Србији) већ доживљавају, врло штетан и контрапродуктиван. Стога, логично је да су режија и продукција на тако високом нивоу. Неко не жали новац да би стереотип о "злим Србима" живео што дуже. Најжалосније од свега је што смо и сами саучесници у томе. Оправдања за овако нешто не треба тражити пошто их једноставно нема. За мене је ово жалосни пример аутоагресије и национал-мазохизма, који је претпостављам код актера "оправдан" одличном зарадом и приликом да их, макар и по злу, што више људи спомиње. Верујем да ће за многе наше глумце који су на ово пристали сада бити отворена многа врата у свету која би им раније била затворена. Sic transit gloria mundi... Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Мислим да је наслов, обзиром на укупну антисрпску кампању у свету и начин на који нас многи странци (који никада нису били у Србији) већ доживљавају, врло штетан и контрапродуктиван. Стога, логично је да су режија и продукција на тако високом нивоу. Неко не жали новац да би стереотип о "злим Србима" живео што дуже. Најжалосније од свега је што смо и сами саучесници у томе. Оправдања за овако нешто не треба тражити пошто их једноставно нема. За мене је ово жалосни пример аутоагресије и национал-мазохизма, који је претпостављам код актера "оправдан" одличном зарадом и приликом да их, макар и по злу, што више људи спомиње. Верујем да ће за многе наше глумце који су на ово пристали сада бити отворена многа врата у свету која би им раније била затворена. Sic transit gloria mundi... apsolutno se slažem sa vama, a tek pogledajte antisrpsku kampanju na blogu b92 koju vode Srbi!!!!!??????? i sve će vam biti još jasnije. Svako dobro, brate moj. '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Мислим да је наслов, обзиром на укупну антисрпску кампању у свету и начин на који нас многи странци (који никада нису били у Србији) већ доживљавају, врло штетан и контрапродуктиван. Стога, логично је да су режија и продукција на тако високом нивоу. Неко не жали новац да би стереотип о "злим Србима" живео што дуже. Најжалосније од свега је што смо и сами саучесници у томе. Оправдања за овако нешто не треба тражити пошто их једноставно нема. За мене је ово жалосни пример аутоагресије и национал-мазохизма, који је претпостављам код актера "оправдан" одличном зарадом и приликом да их, макар и по злу, што више људи спомиње. Верујем да ће за многе наше глумце који су на ово пристали сада бити отворена многа врата у свету која би им раније била затворена. Sic transit gloria mundi... dada треба их bangin Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Jedino je pesma dobra bangin P.S: Mnogo me je Srdzan razocarao ... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука