Јаков. Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Očekujem uskoro i Aboridžinski Film (crnac sedi negde u pustinji i dva sata ćuti i svira u onu njihovu australijsku vuvuzelu). Zatim možemo da očekujemo i Grčki Film (neki berači maslina štrajkuju), itd, itd... ..što i nije tako loše. Svako će da snima ono o svom narodu kako ga vidi. Jedino mi sebe vidimo gorim nego što jesmo. U stvari nešto kontam da autori Srpskog Filma nisu snimali ono što vide, nego ono što su oni sami. Projekcija je zapravo odraz u zrcalu. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Mnogo im se daje i popušta, zato... Stara jevrejska izreka, dakle ne srpska da nas ne bi grdili, govori da dete najviše mrzi onoga koji mu sve daje. Ovima se klanja cela Srbija, zato i luduju. Kad bi ih Srbija malo drmnula, video bi kako bi bili fini i odgovorni. I onda bi radili nešto produktivno, ne gluposti koje hvale jedino džankeri (prim. čitajući kritike).. Bas kako kaze. Samo ovo govori dosta i o Srbiji odnosno svesti vecine. Jer ja ne znam da je Sergej odradio nesto bas nadprosecno od Munja pa na ovamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука