Jump to content

Упис на прву online веронауку у Србији!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Draga braćo i sestre,

Prošle srede, 18. avgusta, odložili smo čas, jer smo svi zajedno (nas osmoro) procenili da je bolje da sačekamo malo, da se oni koji su na odmoru vrate, pa da nastavimo sa nastavom.

Sledeći čas ćemo održati u sredu, 25. avgusta, 2010. u 21.00 sat. Govorićemo o Bibliji.

Toplo vam preporučujem da pročitate tekst koji se nalazi na linku http://www.4shared.com/file/1lV6vHbq/kriza_kao_sansa_za_covekoljubl.html

Vidim i da imate problema da skinete tekstove...pokušaću da rešim taj problem...  70zfof0qsamomolitva

Подели на овим сајтовима

• Одговори 284
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван

Па јесте, када и вероученици добијају плату...зато и долазе:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4334.msg225122.html#msg225122

Јесмо ли мало претерали са шалом, а?

Подели на овим сајтовима

Вероучитељима је потребно да кажете име и презиме, годину рођења и место становања. Они ће вама такође да се представе на самом предавању.

На крају ће сви полазници да добију захвалницу и диплому! Сам курс траје око два месеца.

:drugarstvo: klapklap 319.gif

Подели на овим сајтовима

Час веронауке вечерас у 21.00 сат, као што смо се договорили прошле среде и као што је већ објављено!!! Чујемо се!!!

После часа очекујемо исплату и моји "ђаци" и ја!!! За оне који су долазили редовно очекујем бонус!!!

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Ја се као вероученик одричем свог дела у корист појачавања Трпезе Љубави после Литургије на Сабору ЖРУ, много смо, брате, тј. сестро, исцрпљени, курс у Великогоспојинском посту, еееј... Умни рад исцрпљује dada

"A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13)

Подели на овим сајтовима

Ја се као вероученик одричем свог дела у корист појачавања Трпезе Љубави после Литургије на Сабору ЖРУ, много смо, брате, тј. сестро, исцрпљени, курс у Великогоспојинском посту, еееј... Умни рад исцрпљује dada

Управу си брате ево и ја се одричем dada

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Час веронауке вечерас у 21.00 сат, као што смо се договорили прошле среде и као што је већ објављено!!! Чујемо се!!!

После часа очекујемо исплату и моји "ђаци" и ја!!! За оне који су долазили редовно очекујем бонус!!!

klapklap

Ја се као вероученик одричем свог дела у корист појачавања Трпезе Љубави после Литургије на Сабору ЖРУ, много смо, брате, тј. сестро, исцрпљени, курс у Великогоспојинском посту, еееј... Умни рад исцрпљује 0102_laugh

Ја се као вероученик одричем свог дела у корист појачавања Трпезе Љубави после Литургије на Сабору ЖРУ, много смо, брате, тј. сестро, исцрпљени, курс у Великогоспојинском посту, еееј... Умни рад исцрпљује smej.gif

Управу си брате ево и ја се одричем :)

Мало смо се шалили. Пара нема, чоколаде нема. Сви на учење!!!  :group111:

Подели на овим сајтовима

Свака част и hvala

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Драга браћо и сестре, сва предавања и све текстове везане за часове веронауке пребацила сам на таблу!!!

Нема још ништа овде  facenew22222222

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...