Mara Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Draga braćo i sestre, Prošle srede, 18. avgusta, odložili smo čas, jer smo svi zajedno (nas osmoro) procenili da je bolje da sačekamo malo, da se oni koji su na odmoru vrate, pa da nastavimo sa nastavom. Sledeći čas ćemo održati u sredu, 25. avgusta, 2010. u 21.00 sat. Govorićemo o Bibliji. Toplo vam preporučujem da pročitate tekst koji se nalazi na linku http://www.4shared.com/file/1lV6vHbq/kriza_kao_sansa_za_covekoljubl.html Vidim i da imate problema da skinete tekstove...pokušaću da rešim taj problem... 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Ja nemam problema oko skidanja teksta, ali ne znam kojim programom da ga otvorim a da mogu da citam text. U microsoft word-u mi izbaci par redova kockica i poneko slovo i to je to... Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 I da, potreban mi je audio snimak sa zadnjeg casa, pa ako moze neko link da mi da da skinem! hvala bh8xal9bamozdainebi Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Час веронауке вечерас у 21.00 сат, као што смо се договорили прошле среде и као што је већ објављено!!! Чујемо се!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 ljudi,ja se vama divim...al stvarno... moraću da posetim neki čas Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Па јесте, када и вероученици добијају плату...зато и долазе: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4334.msg225122.html#msg225122 Јесмо ли мало претерали са шалом, а? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Вероучитељима је потребно да кажете име и презиме, годину рођења и место становања. Они ће вама такође да се представе на самом предавању. На крају ће сви полазници да добију захвалницу и диплому! Сам курс траје око два месеца. klapklap 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Час веронауке вечерас у 21.00 сат, као што смо се договорили прошле среде и као што је већ објављено!!! Чујемо се!!! После часа очекујемо исплату и моји "ђаци" и ја!!! За оне који су долазили редовно очекујем бонус!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Carinik Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Ја се као вероученик одричем свог дела у корист појачавања Трпезе Љубави после Литургије на Сабору ЖРУ, много смо, брате, тј. сестро, исцрпљени, курс у Великогоспојинском посту, еееј... Умни рад исцрпљује dada "A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Ја се као вероученик одричем свог дела у корист појачавања Трпезе Љубави после Литургије на Сабору ЖРУ, много смо, брате, тј. сестро, исцрпљени, курс у Великогоспојинском посту, еееј... Умни рад исцрпљује dadaУправу си брате ево и ја се одричем dada ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 и ја се одричем и плате и захвалнице и дипломе! Ја би чоколаду! idea mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Час веронауке вечерас у 21.00 сат, као што смо се договорили прошле среде и као што је већ објављено!!! Чујемо се!!! После часа очекујемо исплату и моји "ђаци" и ја!!! За оне који су долазили редовно очекујем бонус!!! klapklap Ја се као вероученик одричем свог дела у корист појачавања Трпезе Љубави после Литургије на Сабору ЖРУ, много смо, брате, тј. сестро, исцрпљени, курс у Великогоспојинском посту, еееј... Умни рад исцрпљује 0102_laugh Ја се као вероученик одричем свог дела у корист појачавања Трпезе Љубави после Литургије на Сабору ЖРУ, много смо, брате, тј. сестро, исцрпљени, курс у Великогоспојинском посту, еееј... Умни рад исцрпљује smej.gifУправу си брате ево и ја се одричем Мало смо се шалили. Пара нема, чоколаде нема. Сви на учење!!! :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Драга браћо и сестре, сва предавања и све текстове везане за часове веронауке пребацила сам на таблу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Свака част и hvala ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Драга браћо и сестре, сва предавања и све текстове везане за часове веронауке пребацила сам на таблу!!!Нема још ништа овде facenew22222222 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука