Mamica Forumska Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Kada pokrenete program u gornjem desnom uglu ima kartica Connections. Kad na nju kliknete ima opcija Connect. Nju izaberete. U polje Addres se kuca - 188.138.16.143; u polje Port - 10007; u polje Nickname - izaberete po želji i onda na tom malom prozorčiću kliknete dole na Connest i trebali bi da se priključite na server..... nesiguran jahojao234Branko mi večeras nigdje nećemo stići bangin Ja ovdje čekam Maru da mi opravda čas shuntavilo2 0110_hahaha 70zfof0qsamomolitva Brate Jakove hvala ti ali ne ide bangin lqj2e2sokakote "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Ma kako bre ne ide....? Recite mi konkretno gde je zapelo, da mogu da vam pomognem...? Ako imate instaliran program, kada ga pokrenete, samo upišite ovo što sam vam napisao u postu pre ovoga i mora da se konektujete 100% .... Hajmo malo ljudi, živo, živo shuntavilo2 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Kada pokrenete program u gornjem levom uglu ima kartica Connections. Kad na nju kliknete ima opcija Connect. Nju izaberete. U polje Addres se kuca - 188.138.16.143; u polje Port - 10007; u polje Nickname - izaberete po želji i onda na tom malom prozorčiću kliknete dole na Connect i trebali bi da se priključite na server.....Hvala na strpljenju i objašnjenju ali ja prosto nisam uspeo ni da snimim taj program,tj neznam kako se pokreće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6323.msg174421.html#msg174421 Ево линка. Предавања су почела. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Kada pokrenete program u gornjem levom uglu ima kartica Connections. Kad na nju kliknete ima opcija Connect. Nju izaberete. U polje Addres se kuca - 188.138.16.143; u polje Port - 10007; u polje Nickname - izaberete po želji i onda na tom malom prozorčiću kliknete dole na Connect i trebali bi da se priključite na server..... 70A.gifBrate Jakove što ne pričaš srpski da te cijeli svijet razumije(ili bar ruski) 0110_hahaha lqj2e2sokakote shuntavilo2 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Kada pokrenete program u gornjem levom uglu ima kartica Connections. Kad na nju kliknete ima opcija Connect. Nju izaberete. U polje Addres se kuca - 188.138.16.143; u polje Port - 10007; u polje Nickname - izaberete po želji i onda na tom malom prozorčiću kliknete dole na Connect i trebali bi da se priključite na server.....Hvala na strpljenju i objašnjenju ali ja prosto nisam uspeo ni da snimim taj program,tj neznam kako se pokreće. Brate, na ovome linku http://www.teamspeak.com/?page=downloads klikni na prvi download na stranici.... Odvešće te na drugu stranu i tamo moraš da se spustiš do dna strane i prihvatiš licencu, tj. klikni na I agree. Tada će da krene download programa. Kada se završi, dupli klik na taj program i instaliraj - next, next, next... Posle toga namestiš program prema uputstvu koje je sveštenik Ivan u postu pre mog postavio.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Kada pokrenete program u gornjem levom uglu ima kartica Connections. Kad na nju kliknete ima opcija Connect. Nju izaberete. U polje Addres se kuca - 188.138.16.143; u polje Port - 10007; u polje Nickname - izaberete po želji i onda na tom malom prozorčiću kliknete dole na Connect i trebali bi da se priključite na server..... 70A.gifBrate Jakove što ne pričaš srpski da te cijeli svijet razumije(ili bar ruski) 0110_hahaha lqj2e2sokakote shuntavilo2 Pa samo sam napisao kako će vam pisati na programu, pošto je podrazumevani jezik programa engleski.... mamicd - samo pogledaj kako sam napisao na ovom postu i pogledaj program i nađi isto nesiguran .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6323.msg174421.html#msg174421 Све је овде јасно описано. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 bliss jeeeeOdoh ja slušati radio Blagovesti doći ću poslije shuntavilo2 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 bliss jeeeeOdoh ja slušati radio Blagovesti doći ću poslije isus-sinaiХвала на подршци коначно сам успео да успоставим конекцију на предаванја.Поздрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 bliss jeeeeOdoh ja slušati radio Blagovesti doći ću poslije isus-sinaiХвала на подршци коначно сам успео да успоставим конекцију на предаванја.Поздрав. Хвала добром Богу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Kada pokrenete program u gornjem levom uglu ima kartica Connections. Kad na nju kliknete ima opcija Connect. Nju izaberete. U polje Addres se kuca - 188.138.16.143; u polje Port - 10007; u polje Nickname - izaberete po želji i onda na tom malom prozorčiću kliknete dole na Connect i trebali bi da se priključite na server..... /quote]Brate Jakove ovo sam ja sve imala prije početka predavanja ali poslije sam izgubila i nisam mogla ponovo da se uključim..... "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Pa trebali ste samo ponovo upisati sve ove podatke i konektovati se .... Ništa, uspećete sledeći put .... isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Pa trebali ste samo ponovo upisati sve ove podatke i konektovati se .... Ništa, uspećete sledeći put .... isus-sinai hvala i oprosti mi na dosađivanju....slabo se snalazim...... zru "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Nema na čemu, samo vi dosađujte.... To nam je u opisu "posla" isus-sinai .... Šalim se.... Kad god imate neki problem, slobodno pitajte, samo pitajte pre predavanja, da bi mogli na vreme da sredimo sve ..... zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука