Миле Бајшев Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Autofagija nije dijeta,to je proces koji pse pokreće i čisti ćeliju od unutrašnjeg djubreta, otpada, "reciklaža",pokazalo se da ima sjajne rezultaste kod autoimunih bolesa i metaboličkih poremećaja. Neki nagoveštaji su da će to biti sveti gral u borbi sa karcinomom.Ali preventivno delovanje kod ljudi sa genetskom predispozicijom ka kancerima, ne u lečenju karcinoma. Milica Bajic, Душица and РУСИЈАСВЕТИЊА је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 58 минута, بسم الله الرحمن الرحيم рече Нек ти је Бог у помоћ ако цијениш њено мишљење, кемиотерапија је велико зло, чији је иперит доскора главни састојак био. Ви основне разлике по питању медицинског канабиса не познајете. Даничићев превод по питању светог масла помазања, није аутентичан и веома је површан. Пас који живи у природи нема оболења која има пас који живи са човеком и стандардима од 19-ог века. Значи, некад мора клин се клином да се избија! Хемотерапија је природни процес као и радијација која изазива канцер. Таква места имамо у природи, до душе ретко... Али ми их само опонашамо са уређајима и да нису успешна, нико не би ишао на радиологију.. Milica Bajic and Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
بسم الله الرحمن الرحيم Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Управо сада, Аристарх рече Пас који живи у природи нема оболења која има пас који живи са човеком и стандардима од 19-ог века. Значи, некад мора клин се клином да се избија! Хемотерапија је природни процес као и радијација која изазива канцер. Таква места имамо у природи, до душе ретко... Али ми их само опонашамо са уређајима и да нису успешна, нико не би ишао на радиологију.. Ovakvih ljudi koji su shvatili suštinu nema na Vučićevim TV. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Reishi gljive? E blago tebi... Volela bih da se javi neko od farmaceuta, npr. @lab_man. Аристарх је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Пре сат времена, Рапсоди рече Најбоља дијета је пробушити кашику.Нема шансе да омане. Или само кувано Milica Bajic and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Вучић је говорио да ће марихуана да се легализује медицински у Србију, па је стао са том причом или је ваљда то легализовано на неком нивоу здравства?!? Први пут чујем за тог онколога Зорана Стојановића, видех сада да је објавио неки чланак на сајт овај доле, где он промовише традиционалну медицију, Кинеску првенствено. Reiši, Ganoderma lucidum ili Hrastova sjajnica | Alternativna medicina WWW.ALTERNATIVNAMEDICINA.RS пре 12 минута, بسم الله الرحمن الرحيم рече Ovakvih ljudi koji su shvatili suštinu nema na Vučićevim TV. А чија је Политика и остали медији који су ову вест објавили - VMA otvara centar za tradicionalnu kinesku medicinu WWW.POLITIKA.RS Preraspodelom prostora stvorili su se uslovi za otvaranje još jedne operacione sale u Centru za dnevnu hirurgiju Poliklinike Vojnomedicinske akademije, što će znatno uvećati broj ambulantnih operacija. Planirano je i... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
بسم الله الرحمن الرحيم Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Управо сада, Anika рече Reishi gljive? E blago tebi... Volela bih da se javi neko od farmaceuta, npr. @lab_man. Nek se javi ko god hoce, protiv Ašvagande, Mace, Moringe, Spiruline, Kordicepsa, Chage, Chlorelle ... etarskih ulja matičnjaka, hajdučke trave, kleke, majčine dušice... Ništa ne može imati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Кинеска традиционална медицина је у домену доказане лековитост, саставни део званичне кинеске медицине. И као таква је прихваћена, исто као оне вакцине (неки шкорпионов отров) за Рак што су направили Кубанци па их је Томислав Николић донео у Србију и ваљда их производимо данас овде. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 3 минута, بسم الله الرحمن الرحيم рече Nek se javi ko god hoce, protiv Ašvagande, Mace, Moringe, Spiruline, Kordicepsa, Chage, Chlorelle ... etarskih ulja matičnjaka, hajdučke trave, kleke, majčine dušice... Ništa ne može imati Jasno, potpuno jasno kakvim duhom se napajas... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 4 часа, Аристарх рече Ти хоћеш само да омршаш мало? ова аутофагија се представља као средство за детоксикацију, или регенерацију ћелија колко сам ја схватио у снимку Ma ne ja hoću da se samoubijem, imam lep život... čisti sve nepotrebno, štet no natalozeno, pa i te masti koje ja tu i tamo imam... A faktor su rizika za mnoge bolesti. Milica Bajic and Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
بسم الله الرحمن الرحيم Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 9 минута, Аристарх рече Кинеска традиционална медицина је у домену доказане лековитост, саставни део званичне кинеске медицине. И као таква је прихваћена, исто као оне вакцине (неки шкорпионов отров) за Рак што су направили Кубанци па их је Томислав Николић донео у Србију и ваљда их производимо данас овде. Познајем људе који се лијече од Лајмске болести, једног од најподмуклијих имитатора и зла (биолошког оружија) о којем се не говори, њима конвенционална и тзв. кинеска медицина нису помогле, њих су прво дерматолози преварили са кремама, затим су отишли код још горих приучењака неуролога који су им постављали свакакве дијагнозе од радикулопатије, дијабетичних неуропатија, фибромијалгије, мијелитиса до МС, Инфектологу их у задњи час покушава извући након што самоиницијативно ураде комплетне серолошке налазе и борелија бурдгофери се покаже позитивном. У тој фази велике дозе цефтриаксона и кортикостероиди готово никоме не помогну. Једино што помаже су вјера прије свега, затим етарска уља, здрав режим исхране, и сви видови фитотерапије. @lab_man Нек се слободоумно изјасни Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 13, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 20 часа, Аристарх рече шта би да постигнеш са неком оваквом програмском исхраном? Мени лично никад није полазило за руком да се придржавам неког програма, тако да не верујем ни ово да ће бити за мене. Више сам се заинересовала да то све негде усвојим као корисно, па макар донекле инфилтрирам у свој начин живота. Коме је намењено да живи урбано, он мора да нађе неки начин да помогне организму да се брани. Онај хроничан умор о ком си причао је исто продукт отрова које уносимо. Хвала Богу нисам болесна, али не треба чекати да болест закуца на врата, тад ни шкорпијин отров не помаже (нажалост знам из породичног искуства ) Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 13, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 3 часа, بسم الله الرحمن الرحيم рече Једино што помаже су вјера прије свега, затим етарска уља, здрав режим исхране, и сви видови фитотерапије. Сигурно треба поћи од тога, поготово кад званична медицина дигне руке. Нама Козлац није помогао да болесник физички оздрави, али отац Иван који нам га је донео, био је за нас као сам Господ да нас је посетио и више нисмо били исти после тога. بسم الله الرحمن الرحيم, Миле Бајшев and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 13, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 3 часа, Миле Бајшев рече Autofagija nije dijeta,to je proces koji pse pokreće i čisti ćeliju od unutrašnjeg djubreta, otpada, "reciklaža",pokazalo se da ima sjajne rezultaste kod autoimunih bolesa i metaboličkih poremećaja. пре 3 часа, Миле Бајшев рече Neki nagoveštaji su da će to biti sveti gral u borbi sa karcinomom. Дај Боже пре 3 часа, Миле Бајшев рече Alipreventivno delovanje kod ljudi sa genetskom predispozicijom ka kancerima, ne u lečenju karcinoma. Да, тога треба да будемо свесни. Није толико проблем кад је човек сам, али ако има децу, дупло је одговоран пред Богом да се стара о себи. Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 A dobra fora ovo gladovanje, drevna neplanirana narodna medicina... mislim gde je smeštena na forumu. Milica Bajic and Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука