Jump to content

Pressonline-Hrvati pozivaju na linč!

Оцени ову тему

PD

Препоручена порука

• Гости

Ма браћо моја да ми неко поклони летовање у "лијепој њиховој" и још да ми плати неби отишао никада . Толико о мом ставу .

Све то стоји што кажеш.
Подели на овим сајтовима

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Далеко им лепа кућа МОРЕЕЕЕ . Иначе сам рођен у Бгд , да немисли неко да сам оданде .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tCnmKcw12aQ

Шта рећи о овоме  4chsmu1 у сваком житу има кукољ. У овом случају кукољ је овај што је поставио ово на youtube  4chsmu1

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Шта рећи о овоме  4chsmu1 у сваком житу има кукољ. У овом случају кукољ је овај што је поставио ово на youtube  4chsmu1

http://www.youtube.com/user/HrvatZagreb

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Od Hrvatica nema boljih i zescih zena na Balkanu ! Svi delovi Hrvatske su sigurni osim nekih delova na bivsem Benkovackom ratnom podrucju, Zadar , Sibenik ! Nije mi jasno sta traze srpski turisti u Hr pa i u CG  pored turskog,grckog i bugarskog mora ! U Hrvatsku se ide radi devojcica i radi posla a za brckanje u hrvatskom delu jadrana je jos uvek rano sem u Istri !

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

ovaj klip sam video pre jedno godinu dana i smejao sam se ceo dan jer ocigledno da je ovo delo nekog naseg diletanta jer ovako nesto tesko da ce ikad i jedan Hrvat da kaze a i zasto bi ? Pa ne mozemo mi non stop da nekom spocitavamo da potice od Srba pa da se onda poKatolicio ili je primio Islam! I mi poticemo od Adama pa se ne zovemo Adamovci nego SRBI ! Narodi,drzave i kulture se menjaju a treba imati pameti da se odgovori na te tektonske promene , da je takva dinamika nepotrebna BOG je nebi dopustio !
Подели на овим сајтовима

ма кога брига за неке новине што изазива анимозитет код српова ...

имамо ми и наше напаћене грађане, као и они своје, која исте ствари пишу само се другачије декларишу ...

Slažem se sa Hrvatima.

Šta Srbi traže u Hrvatskoj?

Zar im je bilo malo prethodnih 100 godina zajednice sa Hrvatima ?

још само да си написао ''србија србима'' ...

мени је најлепше острво где сам летовао Хвар ...

јел има Србија неко море или острво да ми понуди?  isus-sinai

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Od Hrvatica nema boljih i zescih zena na Balkanu ! Svi delovi Hrvatske su sigurni osim nekih delova na bivsem Benkovackom ratnom podrucju, Zadar , Sibenik ! Nije mi jasno sta traze srpski turisti u Hr pa i u CG  pored turskog,grckog i bugarskog mora ! U Hrvatsku se ide radi devojcica i radi posla a za brckanje u hrvatskom delu jadrana je jos uvek rano sem u Istri !

hit dana ovo sto napisa,bas iz tih mjesta su srbi protjerani i jos uvijek se nemogu vratiti mnogi ,da djevojcice jedva cekaju  da im dodjes one sa onog linka  sa kapama ,kad im djeca tako misle   onda sve price su prazne i suvisne ,nadam se da nisu svi tako na zemlji nastrojeni  ,jadna zemlja
Подели на овим сајтовима

Od Hrvatica nema boljih i zescih zena na Balkanu ! Svi delovi Hrvatske su sigurni osim nekih delova na bivsem Benkovackom ratnom podrucju, Zadar , Sibenik ! Nije mi jasno sta traze srpski turisti u Hr pa i u CG  pored turskog,grckog i bugarskog mora ! U Hrvatsku se ide radi devojcica i radi posla a za brckanje u hrvatskom delu jadrana je jos uvek rano sem u Istri !

hit dana ovo sto napisa,bas iz tih mjesta su srbi protjerani i jos uvijek se nemogu vratiti mnogi ,da djevojcice jedva cekaju dejane da im dodjes one sa onog linka  sa kapama ,kad im djeca tako misle   onda sve price su prazne i suvisne ,nadam se da nisu svi tako na zemlji nastrojeni  ,jadna zemlja

O kom Dejanu govoriš ?

Kakva diskriminacija ?

Medo gde je bilo diskriminacije u mom tekstu ?

Dok su drugi govorili kako su Hrvati bolestan narod , ja sam samo rekao da su oni u pravu !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...