Гости Guest Написано Јул 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ма браћо моја да ми неко поклони летовање у "лијепој њиховој" и још да ми плати неби отишао никада . Толико о мом ставу .Све то стоји што кажеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Далеко им лепа кућа МОРЕЕЕЕ . Иначе сам рођен у Бгд , да немисли неко да сам оданде . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Далеко им лепа кућа МОРЕЕЕЕ . Иначе сам рођен у Бгд , да немисли неко да сам оданде . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tCnmKcw12aQ Шта рећи о овоме 4chsmu1 у сваком житу има кукољ. У овом случају кукољ је овај што је поставио ово на youtube 4chsmu1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tCnmKcw12aQ Шта рећи о овоме 4chsmu1 у сваком житу има кукољ. У овом случају кукољ је овај што је поставио ово на youtube 4chsmu1 http://www.youtube.com/user/HrvatZagreb Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Шта рећи о овоме 4chsmu1 у сваком житу има кукољ. У овом случају кукољ је овај што је поставио ово на youtube 4chsmu1 Kako ovo lepo zvuci, a? 4chsmu1 ...bas zato sto je nerealno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Eh, Cvele, stvarno je tako bilo ranije, odes na more i ne mozes da se otreses hrvatica. 4chsmu1 Tako se i moj brat ozenio jednom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јул 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Od Hrvatica nema boljih i zescih zena na Balkanu ! Svi delovi Hrvatske su sigurni osim nekih delova na bivsem Benkovackom ratnom podrucju, Zadar , Sibenik ! Nije mi jasno sta traze srpski turisti u Hr pa i u CG pored turskog,grckog i bugarskog mora ! U Hrvatsku se ide radi devojcica i radi posla a za brckanje u hrvatskom delu jadrana je jos uvek rano sem u Istri ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јул 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tCnmKcw12aQ ovaj klip sam video pre jedno godinu dana i smejao sam se ceo dan jer ocigledno da je ovo delo nekog naseg diletanta jer ovako nesto tesko da ce ikad i jedan Hrvat da kaze a i zasto bi ? Pa ne mozemo mi non stop da nekom spocitavamo da potice od Srba pa da se onda poKatolicio ili je primio Islam! I mi poticemo od Adama pa se ne zovemo Adamovci nego SRBI ! Narodi,drzave i kulture se menjaju a treba imati pameti da se odgovori na te tektonske promene , da je takva dinamika nepotrebna BOG je nebi dopustio ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fokusu/story/125156/Skandalozno%3A+Hrvati+pozivaju+na+lin%C4%8D+turista+iz+Srbije%21.htmlма кога брига за неке новине што изазива анимозитет код српова ...имамо ми и наше напаћене грађане, као и они своје, која исте ствари пишу само се другачије декларишу ... Slažem se sa Hrvatima. Šta Srbi traže u Hrvatskoj? Zar im je bilo malo prethodnih 100 godina zajednice sa Hrvatima ? још само да си написао ''србија србима'' ...мени је најлепше острво где сам летовао Хвар ... јел има Србија неко море или острво да ми понуди? isus-sinai клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 само да додам у име администрације: дискриминација по било којој припадности неће бити толерисана. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Od Hrvatica nema boljih i zescih zena na Balkanu ! Svi delovi Hrvatske su sigurni osim nekih delova na bivsem Benkovackom ratnom podrucju, Zadar , Sibenik ! Nije mi jasno sta traze srpski turisti u Hr pa i u CG pored turskog,grckog i bugarskog mora ! U Hrvatsku se ide radi devojcica i radi posla a za brckanje u hrvatskom delu jadrana je jos uvek rano sem u Istri ! hit dana ovo sto napisa,bas iz tih mjesta su srbi protjerani i jos uvijek se nemogu vratiti mnogi ,da djevojcice jedva cekaju da im dodjes one sa onog linka sa kapama ,kad im djeca tako misle onda sve price su prazne i suvisne ,nadam se da nisu svi tako na zemlji nastrojeni ,jadna zemlja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Od Hrvatica nema boljih i zescih zena na Balkanu ! Svi delovi Hrvatske su sigurni osim nekih delova na bivsem Benkovackom ratnom podrucju, Zadar , Sibenik ! Nije mi jasno sta traze srpski turisti u Hr pa i u CG pored turskog,grckog i bugarskog mora ! U Hrvatsku se ide radi devojcica i radi posla a za brckanje u hrvatskom delu jadrana je jos uvek rano sem u Istri ! hit dana ovo sto napisa,bas iz tih mjesta su srbi protjerani i jos uvijek se nemogu vratiti mnogi ,da djevojcice jedva cekaju dejane da im dodjes one sa onog linka sa kapama ,kad im djeca tako misle onda sve price su prazne i suvisne ,nadam se da nisu svi tako na zemlji nastrojeni ,jadna zemlja O kom Dejanu govoriš ? Kakva diskriminacija ? Medo gde je bilo diskriminacije u mom tekstu ? Dok su drugi govorili kako su Hrvati bolestan narod , ja sam samo rekao da su oni u pravu ! - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 I šta fali da Srbija bude Srbima, ne razumam ? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука