simeon Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Trazim da kupim dve knige oktoix ako nekoj zna saj od nekoih prodavnica neka pise. hfala bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Добро нам дошао! Има на нашем форуму тема Књижаре где се могу набавити православна издања. Погледај bliss jeeee ту ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 mozda ima ovde: http://www.e-slovo.net/ "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
simeon Написано Јул 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 nema. ali ipak hfala bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Данијела, овај линк је супер hvala ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 mozda ima ovde: http://www.e-slovo.net/ хвала на овом лепом сајту bliss jeeee ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 nema. ali ipak hfala bliss jeeee pisi im, mozda mogu da ti nabave. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 У задњем случају скини са нета па однеси неком да одштампа и повеже. Слично сам урадио са неким књигама и није тако лоше испало Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ја имам нотни "Осмогласник" у два тома Бранка Ченејца (ученик Ненада Барачког). То је карловачко појање али најједноставније могуће за певницу. А што се тиче богослужбене књиге "Октоих" на црквенословенском - можда може да се купи или наручи у Руском дому (ул. Народног фронта - Краљице Наталије, Београд). Раније су имали у Цептеру и у Ризници у Земуну, али више немају. "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
simeon Написано Јул 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 hfala :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
татјана Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 mozda ima ovde: http://www.e-slovo.net/ хвала на овом лепом сајту 0409_feel Биће и тога, тек смо почели. Ако имате предлоге и остало слободно се јавите. http://www.e-slovo.net Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука