pokajnik83 Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 Правац задруга! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 konstantin рече: Odlicna knjiga Svetlana klapklap klapklap Kokaze Tavita da ne kaznjava, i te kako da kaznjava. Bog koga voli zna i da opomene radi ispravljanja,al prava kazna je psoel preseljena u vecnost, naravno za one koji se nisi pokajali....koji stoje sa leve strane "Bog dugo trpi,al gadno bije"-SVETI SERAFIM SAROVSKI Bog zeli suze pokajanja.. jer je to najcistije, kad nas demoni uzimaju pod svoje boli nas..ali sami smo krivi jer smo skocili na precice... i Bog? voli sve nas :smiley: a na rijec od Svetog Serafima.. pa zar ima vece boli do biti u paklu?? eh... trpi i ceka pokajanje.... ali ako nema pokajanja onda bije, ali odlaskom nepokajanog u pakao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 Tako meni moja bacuska stari zna govoriti.... a ja ga volim slusati... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 ?????? рече: Tako meni moja bacuska stari zna govoriti.... a ja ga volim slusati... klapklap klapklap И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 Бог не кажњава него ми сами себе кажњавамо. Пакао није казна него немогућност сједињења са Богом. Ми сами одбијамо да примимо Бога у овом животу а у вечности више не постоји начин да се покајемо. А оно што највише пече у паклу је управо љубав Божија која се излива и на грашнике и на праведнике само што грешници нису у стању да је прихвате али не зато што их Бог кажњава него зато што су сами то одабрали. А у овоме животу такође нема казни. На пример неки грешник настрада тешком смрћу. То значи да је такав крај био најбољи за њега из перспективе будућности. Све што нам се дешава дешава се по допуштењу Божијем и то нам је на корист. Једино у шта се Бог не меша је наша слободна воља. То значи да нам је свако страдање дато на корист али ми бирамо како ћемо га искористити. Ми сами себе кажњавамо бирајући својом вољом да не чинимо Вољу Божију. Чуо сам давно један леп пример. Ако нас Неко упозори да не идемо преко моста јер је клизаво и можемо пасти и ми не послушамо неко кренемо преко моста и паднмо, ко нам је крив Онај ко нас је саветовао да не идемо или ми што Га нисмо послушали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 Кад сам написао из перспективе будућности мислио сам н вечност Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 pokajnik83 рече: ?????? ???????! tako je...ve? sam bio...... klapklap klapklap 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 ne rade noću klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o aca Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 Неразумем, једно овако озбиљно питање. тема заиста лепо постављена и онда неко ко ју је поставио а још се и модератор форума зове се шегачи са њивом и ноћним тражењем ђубрива. Немам ништа против духовитости ( ко ју поседује ) али имам против оваквог приступа стварима и ако су модератори овог форума спремни да не раздвајају ствари где је којој теми место онда ја губим време овде а то засигурно нећу. Па када не нађете потребно за њиву онда ћете засигурно изрећи ноторну лаж: БОГ МЕ ЈЕ КАЗНИО. мали свештеник Аца са великом породицом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 dragi "mali svešteniče Aco",ako baciš pogled na 1. stranu videćeš da sam ja svoj ozbiljan stav izneo.....to kao prvo..kao drugo....djubrivo je bila metafora za pričešće jer je odnos njiva i djubrivo adekvatan odnosu mi-pričešće......simbolički,naravno....šala za zadrugu se odnosila na crkvu-ne rade noću............. ovo je dakle bila šala..............i kao četvrto,lična je stvar svakog od nas gde će i da li će gubiti vreme...na skoro svakoj temi postoje povremeni offtopici tj. skretanja od teme...... veliki kompozitor Mozart sa malom porodicom....... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o aca Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 ужасна метафора и недуховити одговори у жељи за духовитошћу. Но сада бар знам шта нећу и хвала на томе. мали свештеник Аца са великом породицом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 trapa рече: ??? ?? ??????? ???? ?? ???? ???? ?????????. ????? ???? ????? ???? ??????????? ????????? ?? ?????. ?? ???? ???????? ?? ??????? ???? ? ???? ?????? ? ? ???????? ???? ?? ??????? ????? ?? ?? ????????. ? ??? ??? ??????? ???? ? ????? ?? ?????? ????? ?????? ???? ?? ?????? ? ?? ???????? ? ?? ?????????? ???? ??? ???????? ???? ? ????? ?? ?? ???????? ??? ?? ???? ??? ?? ??? ??????? ???? ???? ??? ?? ???? ?? ????????. ? ? ????? ?????? ?????? ???? ?????. ?? ?????? ???? ??????? ???????? ?????? ?????. ?? ????? ?? ?? ????? ???? ??? ??????? ?? ???? ?? ??????????? ??????????. ??? ??? ??? ?? ?????? ?????? ?? ?? ????????? ??????? ? ?? ??? ?? ?? ??????. ?????? ? ??? ?? ??? ?? ???? ?? ???? ???????? ????. ?? ????? ?? ??? ?? ????? ???????? ???? ?? ?????? ??? ?? ?????? ???? ???? ?? ???????????. ?? ???? ???? ????????? ???????? ?????? ????? ?? ?? ?????? ???? ??????. ??? ??? ????? ????? ??? ??????. ??? ??? ???? ??????? ?? ?? ????? ????? ????? ??? ?? ??????? ? ?????? ????? ? ?? ?? ????????? ???? ??????? ????? ????? ? ??????, ?? ??? ?? ???? ???? ?? ??? ?? ????????? ?? ?? ????? ??? ?? ??? ?? ????? ?????????. Kad Bog ne kaznjava u ovom zivotu, pitam te sledece; ko posla 10 zala na Egipat? unistenje Sodoma i Gomora ne bi li kazna za greh Lotovu zenu ne kazi ni Bog tako sto je pretvori u stub, sto nije poslusala zaposvest..itd, itd. Pakao nije kazna?? A da nije mozda nagrada, il mozda ne postoji??? Lepo pise pravadnici dobijaju kao nagradu Carstvo Bozije,a gresnici ce piti gnev iz case Bozije(jasna asocijacija na kaznu nepokajanih )I o kakvom ti izlivu ljubavi pricas u paklu, nema tamo Bozije ljubavu, vec samo njegov gnev.Nazivati mesto vecnog mucenja izlivom Bozije ljubavi je krajnje neozbiljno, zar ne rece Gospod da je osveta Njegova? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 ? ??? рече: ?????? ???????? ? ?????????? ???????? ? ???? ?? ???????????. ?? ???? ??? ???? ??? ???? ? ????? ?? ????. ???? ????????? ??? ?? ??????? ????????? ??? ?????,???....???? ??? ???? ??????? ? ?????...???? ?? ?? ???? ???? ????????? ?????? ???????? ??? ?? ?????? ???? ?????? ??? ??????? ?? ??? ??? ?? ?????? ?????? ?? ??? ???? ? ????..?? 50...?? 100 ???.? ??????????? ???????? ??? ???? ...????? ?????? ? ???? ??? ??? ?????????...??????? ???? ?? ???? ??? ?? ??? ????? ???? ?????? ?? ??????????....? ?? ?? ??????????? ????????...???? ?? ????? ??? ?????,?? ?? ??????? ??? ????? ???? ???? ???????,??? ????????????....???? ?? ?? ? ???? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Духовитост је дрскост која је стекла образовање.Аристотел Ал ти Мозарте ниси ни дрзак него си безобразан!!! "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 pojasni.......evo,imam dobru volju da čujem i izvinim se za bezobrazluk može i na pp Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука