karadjordje Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 А како тумачите другу главу седми стих из књиге Постање?Фино каже да је БОГ створио човјека од праха земаљског и дунуо му у нос дух животни и човјек је постао душа жива.Врло јасно да није било никакве еволуције. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Јун 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 karadjordje рече: ?? ?????? ?? ?? ????? ?? ???? ? ?????????? ???? ?? ???????? ?? ????? ??? ?? ?????. ?????? ?? ???? ??? ????? ??? ?? ???? ???????? ????? ???? ??? ??? ? ????? - ????????? ???????? ?? ?? ?????? ? ??????, ??? ??? ???? ??????????? ???? ?? ?? ?? ?? ?????, ???? ?? ?? "?????????". ????????.???? ?? ??? ??????? ???????? ?? ????????. ????? ???, ???????? ?? ???? ? ??????????-???????????????????, ? ?????????? ??? ??????: http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,265.msg6723.html#msg6723. ?? ?????? ???????? ?? ?? ???? ???? ???????? ???? ?????, ???? ???? ???? ?? ?? ???????? ????? ????. ? ???? ? ???? ?? ???? ????? ??????? ?????. ???????? ??? ?? ?????????? ?? ?????? ???? ??? ??? ???????? ?. ??????, ??? ?? ???? ????: "?????? ?? ???? ?? ???? ????? ?? ?????????? ? ??????? ????????? ????????-???????? ??? ?? ??????????? ?? ??? ?? ???? ??????? ???? ?????? ???????????? ????? (=??????????), ??? ?? ????? ???? ?????? ?????? ???????, ?? ?? ?? ???? ??????????? ? ?? ??? ?? ???? ??????? ??????? (=??????????), ??? ??? ?? ???? ???? ?????? ?????? ???????, ??? ?? ???? ?????? ?? ?? ????, ??? ???? ?? ?? ?? ????? ??????????" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Јун 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 karadjordje рече: ? ???? ???????? ????? ????? ????? ???? ?? ????? ???????????? ???? ?? ?? ??? ??????? ??????? ?? ????? ????????? ? ????? ?? ? ??? ??? ??????? ? ?????? ?? ?????? ???? ????.???? ????? ?? ???? ???? ??????? ?????????.?????? ?? ???? ??????? ???? ?? ????? ?????? ??? ?????????, ? ?? ? ????? ??????, ??? ?????? ??????? ??????. ??????, ??? ?????? ?????? ?? ?????? ??? ??????????, "????? ?????????", ???? ???? ?????. ?? ?? ?? ????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 Да,од праха земаљског али не пише од мајмуна??? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 ?????? ???????? рече: karadjordje рече: ?? ?????? ?? ?? ????? ?? ???? ? ?????????? ???? ?? ???????? ?? ????? ??? ?? ?????. ?????? ?? ???? ??? ????? ??? ?? ???? ???????? ????? ???? ??? ??? ? ????? - ????????? ???????? ?? ?? ?????? ? ??????, ??? ??? ???? ??????????? ???? ?? ?? ?? ?? ?????, ???? ?? ?? "?????????". ????????.???? ?? ??? ??????? ???????? ?? ????????. ????? ???, ???????? ?? ???? ? ??????????-???????????????????, ? ?????????? ??? ??????: http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,265.msg6723.html#msg6723. ?? ?????? ???????? ?? ?? ???? ???? ???????? ???? ?????, ???? ???? ???? ?? ?? ???????? ????? ????. ? ???? ? ???? ?? ???? ????? ??????? ?????. ???????? ??? ?? ?????????? ?? ?????? ???? ??? ??? ???????? ?. ??????, ??? ?? ???? ????: "?????? ?? ???? ?? ???? ????? ?? ?????????? ? ??????? ????????? ????????-???????? ??? ?? ??????????? ?? ??? ?? ???? ??????? ???? ?????? ???????????? ????? (=??????????), ??? ?? ????? ???? ?????? ?????? ???????, ?? ?? ?? ???? ??????????? ? ?? ??? ?? ???? ??????? ??????? (=??????????), ??? ??? ?? ???? ???? ?????? ?????? ???????, ??? ?? ???? ?????? ?? ?? ????, ??? ???? ?? ?? ?? ????? ??????????" ?????,?????? ??????? ????? ????? ?????????? ?? ???? ???????????.??? ??????? ?????? ??????? ???? ??????????? ???????? ???? ??????? ??? ?? ?????? ?????? ?? ???????? ?????? ???? ???????.?? ???? ??? ???????????.????? ?? ? ?????? ?????.??????????? ?? ????? ???? ?????? ? ????? ???? ???????????.?? ????? ?? ?? ????? ? ????? ?????????,?????? ?? ????,??? ????? ????????? ?????? ??????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Јун 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 karadjordje рече: ??,?? ????? ????????? ??? ?? ???? ?? ???????????? ??? ???????????? ????? ?? ??? ?????? ????????? ?????? ??????.? ?? ?? ???? ??????? ???????, ???? ??? ???? ?? ????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 Срећко,вјерујеш ли ти у еволуцију мајмун-човјек? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Јун 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 karadjordje рече: ?????? ???????? рече: karadjordje рече: ?? ?????? ?? ?? ????? ?? ???? ? ?????????? ???? ?? ???????? ?? ????? ??? ?? ?????. ?????? ?? ???? ??? ????? ??? ?? ???? ???????? ????? ???? ??? ??? ? ????? - ????????? ???????? ?? ?? ?????? ? ??????, ??? ??? ???? ??????????? ???? ?? ?? ?? ?? ?????, ???? ?? ?? "?????????". ????????.???? ?? ??? ??????? ???????? ?? ????????. ????? ???, ???????? ?? ???? ? ??????????-???????????????????, ? ?????????? ??? ??????: http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,265.msg6723.html#msg6723. ?? ?????? ???????? ?? ?? ???? ???? ???????? ???? ?????, ???? ???? ???? ?? ?? ???????? ????? ????. ? ???? ? ???? ?? ???? ????? ??????? ?????. ???????? ??? ?? ?????????? ?? ?????? ???? ??? ??? ???????? ?. ??????, ??? ?? ???? ????: "?????? ?? ???? ?? ???? ????? ?? ?????????? ? ??????? ????????? ????????-???????? ??? ?? ??????????? ?? ??? ?? ???? ??????? ???? ?????? ???????????? ????? (=??????????), ??? ?? ????? ???? ?????? ?????? ???????, ?? ?? ?? ???? ??????????? ? ?? ??? ?? ???? ??????? ??????? (=??????????), ??? ??? ?? ???? ???? ?????? ?????? ???????, ??? ?? ???? ?????? ?? ?? ????, ??? ???? ?? ?? ?? ????? ??????????" ?????,?????? ??????? ????? ????? ?????????? ?? ???? ???????????.??? ??????? ?????? ??????? ???? ??????????? ???????? ???? ??????? ??? ?? ?????? ?????? ?? ???????? ?????? ???? ???????.?? ???? ??? ???????????.????? ?? ? ?????? ?????.??????????? ?? ????? ???? ?????? ? ????? ???? ???????????.?? ????? ?? ?? ????? ? ????? ?????????,?????? ?? ????,??? ????? ????????? ?????? ??????. ???????? ?? ???? ?? ??? ??????? ?? ????????. ?????? ?? ??? ?????? ?? ??????????? ??????? ?? ?? ?????? ???? ?????? ?????????.?? ???? ?? ??????? ????????? ????? ?? ?????????? ?? ???? ???????????, ? ??? ??? ??? ?? ?????? ?????? ? ????? ?? ??????????? ???? ?????? ???? ???? ????? ??????????? ?? ?? ???? ??????, ??? ?? ????? (=????????? ?? ?????), ? ?????? ?? ???? ????????, ???? ??????? ???? ??????? ???? ?? ??? ?? ??. ? ???? ??????? ?? ????? ?? ??????. ????? ????? ????? ?? ????? ?? ???????? ??????????? ???? ??? ???????? ???? ??? ?? ??? ?????????????. ??????? ??? ????? ?? ???????????? ? "????? ?????" ????????, ??? ???, ????????, ???? ???????? ???? ?????, ???? ???? ???? ?? ?? ???????? ????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Јун 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 karadjordje рече: ??????,???????? ?? ?? ? ????????? ??????-????????? ?????, ??? ?? ???? ???? ?? ????? ?????????. (?????? ?? ??? ???? ???? ?? ?? ??????? ?????? ???? "?????????? ??????", ?? ?? ????? ?? ??? ?????????? ???? ?? ?? ????? ?????? ?? ???????.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 Цитат А ко су ти "православни научници природних наука", ја нисам научник па ту и нисам у току. Ево, можеш ти, Светлана, да наведеш шта они кажу.Управо ти то и кажем, ниси навео научнике већ теологе. Испада да је цела тема о тим теоријама питање Православља и/или секти и/или безбоштва. А шта је с нама којима је потпуно свеједно која и да ли "научна теорија" је најближа истини? Ко има храбрости да се потпуно уверен изјасни као Свети Николај Српски да природни закони не постоје? Ко може да објасни том еволуцијом шта је са човеком пре хомосапиенса, је ли и тада владао природом ... и остало што се у Старом Завету описује? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 Праштај Срећко ако сам те увриједио није ми била намјера Капирам ја тебе,адвентиста вјерује у некаквих 6000 година јер држи Сола Скриптура и то ми је разумљиво. Али ја сматрам да није сва њихова прича ненаучна и мислим да отац Горан мисли на овај начин. Кад кажем да научним ставовима треба да приступамо вјери мислим на то да вјеру између осталог треба да сагледавамо логички. Да,са истом дозом скептицизма можемо да приступимо ставовима научника атеиста. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 ?????? ???????? рече: karadjordje рече: ??????,???????? ?? ?? ? ????????? ??????-????????? ?????, ??? ?? ???? ???? ?? ????? ?????????. (?????? ?? ??? ???? ???? ?? ?? ??????? ?????? ???? "?????????? ??????", ?? ?? ????? ?? ??? ?????????? ???? ?? ?? ????? ?????? ?? ???????.)? ?? ?? ???????? ?? ?? ???? ?????????? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Јун 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 ???????? рече: ?? ??? ????????? ?? ?? ??????? ?????? ??????? ??? ????? ??????? ?????? ?? ???????? ?????? ?? ???????? ?? ???? ?? ??????? ??? ?????????? ??? ?? ?? ??????? ??? ????????????, ?? ?? ? ???? ?????? ???????? ... ? ?????? ??? ?? ? ?????? ?????? ?????????? ???? ???? ?? ????? (??????, ?? ?????? ?????? ??? ????? ???????... ) ?? ?? ???????? ?????? ?????. ? ????? ???? ?? ?? ????, ??? ?? ???? ???? - ???? ?? ??? ??? ?????????.?? ?????? ?????? ????? ????????... karadjordje рече: ? ?? ?? ???????? ?? ?? ???? ????????????, ?? ?????? ???? ????? ????, ?? ??? ????? ??? ??????? - ??????? ? ??? ??????? ???? ?????, ?? ?????????????.??? ?? ????????? ????, ?? ?????? ?? ???????, ? ?????? ?? ?? ????? ??? ?? ???? ?????????, ?? ???????? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 ???????? рече: ?? ??? ????????? ?? ?? ??????? ?????? ??????? ??? ????? ??????? ?????? ?? ???????? ?????? ?? ???????? ? ?? ??????? ??? ?? ??? ??? ????? ??????. ???????? рече: ?? ???? ?? ??????? ??? ?????????? ??? ?? ?? ??????? ??? ????????????, ?? ?? ? ???? ?????? ???????? ... ? ?????? ??? ?? ? ?????? ?????? ??????????,??? ?? ???? ?? ???? ??????? ????????,???????,? ??? ??????? ????????? ?? ?? ???? ?????? ?? ?????? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 ?????? ???????? рече: ??, ?? ?????? ???? ????? ????, ?? ??? ????? ??? ??????? - ??????? ? ??? ??????? ???? ?????, ?? ?????????????.??? ?? ????????? ????, ?? ?????? ?? ???????, ? ?????? ?? ?? ????? ??? ?? ???? ?????????, ?? ???????? ??????????.? ?? ?????,??? ? ?? ?? ???? ????? ?????? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука