Jump to content

Појање анђела

Препоручена порука

Sve zivotne brige ostavimo, kakve andjeli imaju zivotne brige:) 

То се односи на нас... Ми треба да оставимо животне бриге јер херувиме тајанствено изображавамо... а херувими и серафими облијећу престо Свевишњег, појући свјат, свјат.. да хоће да нам се прикажу, вјероватно би то било у тим двјема сликама :) а кажу и да је химну Достојно јест (којем оно бјеше свецу) издиктирао анђео, све са мелодијом :)

Подели на овим сајтовима

Дајте бре народе,ово кад сам први пут чуо,следила ми се крв у жилама, па умилнији је онај мој death metal што слушам и млатим главом,него ли ова хорор муви музика... joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

То се односи на нас... Ми треба да оставимо животне бриге јер херувиме тајанствено изображавамо... а херувими и серафими облијећу престо Свевишњег, појући свјат, свјат.. да хоће да нам се прикажу, вјероватно би то било у тим двјема сликама :) а кажу и да је химну Достојно јест (којем оно бјеше свецу) издиктирао анђео, све са мелодијом :)

Znam, zato i kazem da ne ocekujem da andjeli poju Ize heruvimi. Ovo je jednostavno neko snimio neki grcki hor, nesto izmodulirao ili kako se to vec zove i rekao da je pojanje andjela.

Подели на овим сајтовима

Можда сам брзоплето поступио па одбацио ову могућност. Чим онај Зосима металац ово демантује могло би бити нешто од тога. Идем да преслушам још једно 1000 пута да се сродим са мелодијом.

Подели на овим сајтовима

Поје, али да ли на савременим људским језицима? Поготово кад је у питању реч "свјат" која је настала у Русији тек пре пар векова:

https://www.pouke.org/forum/topic/39911-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%86%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3/#entry1320437(тачка 4.2)

Подели на овим сајтовима

Поје, али да ли на савременим људским језицима?

Није искључено...

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

па ако хоће да буду схваћени, они ће превести поруку на језик реципијента :) зато рекох, имају неки моћан транслате

у исто вријеме да поју на онолико језика колико има пријемника поруке :)

јер битна је мисао која се преноси, без обзира што су скупови знакова-носилаца мисли (језици) различити

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...