Дијана. Написано Август 29, 2015 Пријави Подели Написано Август 29, 2015 Sve zivotne brige ostavimo, kakve andjeli imaju zivotne brige:) То се односи на нас... Ми треба да оставимо животне бриге јер херувиме тајанствено изображавамо... а херувими и серафими облијећу престо Свевишњег, појући свјат, свјат.. да хоће да нам се прикажу, вјероватно би то било у тим двјема сликама а кажу и да је химну Достојно јест (којем оно бјеше свецу) издиктирао анђео, све са мелодијом Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 29, 2015 Пријави Подели Написано Август 29, 2015 Дајте бре народе,ово кад сам први пут чуо,следила ми се крв у жилама, па умилнији је онај мој death metal што слушам и млатим главом,него ли ова хорор муви музика... feeble, Иван Ивковић and Дидим је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 29, 2015 Пријави Подели Написано Август 29, 2015 То се односи на нас... Ми треба да оставимо животне бриге јер херувиме тајанствено изображавамо... а херувими и серафими облијећу престо Свевишњег, појући свјат, свјат.. да хоће да нам се прикажу, вјероватно би то било у тим двјема сликама а кажу и да је химну Достојно јест (којем оно бјеше свецу) издиктирао анђео, све са мелодијом Znam, zato i kazem da ne ocekujem da andjeli poju Ize heruvimi. Ovo je jednostavno neko snimio neki grcki hor, nesto izmodulirao ili kako se to vec zove i rekao da je pojanje andjela. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 29, 2015 Пријави Подели Написано Август 29, 2015 izmodulirao ili kako se to vec zove Филтрирао... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Август 29, 2015 Пријави Подели Написано Август 29, 2015 Можда сам брзоплето поступио па одбацио ову могућност. Чим онај Зосима металац ово демантује могло би бити нешто од тога. Идем да преслушам још једно 1000 пута да се сродим са мелодијом. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Август 29, 2015 Пријави Подели Написано Август 29, 2015 То се односи на нас... Ми треба да оставимо животне бриге јер херувиме тајанствено изображавамо... а херувими и серафими облијећу престо Свевишњег, појући свјат, свјат.. да хоће да нам се прикажу, вјероватно би то било у тим двјема сликама а кажу и да је химну Достојно јест (којем оно бјеше свецу) издиктирао анђео, све са мелодијом Поје, али да ли на савременим људским језицима? Поготово кад је у питању реч "свјат" која је настала у Русији тек пре пар векова: https://www.pouke.org/forum/topic/39911-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%86%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3/#entry1320437(тачка 4.2) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 29, 2015 Пријави Подели Написано Август 29, 2015 Поје, али да ли на савременим људским језицима? Није искључено... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 29, 2015 Пријави Подели Написано Август 29, 2015 па ако хоће да буду схваћени, они ће превести поруку на језик реципијента зато рекох, имају неки моћан транслате у исто вријеме да поју на онолико језика колико има пријемника поруке јер битна је мисао која се преноси, без обзира што су скупови знакова-носилаца мисли (језици) различити Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука