Natasa. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 10 минута, Manja88 рече kraju se ispostavilo da osim par benkica nista nije mogla da iskoristi, tako da je morala sve da kupi. Pa to ti kažem. Dobila sam gomilu stvari...ali to je sve početno. пре 11 минута, Manja88 рече samo malo racionalnije posmatra stvari. Al ima tu dosta istine Naravno da ima, samo ova omladina nema iskustva, a prave se pametni. Plus što žene vole da romantizuju stvari, pa neće da priznaju mnogo toga jer im drma roze sneška. пре 12 минута, Manja88 рече i ako cete hriscanski posmatrati ljubav se dogodi tek u braku Da...ako imate malo mozga. ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 1 минут, ViktorijaV рече Nato ti si lik!!! Opusti se malo, malo... Vidi...i ja sam bila i mlada i neudata i zaljubljena...i verovatno da ovo citam pre 10 godina rekla bih-au bre tetka al si propala, ne znači da ćemo i mi...eeee, polako ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 6 минута, Natasa. рече Davali meni, davala i ja. Davali u prvih par meseci, nisam ni tražila, posle mi bilo lepo da mu kupim nešto novo. Postoje varijacije, npr. da je prvo posle dužeg vremena, da ljudi ne čuvaju, jednostavno moraš da imaš. Drugo, deca rastu, neće ti davati zauvek. Daće za bebu, ali za (pred)školarca se kupuje ili nasleđuje od brata/sestre. Nemam nikog ko bi me skroz opremio za svako godišnje doba. Ne zato što ljudi neće, već razdelili ili ne čuvaju jer nemaju gde. Ni ja neću čuvati u nedogled. Pa neću valjda da zivkam naokolo, e je l imaš sad za zimu da mu daš celokupnu opremu taj i taj broj. Naravno, to mu dođe kao potpora. Zato kažem-zarađuje se i napreduje, da bi imao, ali i uzimaš ako ti se da. Sa druge strane , kao što si i ti rekla, ako je umereno ( nemarkirano) i sa merom se kupuje (ne previše jer brzo raste)-svako prosečan može da zaradi za tolko. E sad ko mnogo hoće uvek mu je malo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 2 минута, Natasa. рече Naravno da ima, samo ova omladina nema iskustva, a prave se pametni. Plus što žene vole da romantizuju stvari, pa neće da priznaju mnogo toga jer im drma roze sneška. Ima i toga. Ne kazem da je iz lose namjere, nego poslije nekog vremena se sjecaju samo lijepih stvari...il ima i onoga da ne zele otvoreno do kraja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 2 минута, Natasa. рече Vidi...i ja sam bila i mlada i neudata i zaljubljena...i verovatno da ovo citam pre 10 godina rekla bih-au bre tetka al si propala, ne znači da ćemo i mi...eeee, polako I šta je tad bilo drugačije?!? Nato, mekše pišeš samo neposredno posle porođaja. Sećaš se šta sam ti jednom pisala- Jedva čekam da se porodiš Posle se sve smiriiiii ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 6 минута, Natasa. рече Pa to ti kažem. Dobila sam gomilu stvari...ali to je sve početno. Naravno da ima, samo ova omladina nema iskustva, a prave se pametni. Plus što žene vole da romantizuju stvari, pa neće da priznaju mnogo toga jer im drma roze sneška. Da...ako imate malo mozga. Mozga bez. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 7 минута, Natasa. рече Plus što žene vole da romantizuju stvari, Kolko te Rapsa platila da ovo napišeš...? ....priznaj. ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 2 минута, ViktorijaV рече Mozga bez. lepo je kad priznas ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Пре сат времена, Natasa. рече Niko nije rekao da tako ne treba da bude...samo malo više razuma ķad se ljudi uzimaju. И Још више кад праве децу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 4 минута, Juanito рече И Још више кад праве децу... Aman ljudi... ...ma u pravu ste...sve ste u pravu-važi... Samo nastavite da budete "racionalni" I ovako se gasimo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 18 минута, Сања Т. рече šta je tad bilo drugačije? Sve se nadam da će neko da posluša . A ustvari laprdam kao tetka kojima sam se smejala kao mlađa misleći al su propale. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 7 минута, Сања Т. рече Aman ljudi... ...ma u pravu ste...sve ste u pravu-važi... Samo nastavite da budete "racionalni" I ovako se gasimo... Који “ми” се гасимо? Човек није шраф у некој машинерији чија је сврха да повећава бројке јединки неког колектива. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 . "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 26 минута, Сања Т. рече I šta je tad bilo drugačije?!? Nato, mekše pišeš samo neposredno posle porođaja. Sećaš se šta sam ti jednom pisala- Jedva čekam da se porodiš Posle se sve smiriiiii Стварно је труло у дискусији играти на карту хормона... Milica Bajic, Paradoksologija and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 пре 6 минута, Natasa. рече Sve se nadam da će neko da posluša . A ustvari laprdam kao tetka kojima sam se smejala kao mlađa misleći al su propale. A sta da poslusa? Gledala sam parove koji su se zabavljali godinama (preko 10g) a u braku sastavili jedva godinu. Neko se usreci ili unesreci racionalnim a neko emotivnim izborom. Nema tu nikakvih ni pravila ni garancija, bar ih ja nisam uspela naci. I nemam pojma sta bih nekoga sutra savetovala da me pita, majke mi! Mozda da nista ne ocekuje ni od muza ni od braka , tako ce se bar najmanje nervirati ? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука