Jump to content

Спонзоруше

Оцени ову тему

sanja84

Препоручена порука

пре 10 минута, Manja88 рече

kraju se ispostavilo da osim par benkica nista nije mogla da iskoristi, tako da je morala sve da kupi. 

Pa to ti kažem. Dobila sam gomilu stvari...ali to je sve početno.

пре 11 минута, Manja88 рече

samo malo racionalnije posmatra stvari. Al ima tu dosta istine

Naravno da ima, samo ova omladina nema iskustva, a prave se pametni. Plus što žene vole da romantizuju stvari, pa neće da priznaju mnogo toga jer im drma roze sneška. 

пре 12 минута, Manja88 рече

i ako cete hriscanski posmatrati ljubav se dogodi tek u braku

Da...ako imate malo mozga.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ViktorijaV рече

Nato ti si lik!!!:dobro: Opusti se malo, malo...

Vidi...i ja sam bila i mlada i neudata i zaljubljena...i verovatno da ovo citam pre 10 godina rekla bih-au bre tetka al si propala, ne znači da ćemo i mi...eeee, polako :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

Davali meni, davala i ja. Davali u prvih par meseci, nisam ni tražila, posle mi bilo lepo da mu kupim nešto novo. Postoje varijacije, npr. da je prvo posle dužeg vremena, da ljudi ne čuvaju, jednostavno moraš da imaš. Drugo, deca rastu, neće ti davati zauvek. Daće za bebu, ali za (pred)školarca se kupuje ili nasleđuje od brata/sestre. Nemam nikog ko bi me skroz opremio za svako godišnje doba. Ne zato što ljudi neće, već razdelili ili ne čuvaju jer nemaju gde. Ni ja neću čuvati u nedogled. Pa neću valjda da zivkam naokolo, e je l imaš sad za zimu da mu daš celokupnu opremu taj i taj broj. 

Naravno, to mu dođe kao potpora. Zato kažem-zarađuje se i napreduje, da bi imao, ali i uzimaš ako ti se da.

Sa druge strane , kao što si i ti rekla, ako je umereno ( nemarkirano) i sa merom se kupuje (ne previše jer brzo raste)-svako prosečan može da zaradi za tolko. 

E sad ko mnogo hoće uvek mu je malo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Naravno da ima, samo ova omladina nema iskustva, a prave se pametni. Plus što žene vole da romantizuju stvari, pa neće da priznaju mnogo toga jer im drma roze sneška.

Ima i toga. Ne kazem da je iz lose namjere, nego poslije nekog vremena se sjecaju samo lijepih stvari...il ima i onoga da ne zele otvoreno do kraja...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Vidi...i ja sam bila i mlada i neudata i zaljubljena...i verovatno da ovo citam pre 10 godina rekla bih-au bre tetka al si propala, ne znači da ćemo i mi...eeee, polako :smeh1:

I šta je tad bilo drugačije?!? :smeh1:

Nato, mekše pišeš samo neposredno posle porođaja. Sećaš se šta sam ti jednom pisala- Jedva čekam da se porodiš ;) Posle se sve smiriiiii:uraaaaaa:

Подели на овим сајтовима

Pa to ti kažem. Dobila sam gomilu stvari...ali to je sve početno.

Da...ako imate malo mozga.

Mozga  bez.:))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ViktorijaV рече

Mozga  bez.:))

lepo je kad priznas12:smeha:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Сања Т. рече

šta je tad bilo drugačije?

Sve se nadam da će neko da posluša :smeh1:. A ustvari laprdam kao tetka kojima sam se smejala kao mlađa misleći al su propale. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Сања Т. рече

Aman ljudi...

...ma u pravu ste...sve ste u pravu-važi...

Samo nastavite da budete "racionalni" 

I ovako se gasimo...

Који “ми” се гасимо? Човек није шраф у некој машинерији чија је сврха да повећава бројке јединки неког колектива.  

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Сања Т. рече

I šta je tad bilo drugačije?!? :smeh1:

Nato, mekše pišeš samo neposredno posle porođaja. Sećaš se šta sam ti jednom pisala- Jedva čekam da se porodiš ;) Posle se sve smiriiiii:uraaaaaa:

Стварно је труло у дискусији играти на карту хормона...

Подели на овим сајтовима

Sve se nadam da će neko da posluša :smeh1:. A ustvari laprdam kao tetka kojima sam se smejala kao mlađa misleći al su propale. :smeh1:

A sta da poslusa? Gledala sam parove koji su se zabavljali godinama (preko 10g) a u braku sastavili jedva godinu. Neko se usreci ili unesreci racionalnim a neko emotivnim izborom. Nema tu nikakvih ni pravila ni garancija, bar ih ja nisam uspela naci. I nemam pojma sta bih nekoga sutra savetovala da me pita, majke mi! Mozda da nista ne ocekuje ni od muza ni od braka , tako ce se bar najmanje nervirati ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...