sanja84 Написано Новембар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 6:13, Сања Т. рече Kada bi mogao da mi izanaliziraš ovu tvoju misao, bila bih ti zahvalna u potpunosti (al pošteno) Expand de, de pusti decu ...mužić pužić Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 6:26, Ekatarina_mala рече de, de pusti decu ...mužić pužić Expand Koju bre decu Nema puštanja. Na temi smo, čitaju ljudi-ženski se rod vazda skrnavi. Sada smo blizu da raskrinkamo i (pojedine) muške. Hoću odgovore . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 Imam jednu dobru šalu na ono zadnje, ali ne smem-nije mi čovek ništa kriv, ne bih da ga zezam. no,...znaš Manja, FLojd "služi domovini" -svojoj, valjda. On je junak -kažu stari. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 6:42, Ekatarina_mala рече ...znaš Manja, FLojd "služi domovini" -svojoj, valjda. On je junak -kažu stari. Expand Pre bi rekli da je ciganski tiganj. sanja84 and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 8:36, Natasa. рече Pre bi rekli da je ciganski tiganj. Expand što? šta to znači? Aha videh na vukajliji. Ahahhaha Ciganski tiganj VUKAJLIJA.COM Složenica u svojstvu prideva sa funkcijom opisivanja veoma dugog perioda bez upražnjavanja sex-a (za jedan satidjum gorE od celibata). "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 6:13, Сања Т. рече Kada bi mogao da mi izanaliziraš ovu tvoju misao, bila bih ti zahvalna u potpunosti (al pošteno) Expand Tesko dolazi sa posla - umoran dolazi sa posla, A kad treba zenu da izmasira oda mu to lako padne. E vama zenama svasta na pamet pada,i posle muskarci optereceni... Ccc Sanja Т. and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 9:37, Flojd рече Tesko dolazi sa posla - umoran dolazi sa posla, A kad treba zenu da izmasira oda mu to lako padne. E vama zenama svasta na pamet pada,i posle muskarci optereceni... Ccc Expand Tačno sam znala šta ćeš da napišeš! A na kraju ženama svšta pada na pamet, a ti znaš šta žene misle, a da to nije tvoja misao. E saću da ti kažem svoju misao..al opet da se ogradim-svaka čast divnim muškarcima i muževima, a za ostale bitange... Ovako: Jedva se dovuče kući zato što beži od obaveza i lepše sa društvom ( i ko zna kim) posle posla, nego sa ženom, decom , dvorištem . .... A rado masira zato što, kad je već tu, daj da se osladi ( izvinte me zbog vakvih reči) Eto, opušteno spava, ujutru ponovo beži...pardon- ide da radi....i tako... A , šta misliš o takvom scenariju?To je, znaš, onaj bez romantike Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 9:56, Сања Т. рече Tačno sam znala šta ćeš da napišeš! A na kraju ženama svšta pada na pamet, a ti znaš šta žene misle, a da to nije tvoja misao. E saću da ti kažem svoju misao..al opet da se ogradim-svaka čast divnim muškarcima i muževima, a za ostale bitange... Ovako: Jedva se dovuče kući zato što beži od obaveza i lepše sa društvom ( i ko zna kim) posle posla, nego sa ženom, decom , dvorištem . .... A rado masira zato što, kad je već tu, daj da se osladi ( izvinte me zbog vakvih reči) Eto, opušteno spava, ujutru ponovo beži...pardon- ide da radi....i tako... A , šta misliš o takvom scenariju?To je, znaš, onaj bez romantike Expand Postoji i romantična verzija, ali to ću na onoj Rapsinoj temi Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 Eh, ta ljubav...?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 9:56, Сања Т. рече svaka čast divnim muškarcima i muževima, Expand Kako si ti fina...svi znamo da ovo ne postoji ...svaka masaža ima cenu, devojke, ne nadajte se ničemu . Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 10:52, Natasa. рече Kako si ti fina...svi znamo da ovo ne postoji ...svaka masaža ima cenu, devojke, ne nadajte se ničemu . Expand Šta znam...nekako ne mogu da prestanem da se nadam, da , tamo negde, bar neko...postoji- ko izmasira ženu, i usnulu je poljubi u čelo, poželi laku noć i okrene se da spava. Eto...tek onako, ničim izazvan... Iz ljubavi? Smaragdni kamičak and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 Sanja Т., Smaragdni kamičak, Предраг М and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 Упс...ово је требало на ону тему са романтиком, али то је то... ViktorijaV and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 11:08, Сања Т. рече Šta znam...nekako ne mogu da prestanem da se nadam, da , tamo negde, bar neko...postoji- ko izmasira ženu, i usnulu je poljubi u čelo, poželi laku noć i okrene se da spava. Eto...tek onako, ničim izazvan... Iz ljubavi? Expand Verovatno ima neki gej koji iz zahvalnosti što može da se pretvara pred svetom da je divan porodični čovek izmasira ženu bez zadnjih namera . Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 11:51, Natasa. рече Verovatno ima neki gej koji iz zahvalnosti što može da se pretvara pred svetom da je divan porodični čovek izmasira ženu bez zadnjih namera . Expand ima! odem ovde u teretanu i nijedan me muskarac ne smara vec se gledaju izmedju sebe te na miru mogu da vezbam Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука